Vader maakt toets met zijn zoon in zijn armen – de hele wereld is ontroerd door de foto
Connect with us

Nieuws

Vader maakt toets met zijn zoon in zijn armen – de hele wereld is ontroerd door de foto

Recentelijk heeft zich een foto over de hele wereld verspreid, die op het eerste gezicht lijkt op een vader met kind.

En met reden: de man heeft zijn zoon in zijn armen terwijl hij in een klaslokaal zit…. En een toets maakt.

De foto, gemaakt op een Peruaanse universiteit, kreeg al snel duizenden commentaren op Facebook waar hij werd geplaatst.

Velen prijzen de vader op de foto als zijnde een perfect voorbeeld van een goede vader en vechter.

Ondanks alle obstakels die komen kijken als je terug probeert te gaan naar school terwijl je kinderen hebt, heeft deze man duidelijk niet de hoop opgegeven zijn familie een mooie toekomst te kunnen geven.

Velen hebben onderstreept hoe belangrijk het is dat de student op de foto een vader is, en niet een moeder.


#RespetoEnLaWebPadre de familia es captado con su hijo en brazos en plena evaluación en una conocida universidad!! Que le dirías a este campeón!#Comparte

Publiée par Chimbote En La Web sur Samedi 28 octobre 2017

“Petje af,¨ schrijft een Facebookgebruiker onder de foto. ¨Velen geloven dat verantwoordelijkheid bij de moeder ligt… een heel dappere man.¨

¨Dit is geweldig! Ik heb vrouwen dit zien doen, maar nog nooit een man. Ik hoop dat ze man wordt beloond voor zijn dapperheid,¨ schrijft een ander.

Wat een geweldige vader! Ik denk dat we er zeker aan gewend zijn dat moeders dit soort dingen doen, maar het is ook belangrijk dat mannen hetzelfde doen. Beide ouders zouden verantwoordelijkheid moeten nemen voor het opvoeden van kinderen als ze jong zijn en ze hen een goede toekomst willen geven.

Deel dit mooie plaatje met je vrienden als je het daarmee eens bent!
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending