Vader moet voor 5 kinderen zorgen nadat vrouw overlijdt tien dagen na de bevalling van een drieling.
Connect with us

Nieuws

Vader moet voor 5 kinderen zorgen nadat vrouw overlijdt tien dagen na de bevalling van een drieling.

Op 29 januari 2016 verwelkomden Casi en Joey Rott een drieling op deze wereld. Thuis wachtten hun twee dochters met smart op de pasgeboren drieling.

Casi herstelde snel van de geboorte van de twee jongetjes en een meisje. Maar slechts een week later nadat ze thuis kwam, kreeg de vrouw veel pijn aan haar borst. Joey nam zijn echtgenote onmiddellijk mee naar het ziekenhuis en daar werd een grote bloedprop in haar longen ontdekt.

This was the only time Casi was able to hold all 3 together. It was definitely a special moment. She actually…

Publiée par Casi's Triplets sur Vendredi 26 février 2016

Er werden medicijnen voorgeschreven en Casi werd naar huis gestuurd om te herstellen.

Een paar dagen later blies de moeder van vijf haar laatste adem uit.

Casi en Joey ontmoetten elkaar in 2004 op werk en werden meteen verliefd. Twee jaar later waren ze verloofd. Het verliefde koppel kon niet wachten om een groot gezin te stichten.

In 2015 raakte Casi zwanger van een drieling. Haar dochters, Chloe (6) en Tenley (2), waren dolenthousiast om de pasgeboren baby’tjes te ontmoeten.

Happy Mothers Day to a very special Mother, in Heaven

Publiée par Casi's Triplets sur Dimanche 8 mai 2016

Op 29 januari was de grote dag en Casi beviel, via een keizersnede, van een drieling, twee jongetjes en een meisje.

34 Weeks exactly

Publiée par Casi's Triplets sur Lundi 29 février 2016

Iedereen was dolgelukkig met de geboorte van de drieling. Niemand had ooit verwacht dat de blijheid binnen korte tijd zou overslaan in een onbeschrijfelijk verdriet.

Een week na de bevalling, nadat Casi midden in de nacht wakker was geworden met pijn in haar borst, nam Joey haar onmiddellijk mee naar het ziekenhuis. Daar werd een bloedprop in haar longen ontdekt. De artsen dachten dat deze misschien door de zwangerschap en keizersnede was veroorzaakt.

Aanvullende tests toonden aan dat er geen verdere bloedproppen waren en de Casi werd naar huis gestuurd.

Een paar dagen later haalde Joey hun dochters Chloe en Tenley van school op, en het gezin was eventjes samen. Maar slechts een paar minuten later kwam de pijn aan haar borst terug. Uren later overleed Casi.

„Het ergste in mijn leven en het mooiste in mijn leven gebeurde in dezelfde week”, vertelde Joey later aan Inside Edition.

Joey bleef alleen achter om voor hun vijf kinderen te zorgen. Gelukkig kreeg hij veel hulp en steun van geliefden.

Family Picture from the recent Baptism

Publiée par Casi's Triplets sur Jeudi 21 avril 2016

Er werd een inzameling via Gofundme gestart om Joey en zijn gezin te helpen tijdens deze tragische tijd. Er werd meer dan 150.000 euro verzameld.

Vaak voelde Joey dat hij wilde opgeven door al het verdriet, maar dan dacht hij aan zijn kinderen en ging door met vechten.

Family book time before bed!

Publiée par Casi's Triplets sur Mardi 11 juillet 2017

Dit verhaal is heel ontroerend en we wensen de vader en het gezin het allerbeste voor de toekomst.

Rust in vrede, Casi.

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending