Vader laat zijn nerveuze dochter haar eigen kleding kiezen voor haar schoolfoto.
Connect with us

Nieuws

Vader laat zijn nerveuze dochter haar eigen kleding kiezen voor haar schoolfoto.

Als kind is de jaarlijkse schoolfoto een heel speciale dag; het is al helemaal spannend als je je eigen kleding kunt kiezen. Maar voor sommige kinderen kan het een zenuwslopende ervaring zijn, omdat ze zich zorgen maken over wat mensen denken van hun gewone kleding en sommige kinderen zich ongemakkelijk voelen als ze moeten poseren voor de camera.

Toen het drie jaar oude meisje Kaylieann Steinbach de avond voor haar schoolfoto naar bed ging, was ze enthousiast. Maar de blijdschap veranderde snel in teleurstelling toen ze de kleren zag die haar ouders voor haar hadden uitgekozen.

Toen besloot ze om haar eigen outfit te kiezen.

Kayliean houdt van superhelden, met name Superman en Superwoman, maar door een ernstig gehoorverlies kan ze de letter “S” niet horen, dus in haar wereld worden ze “Pooterman” en “Pooterwoman” genoemd.

Vanzelfsprekend was er geen twijfel over welke kleding ze wilde dragen tijdens de klassenfoto.

“Pooterwoman!”, Vertelde ze de ouders toen ze haar verschillende outfits liet zien.

Vader Austin Steinbach vertelde de Huffington Post “” Nou, ik kon daar niet tegen ingaan. ”

Kaylieann kreeg wat ze wilde en droeg haar heldhaftige outfit. Ze straalde van vreugde voor de camera’s met haar supergirl-outfit aan en bijbehorende pop.

Austin zegt dat ze vaak andere kostuums draagt ​​naar school en personeel en haar klasgenoten kijken er altijd naar uit om te zien welke superheld-outfit ze die dag gaat dragen.

Austin plaatste de foto van Kaylieann op Reddit en kon de reactie niet geloven. Hij werd overspoeld met ondersteunende berichten.

“De reacties en de steun van de dovengemeenschap is verbazingwekkend,” zei hij. “Ik heb nog steeds niet alle berichten van ondersteuning en vriendelijke woorden kunnen lezen die mensen mij hebben gestuurd. Ik had nooit kunnen bedenken hoezeer haar foto zoveel mensen had kunnen raken, “vertelde Austin Steinbach aan de Huffington Post.

Deel het artikel alsjeblieft als je denkt dat het geweldig was dat Kaylieann haar grote droom kon vervullen!

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending