Vader laat zijn nerveuze dochter haar eigen kleding kiezen voor haar schoolfoto.
Connect with us

Meest bekeken

Vader laat zijn nerveuze dochter haar eigen kleding kiezen voor haar schoolfoto.

Als kind is de jaarlijkse schoolfoto een heel speciale dag; het is al helemaal spannend als je je eigen kleding kunt kiezen. Maar voor sommige kinderen kan het een zenuwslopende ervaring zijn, omdat ze zich zorgen maken over wat mensen denken van hun gewone kleding en sommige kinderen zich ongemakkelijk voelen als ze moeten poseren voor de camera.

Toen het drie jaar oude meisje Kaylieann Steinbach de avond voor haar schoolfoto naar bed ging, was ze enthousiast. Maar de blijdschap veranderde snel in teleurstelling toen ze de kleren zag die haar ouders voor haar hadden uitgekozen.

Toen besloot ze om haar eigen outfit te kiezen.

Kayliean houdt van superhelden, met name Superman en Superwoman, maar door een ernstig gehoorverlies kan ze de letter “S” niet horen, dus in haar wereld worden ze “Pooterman” en “Pooterwoman” genoemd.

Vanzelfsprekend was er geen twijfel over welke kleding ze wilde dragen tijdens de klassenfoto.

“Pooterwoman!”, Vertelde ze de ouders toen ze haar verschillende outfits liet zien.

Vader Austin Steinbach vertelde de Huffington Post “” Nou, ik kon daar niet tegen ingaan. ”

Kaylieann kreeg wat ze wilde en droeg haar heldhaftige outfit. Ze straalde van vreugde voor de camera’s met haar supergirl-outfit aan en bijbehorende pop.

Austin zegt dat ze vaak andere kostuums draagt ​​naar school en personeel en haar klasgenoten kijken er altijd naar uit om te zien welke superheld-outfit ze die dag gaat dragen.

Austin plaatste de foto van Kaylieann op Reddit en kon de reactie niet geloven. Hij werd overspoeld met ondersteunende berichten.

“De reacties en de steun van de dovengemeenschap is verbazingwekkend,” zei hij. “Ik heb nog steeds niet alle berichten van ondersteuning en vriendelijke woorden kunnen lezen die mensen mij hebben gestuurd. Ik had nooit kunnen bedenken hoezeer haar foto zoveel mensen had kunnen raken, “vertelde Austin Steinbach aan de Huffington Post.

Deel het artikel alsjeblieft als je denkt dat het geweldig was dat Kaylieann haar grote droom kon vervullen!

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Baasje neemt zijn terminaal zieke hond mee in kruiwagen naar zijn favoriete berg

Ontroerende foto’s tonen een man die zijn stervende hond in een kruiwagen meeneemt naar zijn favoriete berg.

De tienjarige Monty genoot er met volle teugen van om samen met zijn baasje, Carlos Fresco (57) uit Londen, de vele heuvels te verkennen van het VK.

Een van hun favoriete trips was naar Pen y Fan in de Brecon Beacons in Wales.

Monty had kanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Daarop besloot Carlos om nog een trip te maken met zijn geliefde labradoodle, ditmaal met behulp van een kruiwagen!

De viervoeter was al zwak, maar genoot van alle aandacht en de omgeving. “De mensen op de heuvels waren zo aardig en ook zo verdrietig over zijn verslechterende toestand,” vertelde Carlos aan de Daily Mail.

Veel vreemden boden aan om hem een stukje vooruit te duwen en menig traantje werd gelaten.

Vorig jaar, op 21 juni, stierf de geliefde viervoeter na een strijd van 18 maanden tegen leukemie. Een hele fijne reis naar de regenboogbrug, lieve Monty.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Doorgaan met lezen

Trending