Vaders huid transformeert en wordt zwart – wat hij niet weet is dat zijn zoon de oorzaak is
Connect with us

Gezondheid

Vaders huid transformeert en wordt zwart – wat hij niet weet is dat zijn zoon de oorzaak is

Hij was een liefhebbende echtgenoot en vader die hield van tijd spenderen met zijn familie.

Hij was een levensgenieter, actief en werkte veel.

Maar een op het eerste zicht ongevaarlijke infectie veranderde alles voor de 44-jarige Kevin Breen uit Grand Rapids, Michigan.

WAARSCHUWING: Sommige lezers kunnen de foto’s in dit artikel aanstootgevend vinden.

Twee dagen na Kerstmis 2016, kreeg Kevin Breen hevige buikpijn en begon hij griepachtige symptomen te krijgen.

Zijn toestand werd erger en erger, en er was geen andere mogelijkheid dan naar de spoedgevallen te gaan.

Kevins dokters waren verbaasd. Ze stuurden de vader van twee naar huis met medicijn en vertelden hem om terug te keren indien het niet zou verbeteren.

Die nacht verergerde Kevins toestand, en de volgende ochtend werd hij opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

Via een chirurgische procedure vonden de dokters al snel dat zijn buik was gevuld met 1,5 liter geïnfecteerde etter.

Terwijl de dokters moeite hadden om een diagnose van Kevin te maken, begon zijn lichaam hem in de steek te laten.

Toen Kevins lichaam moeite had om zijn vitale organen in leven te houden, stopte de bloedcirculatie naar zijn handen en voeten waardoor het vlees aan Kevins vingers en tenen begon weg te rotten.

Uiteindelijk maakten Kevins dokters een doorbraak.

Nadat ze te weten kwamen dat zijn driejarig zoontje onlangs een amandelontsteking had, testten ze Kevin op streptokokken.

En ja, het bleek dat Kevin een streptokokkeninfectie had opgelopen. Het was van zijn keel naar zijn maag gegaan, waar zijn lichaam niet in staat was om het te bestrijden.

Intussen begonnen Kevins nieren te falen.

Hij werd in allerijl naar de intensieve zorgen gebracht en werd aan een dialysemachine gelegd.

De liefhebbende echtgenoot en vader balanceerde tussen leven en dood maar hijzelf en de ziekenhuismedewerkers weigerden om op te geven.

Tegen alle verwachtingen in overleefde Kevin deze hel.

Zijn volledige linkerhand moest geamputeerd worden, net als verschillende vingers aan zijn rechterhand en delen van zijn beide voeten.

Maar, hij overleefde het!

Niets zal zoals vroeger meer zijn, en hij heeft nog een zeer lange weg af te leggen. Maar Kevin versloeg de vreselijke ziekte. En het feit dat hij opnieuw in staat is om te spelen met zijn kinderen en zijn dierbare vrouw is een waar mirakel.

Om zijn medische zorgen te kunnen betalen, werd een fonds opgericht in Kevins naam. Na slechts 28 dagen, werd bijna 11.000 dollar ingezameld!

Kevin is terug de oude, zou je kunnen zeggen. En ‘doodgelukkig’ om te leven.

We wensen Kevin en zijn familie het allerbeste in zijn herstel.

Deel aub Kevins verhaal om bewustzijn te verspreiden over de vreselijke ziekte die deze lieve familieman zwaar heeft aangetast!
[fblike]

Celeberties

BREAKING: Voetbalwereld op z’n kop! Cristiano Ronaldo heeft het Coronavirus.

Cristiano Ronaldo is besmet met het coronavirus. Dat heeft de Portugese voetbalbond bevestigd.

Ronaldo speelde afgelopen woensdag nog 90 minuten in het oefenduel tegen Spanje en ook in het Nations League-duel van zondag tegen Frankrijk was dat het geval – beide wedstrijden eindigden in 0-0. Bedoeling was ook dat hij morgen tegen Zweden ook weer de uittredende Nations League-winnaar zou aanvoeren, maar het coronavirus steekt daar dus een stokje voor.

Het nieuws staat op de site van de Portugese voetbalbond. ,,Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het.

De Fransman Eduardo Camavinga liet weten dat hij het shirt van Ronald, dat hij na afloop bemachtigde, niet ging wassen. Het is de vraag of hij daar nu nog zo over denkt.

Het nieuws staat te lezen op de website van de Portugese voetbalbond. “Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het. De hele Portugese selectie zou intussen al een bijkomende test hebben ondergaan, maar er kwamen geen extra positieve tests aan het licht. Ronaldo is trouwens al de derde Portugese speler die deze interlandperiode besmet raakt met het coronavirus. Eerder legden ook verdediger José Fonte en doelman Anthony Lopes al positieve testen af.

In Turijn zal de positieve test van Ronaldo ongetwijfeld de wenkbrauwen doen fronsen. De Portugees en verschillende andere internationals van Juventus – Dybala, Cuadrado, Danilo en Bentancur – verlieten begin vorige week hun hotel in Turijn voortijdig om aan te sluiten bij de selectie van hun land. Daarmee overtraden ze de geldende quarantainemaatregel nadat twee personen binnen de club positief hadden getest op het coronavirus. De plaatselijke gezondheidsautoriteiten maakten de zaak intussen over aan het gerecht.

Bron: AD, HLN.be

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yolanthe Cabau krijgt compliment tijdens coronatest “Mondje open!”

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaans actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

Er wordt meer getest, dus is het ook vanzelfsprekend dat het aantal besmettingen omhoog gaat. Reden tot paniek? Waarschijnlijk niet, als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En als je klachten hebt en je wilt zekerheid, dan zeker even testen.

Test

Zo’n test is trouwens geen pretje zoals je weet en Yolanthe Cabau heeft er inmiddels ook eentje achter de rug. En de beelden van haar test deelde ze in haar Instagram Stories.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Shirma Rouse verklapt wat ze zo allemaal als ontbijt eet.

Shirma Rouse begon iets meer dan een jaar geleden aan haar avontuur om af te vallen. Dat is haar aardig gelukt en de zangeres houdt haar volgers graag op de hoogte van haar vorderingen. Nu verklapt ze wat ze zoal ontbijt.

Groentjes

Shirma is ondertussen al meer dan vijftig kilogram afgevallen. Daar is ze best trots op, al benadrukte ze wel dat ze zich vroeger ook goed voelde toen ze nog zwaarder was. Haar fans vinden echter dat ze nu nog meer straalt. Dat de zangers trots is over haar vooruitgang, blijkt uit een recente Instagrampost. Ze schreef: “Effe een update! Juni 2019 begonnen aan mijn afval reis! Nog even te gaan maar ben goed op weg!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik sta in de nieuwe @linda check it out! ❤️#speakingmytruth #nailsonfleek

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op

Shirma houdt zich strikt aan de Alizonne-therapie. Die therapie draait vooral om het optimaliseren van het algemeen welzijn en de gezondheid in het algemeen. De zangeres deelde in een Instagram Storie wat ze precies allemaal ontbijt. Ze vertelde: “Goedemorgen. Jaja, lekker gestoomde broccoli, bloemkool, worteltjes en vier blokjes feta gewoon om het even te pimpen.”

Negatieve reacties

Shirma krijgt doorgaans heel wat lof en complimentjes, maar onlangs was er ook een persoon die het nodig vond om haar compleet de grond in te boren. Niemand minder dan Herman Brusselmans haalde ongemeen scherp uit naar de zangeres. Hij maakte onbeschaamd grappen over haar gewicht. Later liet de zangeres weten dat ze dit gewoon van zich af laat glijden.

Doorgaan met lezen

Trending