Vader die een lachende Snapchat foto van zijn zoontje naar de moeder stuurden alvorens hem vermoord.
Connect with us

Meest bekeken

Vader die een lachende Snapchat foto van zijn zoontje naar de moeder stuurden alvorens hem vermoord.

Een vader die een lachende Snapchatfoto van zijn zoontje naar de moeder stuurden alvorens hem dood te slaan, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van minstens 24 jaar. De arme jongen was er zo erg aan toe dat hij 39 verschillende verwondingen had.

De zaak werd behandeld door de rechtbank in Northamptom.

Raphael Kennedy schopte en sloeg de kleine Dylan Tiffin-Brown, die zware verwondingen opliep aan zijn hoofd, gezicht, borst, nek en ledematen.

De tweejarige kreeg in de uren voor zijn dood ook cocaïne toegediend.

De peuter schreeuwde het langer dan een uur uit alvorens Kennedy een ambulance belde. Deze vertraging droeg eveneens bij aan de dood van zijn zoon, die hij pas 10 weken voordien had leren kennen.

Een autopsie bracht aan het licht dat de jongen 13 ribbreuken had van minstens drie verschillende aanvallen, wat erop wijst dat Dylan eerder al aangevallen werd.

Toen de politie het huis van de 31-jarige dader doorzocht in Northamptom stelden ze vast dat het erg smerig vast en dat er verschillende gevaren, inclusief drugs, binnen handbereik van de peuter rondslingerden.

Kennedy werd vorige week veroordeeld voor moord en kreeg dinsdag zijn straf te horen. De weerzinwekkende feiten vonden plaats op 15 december 2017.

De jury hoorde dat Dylan geboren werd op 25 november 2015. Zijn moeder, Taylor Tiffin, was op dat moment 16 jaar oud. Op het ogenblik van de geboorte had ze een relatie met een andere man, maar op 28 september van vorig jaar werd vastgesteld dat Kennedy de vader was. Na die vaststelling werd bepaald dat Dylan lange periodes mocht doorbrengen in de flat van Kennedy.

De avond voor het overlijden van Dylan had Kennedy de moeder nog een berichtje gestuurd om te melden dat hij een erge verkoudheid had. De rechtbank hoorde dat de jongen constant naar zijn petje en jas greep en zijn vader vertelde dat hij naar mama wilde.

Kennedy bekende dat zijn voornaamste inkomen bestond uit de verkoop van heroïne en crack cocaïne. Hij werd voordien al veroordeeld voor huiselijk geweld nadat hij de kaak van een ex gebroken had.

Hij omschreef zichzelf als een “fantastische vader” en probeerde iemand anders de schuld van de moord te geven.

In een verklaring liet de moeder van Dylan, Taylor Tiffin, weten: “Dylan was echt de meest perfecte jongen die je kon ontmoeten. Zijn liefde was het beste gevoel ter wereld.”

Dit is zo vreselijk. We zijn blij dat er nu toch een beetje gerechtigheid geschiedt voor deze kleine jongen, al zal hem dat niet terugbrengen.

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Baasje neemt zijn terminaal zieke hond mee in kruiwagen naar zijn favoriete berg

Ontroerende foto’s tonen een man die zijn stervende hond in een kruiwagen meeneemt naar zijn favoriete berg.

De tienjarige Monty genoot er met volle teugen van om samen met zijn baasje, Carlos Fresco (57) uit Londen, de vele heuvels te verkennen van het VK.

Een van hun favoriete trips was naar Pen y Fan in de Brecon Beacons in Wales.

Monty had kanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Daarop besloot Carlos om nog een trip te maken met zijn geliefde labradoodle, ditmaal met behulp van een kruiwagen!

De viervoeter was al zwak, maar genoot van alle aandacht en de omgeving. “De mensen op de heuvels waren zo aardig en ook zo verdrietig over zijn verslechterende toestand,” vertelde Carlos aan de Daily Mail.

Veel vreemden boden aan om hem een stukje vooruit te duwen en menig traantje werd gelaten.

Vorig jaar, op 21 juni, stierf de geliefde viervoeter na een strijd van 18 maanden tegen leukemie. Een hele fijne reis naar de regenboogbrug, lieve Monty.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Doorgaan met lezen

Trending