Uitkering van Roxanne in Lang Leve de Liefde valt Stefan véél te zwaar!
Connect with us

Meest bekeken

Uitkering van Roxanne in Lang Leve de Liefde valt Stefan véél te zwaar!

In Lang Leve de Liefde weet je nooit wat je tegen gaat komen. Hier kun je je opgeven wanneer je serieus op zoek bent naar de liefde maar dit via de normale gang van zaken, daten, niet wil lukken. Hier kom je namelijk minimaal 24 uur in een villa te zitten met iemand die op papier heel goed bij jou past.

Volgens de programmamakers van LLDL natuurlijk. Soms lijkt het er meer op alsof ze je bij iemand plaatsen wat voor leuke televisie zorgt. Voor jou minder leuk, voor ons als kijkers des te leuker. Er komen dan ook veel verschillende soorten mensen langs. Dik en dun, jong en oud, en ook rijk en minder rijk. Zo zagen we een hele tijd geleden nog Sibbe Jan die niet kon stoppen met praten over zijn geld. Dat wil je ook niet, tenzij je opzoek bent naar minimale diepgang in je relatie.

Uitkering in Lang Leve de Liefde zit de liefde dwars!

Aan de andere kant staat natuurlijk dat er ook mensen zijn met een uitkering. Dit kan om wat voor reden dan ook het geval zijn. Stefan en Roxanne zijn met elkaar op date. Roxanne is helemaal om: “De aantrekkingskracht begint te komen. Dat heeft wel even tijd nodig, maar je bent het gewoon voor mij.” Stefan begint ook steeds meer geïnteresseerd te zijn in Roxanne. Totdat hij erachter komt dat ze een uitkering heeft. Stefan: “Dat geeft mij wel bedenkingen. Of jij daarmee in mijn totale plaatje dat ik voor mij zie, past. Het is niet dat je gelijk af zou vallen, maar ik vraag me wel af hoe dat financieel verder gaat. Ik ben een beetje in dubio.” De twee onafscheidelijke tortelduifjes hebben de volgende dag toch afscheid moeten nemen van elkaar. De uitkering zat Stefan behoorlijk dwars. Hieronder de beelden:

Celeberties

Zie hier de zoenfoto van vreemdgaande Nicol Kremers

Er doen keiharde geruchten de ronde dat Nicol de jongere vriendin van peter Gillis vreemdgegaan zou zijn. Dennis Schouten deelde namelijk een foto waarop Nicole zoenden met een onbekende man tijdens carnaval. Ook ging het gerucht dat Nicol vreemdgegaan zou zijn met de Nederlandse zanger Ferry de Lits.

Er zou nu dus sprake zijn van een relatiecrisis tussen Peter en Nicol en er werd zelfs al beweerd dat de twee uit elkaar zouden zijn. Maar Nicol vertelde gisteren live in de uitzending van Shownieuws dat er niets klopt van deze beweringen.

Over de zoenfoto zegt Nicol dat het in een gaybar was en dat ze met haar beste vriend zoende die zelf ook op mannen valt. Over het tweede gerucht dat Nicol het met de Nederlandse zanger Ferry de Lits gedaan zou hebben reageert Peter zelf ook in de uitzending van Shownieuws.

Peter zegt er het volgende over:

,,Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: ‘hebben ze al iets samen?”’

,,Ja jongens, ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het”, concludeert hij, waarop Nicol zegt: ,,En jaloezie.”

Dat Nicol voor de grap haar beste vriend zoent in een gaybar is al vreemd, maar goed wellicht was dat een grap ofzo. Maar de geruchten dat Nicol het gedaan zou hebben met Ferry de Lits zijn wel heel sterk. Zou het dan echt allemaal niet kloppen of wordt Peter gewoon in de maling genomen door Nicol?

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Knappe, geheime dochter van Poetin online afgeslacht

De zogenaamd geheime dochter van Vladimir Poetin, Luiza Rozova, ook bekend als Elizaveta Krivonogikh, krijgt het zwaar te verduren op Instagram. Het achttienjarige meisje zou een dochter zijn van de Russische president. De studente heeft dit zelf altijd ontkend.

Momenteel krijgt ze op de sociale media constant reacties van mensen die zich afvragen of ook zij veilig in een bunker zit. Andere personen schelden haar uit voor rat.

(Lees verder onder de foto’s)

 

Dochter van Poetin?

Op haar Instagram heeft Luiza meer dan 100.000 volgers. Enkele maanden terug stopte ze met posten. Daardoor gingen mensen natuurlijk aan het speculeren. Mensen denken dat ze van Poetin het verbod kreeg om nog iets te zeggen. De reacties onder haar berichten worden momenteel gevuld met scheldtirades als ‘dochter van een moordenaar, psychopaat en drugsverslaafde’.

Onlangs is haar account dan offline gehaald. Het is niet duidelijk of zij dit zelf deed of dat Instagram zelf heeft ingegrepen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wow: Geraldine Kemper moet uit de kleren tijdens haar verhuizing!

In de vijfde aflevering van ‘De Grote Verhuizing van Geraldine’ wordt Geraldine Kemper geholpen door feng shui-expert Therese.

Feng watte? Ja, feng shui dus. Dat is een Chinese filosofie die draait om hoe je omgeving je geluk kan beïnvloeden. En dat is in een nieuw huis natuurlijk erg belangrijk.

De blondine heeft haar eerste echte huis gekocht in Amsterdam. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voordat ze haar nieuwe stulp kon betrekken, moest er wel een hoop gebeuren. Van overbodige inboedel werd afscheid genomen, de nieuwe boel werd feng shui ingericht én haar toekomst in het nieuwe huis werd voorspeld.

Doorgaan met lezen

Trending