Vader komt erachter dat zoon een pester is. Dan leert hij hem een lesje dat hij nog heel lang zal herinneren.
Connect with us

Nieuws

Vader komt erachter dat zoon een pester is. Dan leert hij hem een lesje dat hij nog heel lang zal herinneren.

Iedereen is het erover eens dat pesten een groot probleem is. Maar wat doe je eraan? Het is een vraag dat ouders als deze Amerikaanse vader naar oplossingen doet zoeken. Hij bedacht een controversiële manier om zijn zoon te bestraffen toen hij ontdekte dat hij kinderen op school pestte. Nu ging een video, die de vader van de straf maakte, viraal. Lees verder om te ontdekken waarom!

Toen Bryan Thornhill ontdekte dat zijn zoon andere kinderen op de schoolbus gepest had, liet hij hem in de gietende regen naar school wandelen terwijl hij in zijn auto naast hem reed.

Nadien deelde Bryan een video van de bestraffing op de sociale media en het verspreidde zich sneller dan hij zich had kunnen indenken.

Dit is wat Bryan te zeggen had over de video>

“Hoi, iedereen. Welkom bij ‘Je Luistert Beter Naar Je Papa 2018.’

Mijn zoon kreeg eindelijk genoeg problemen in de bus tot op het punt dat hij drie dagen van de schoolbus gegooid werd omdat hij een beetje een pestkop was, wat ik niet tolereer.”

Bryan legt uit dat zijn familie 1,6 km van de school woont en dat zijn 10-jarige zoon best een goede atleet is.

Hij gaf ook aan dat het gedrag van zijn zoon sinds de straf heel wat verbeterd is, zowel op school als thuis.

“Dit is ouderwetse, simpele educatie. Er gaat niemand dood van. Dit is een gezonde manier om een kind te bestraffen omdat het training is”, zei Bryan. “Soms is het echt vervelend voor hen, maar zo leren ze het tenminste.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? IS DIT EEN GOEDE MANIER OM EEN KIND TE BESTRAFFEN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES OP FACEBOOK EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

 

https://www.facebook.com/WarriorCode.us/videos/954412494711630/

Doorgaan met lezen

Nieuws

70-jarige vrouw neergestoken in haar eigen woning

Dinsdagmiddag 31 januari rond 13:40 uur vond er een steekincident plaats aan de Holtstek in Groningen. Hierbij raakte een 70-jarige vrouw uit Groningen zwaargewond. De hulpdiensten werden met spoed ingezet en het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de hulpdiensten kwam een melding binnen van een steekincident aan de Holtstek. Het slachtoffer raakte zwaargewond en de medische hulpverlening kwam met spoed ter plaatse. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten.

De politie kon rond 13:55 uur de eerste verdachte, een 30-jarige man uit Budel, aanhouden. Later werd ook een tweede verdachte, een 29-jarige man uit Hoogeveen, aangehouden. Beide verdachten zijn inmiddels vastgezeten en worden verhoord.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Zieke dochter van Willeke Alberti maakt opnieuw intens droevig nieuws bekend die lijdt aan twee kwaadaardige tumoren

Daniëlle van ’t Schip (55), dochter van Willeke Alberti, lijdt aan twee kwaadaardige tumoren. Ze maakte op Instagram bekend hoe slecht ze zich voelt. Het is een emotionele boodschap, aangezien Daniëlle normaal gesproken altijd positief in het leven staat. Maar door het verloop van haar ziekteproces wordt dit steeds moeilijker. Ze schrijft: “Voor degenen die zich afvragen hoe het met me gaat en wat de tumoren momenteel met me doen: na de zevende plaatselijke chemokuur op 5 december heeft het geholpen om de tumoren kleiner te maken, maar dit heeft toch zijn weerslag op mijn mentale welzijn.”

Luiers en 3 haren
Daniëlle van ’t Schip heeft aangegeven dat ze inmiddels ruim 20 kilo is afgevallen en niet meer zonder luiers kan. Ze zegt ook slechts nog 3 haren op de linkerkant van haar hoofd te hebben. Haar schildklier en nieren hebben het momenteel zwaar te verduren en ze ervaart pijn in haar linkerbeen.

Desondanks probeert Daniëlle zich over te geven aan alle “gaven van het leven met nederigheid voor het lichaam en aarde”. Het is niet eenvoudig, maar ze krijgt veel onvoorwaardelijke liefde van haar familie, wat haar de afgelopen maand makkelijker heeft gemaakt.

 

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vermiste Sihem (18) dood gevonden

Een week lang werd er met man en macht gezocht naar de vermiste Sihem (18) uit Frankrijk. De middelbare scholier had sinds 25 januari geen enkel teken van leven meer gegeven en de zaak hield veel Fransen de afgelopen week bezig. Vannacht werd ze, na een tip van een man die vastzit vanwege haar verdwijning, in een bos dood teruggevonden.

Sihem verliet in de nacht van 25 op 26 januari haar huis in het Zuid-Franse La Grand Combe, in het departement Gard. Ze ging nog even naar haar oma, maar daarna was er niets meer van haar vernomen. Familieleden probeerden haar tevergeefs te bellen en te appen, maar ze nam niet meer op.

Daarom trok haar vader aan de bel bij de politie, waarna een groot onderzoek werd gestart. Onder meer een politiehelikopter en verschillende speurhonden werden ingezet bij de zoekactie.

Nicht en ex-vriend opgepakt
Maandag werden in het onderzoek twee mensen aangehouden: de nicht (30) van Sihem en diens ex-vriend Mahfoud H. (39). Na lange verhoren bekende Mahfoud, volgens onder meer de Franse krant Le Parisien, vannacht dat hij betrokken was bij Sihems dood.

Volgens Le Parisien zou Mahfoud hebben verklaard dat Sihem verliefd op hem was, maar dat hij geen relatie wilde omdat Sihem de nicht was van zijn ex. Er zou daarna een ruzie zijn ontstaan, waarna Mahfoud Sihem het zwijgen wilde opleggen door zijn hand op haar mond te drukken. Volgens hem zou Sihem toen door verstikking om het leven zijn gekomen.

‘Zijn fout is onvergeeflijk’
De advocaat van Mahfoud, Jean-Marc Darrigade, vertelt aan verschillende Franse media dat zijn cliënt vannacht inderdaad de politie heeft getipt over de vindplek van Sihem. “Ik heb een man bijgestaan ​​die besloot zijn zware verantwoordelijkheid bij de verdwijning van Sihem onder ogen te zien”, vertelt de advocaat. “Hij wilde een einde maken aan de ondraaglijke spanning van de familieleden door de onderzoekers te helpen. Hij weet dat zijn fout onvergeeflijk is, maar zwijgen zou het alleen maar erger hebben gemaakt.”

 

Mahfoud is een bekende van de politie, zo zou hij in 2015 zijn veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf vanwege meerdere gewapende overvallen.

Doorgaan met lezen

Trending