Vader van 6 overklast Simon Cowell en America’s Got Talent-juryleden met een Bee Gees klassieker
Connect with us

Lifestyle

Vader van 6 overklast Simon Cowell en America’s Got Talent-juryleden met een Bee Gees klassieker

Rechter Simon Cowell staat niet bekend als de zachte, aardige vent in een talentenjachtpanel – eigenlijk helemaal het tegenovergestelde.

En toch zijn er zelfs gevallen waarin het ijzige hart van Cowell lijkt te smelten.

Dat was het geval toen vader van zes Michael Ketterer op het podium kwam als onderdeel van America’s Got Talent van dit seizoen.


In het begin leek Michael nerveus en verlegen.

Hij legde de jury uit dat hij in totaal zes kinderen had, allemaal uit pleeggezinnen. Michael werkte daarnaast als een kinderverpleegkundige voor geestelijke gezondheidszorg.

De reden dat hij in de eerste plaats naar het programma ging, was om inspiratie te bieden voor zijn familie, met name zijn kinderen.

Door zijn eigen droom te volgen, wilde Michael zijn kinderen bewijzen dat hun grootste doelen kunnen worden bereikt. Hij wilde laten zien dat niets onmogelijk is en dat zijn kinderen tot het einde toe hun dromen kunnen en moeten achtervolgen.

Wat een inspiratie. Vooral voor de kinderen die uit pleeggezinnen waren gekomen en niet het meest ideale van begin in het leven hadden.

Michael koos ervoor om het Bee Gees-lied “To Love Somebody” te zingen. Het is moeilijk om niet overmand te worden door emoties als je zijn stem hoort.

Wat vind je leuk aan Michael’s versie? Ben je net zo fan als Simon Cowell?

https://youtu.be/qFy5XyZsUeo

Als jij ook dacht dat dit een fantastische auditie was, deel dan dit artikel en laat Michael aan de wereld zien.

Meer mensen moeten deze toegewijde vader van zes zeker zien!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending