Vader van meisje sterft nog voor haar geboorte – 8 jaar later ziet moeder haar staren naar vreemde in pizzeria
Connect with us

Lifestyle

Vader van meisje sterft nog voor haar geboorte – 8 jaar later ziet moeder haar staren naar vreemde in pizzeria

Veel dochters hebben een speciale band met hun vaders. Hetzelfde geldt voor het meisje in dit verhaal, met als verschil dat haar vader dood is.

Zonder dat ze hem ooit heeft ontmoet.


Mikayla is een 8-jarig meisje dat met haar moeder in New Jersey leeft, in de Verenigde Staten.

Ze heeft haar vader nooit ontmoet. Hij diende als politieagent, maar kwam om het leven voordat zijn dochter werd geboren door toedoen van een dronken automobilist.

Op een avond gingen Mikayla en haar moeder naar een Italiaans restaurant in Helmetta, bekend als Villa Borghese.

Politieagent Joseph Quinn was ook aanwezig om te dineren.

Op het moment dat hij wilde betalen voor zijn maaltijd, vertelde de serveerster dat er al betaald was voor zijn eten.

Joseph vroeg de serveerster wie deze vrijgevige persoon was, maar ze wilde het niet zeggen – de persoon in kwestie wilde anoniem blijven.

Joseph was enorm nieuwsgierig en liet zijn politiehart spreken toen hij een mini-onderzoek startte met als doel het vinden van de gulle persoon.

Na een tijdje kwam hij erachter dat het Mikayla was.

Toen hij hoorde waarom ze zo vrijgevig was geweest was hij zo geraakt dat hij iets aardigs terug wilde doen.

Ook al had ze haar eigen vader nooit ontmoet, Mikayla had altijd met veel respect gekeken naar de agenten die hun leven elke dag riskeren om van de wereld een veiligere plek te maken.

Joseph besloot een inzamelingsactie te starten om bij te dragen aan Mikayla’s opleidingskosten.

Inmiddels staat de teller al op ruim $15,000 – een werkelijk fantastische manier om dankjewel te zeggen tegen het kleine meisje met het grote hart.

Kijk hieronder een interview met Mikalya:

Help ons met het verspreiden van dit geweldige verhaal door dit artikel te delen op Facebook! En om politiemensen van over de hele wereld een hart onder de riem te steken.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending