Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, merkt interessant detail in het laatste zinnetje
Connect with us

Lifestyle

Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, merkt interessant detail in het laatste zinnetje

Als ouder wil je alleen maar het beste voor je kinderen. Wanneer ze hun tienerjaren bereiken, wordt het echter lastiger. Ze gaan laat slapen, doen god weet wat. Je begint je zorgen te maken als ouder, iets waar we allemaal anders mee omgaan.

Het belangrijkste is echter dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Maar tezelfdertijd wil je ook graag weten wat ze aan het doen zijn wanneer ze niet thuis zijn. Het leven gaat niet alleen over je goed voelen, je hebt verantwoordelijkheden, zoals je huiswerk doen bijvoorbeeld.

De vader in dit grappige verhaal was op zoek naar zijn 16-jarige dochter, maar in de plaats vond hij een brief op haar bed, die hem deed rillen van angst.

Steven was thuis, op zoek naar zijn tienerdochter Anna. Hij was wat slechtgezind, want zijn favoriete team had de avond voordien verloren. Hij had zin om een ijsje te eten met zijn dochter.

Zijn dochter was enkele uren geleden nog op haar kamer, maar haar schoenen stonden niet meer waar ze normaal staan.

Hij wandelde naar haar kamer, maar de deur stond open, en ze was niet op haar kamer. Er lag echter wel een zelfgeschreven briefje op haar bed.

Dit is wat hij zei:

“Liefste mama en papa,

Het spijt me dat ik het je moet vertellen, maar ik ben weggelopen met mijn vriendje Mohammed.

Eindelijk heb ik de ware liefde gevonden en hij is geweldig! Ik hou van zijn oorringen, sexy littekens, coole tattoo’s en zijn grote motorfiets!

En dat is niet alles. Ik ben in blijde verwachting van en kindje met Mohammed en ben al 3 maanden zwanger. Ze gaan samenwonen in zijn caravan en hij zegt dat hij nog meer kinderen wilt. Ik ben zo blij!! En raad eens? We gaan volgende week trouwen!

Hij legde uit me ook uit dat marihuana niet zo slecht is als mensen zeggen, dus we groeien enkele planten achter onze caravan. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil, geven ze ons pillen.

Ik hoop dat ze snel een medicament voor AIDS vinden, zodat Mohamed kan genezen. Hij verdient het echt. Maak je geen zorgen over geld, Mohammed haar vrienden Juan en Stanislav zitten in de filmindustrie, en ze hebben geregeld dat ik actrice kan worden!

De job zou goed betalen, 50 euro per scene, en ik krijg 50 euro extra als er meer dan 3 mannen in de scene zijn. Maak je dus maar geen zorgen voor mij, ik ben 16 en kan goed voor mezelf zorgen.

De volgende keer dat ik op bezoek kom, zal je je kleinkind ontmoeten!

xoxo, Anna

P.S.: Papa, niets hiervan is waar. Ik ben gewoon even naar Emma om een film te gaan kijken. Ik wilde je er gewoon aan herinneren dat er ergere dingen zijn dan je favoriete voetbalploeg die een wedstrijd verloren heeft!

Zie je vanavond!”

Druk op de DEEL knop als dit je aan het lachen bracht!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending