Vakantie Goedele Liekens verandert in groot drama: ‘Ik voelde meteen dat het niet goed zat’
Connect with us

Meest bekeken

Vakantie Goedele Liekens verandert in groot drama: ‘Ik voelde meteen dat het niet goed zat’

De Vlaamse s*ksuologe Goede Liekens (56) is samen met haar familie op vakantie in het Spaanse stadje Estepona. Samen met haar dochters geniet ze van het mooie weer. Ook hond Maurice is mee, maar na een avondwandeling met de hond verandert de plezierige vakantie voor Goedele in een groot drama.

Na een heftige val is Goedele in het ziekenhuis beland met meerdere botbreuken.

Meerdere botbreuken
Het zit de Vlaamse niet mee tijdens haar zonnige vakantie in Spanje. Ze laat weten aan Het Laatste Nieuws dat ze een flinke val heeft gemaakt en op het moment geen kant op kan. “Voorlopig zit ik hier vast. Ik ben stomweg gevallen op vakantie. We gingen een wandeling maken met Maurice, onze hond. Omdat het overdag te warm is voor hem, doen we dat dan ’s avonds als het wat afgekoeld is. Het was dus al vrij donker, en we liepen op een slecht wegje. Ik ben gestruikeld in een put en voelde meteen dat het niet goed zat. Gelukkig was Cezar, de vriend van mijn dochter Céleste erbij, die heeft me terug naar ons vakantiehuisje gedragen”, aldus Goedele.

Fawlty Towers-situatie
Voor Goedele is het nu afwachten wat er verder gaat gebeuren. “Zowel de binnen- als buitenenkel zijn gebroken. Ik ben hier echt terecht gekomen in een soort Fawlty Towers-situatie. Niemand vertelde ons iets en we wisten niet wat er aan de hand was. Een of andere Spaanse dokter heeft wat platen en vijzen in mijn enkel gedraaid, maar die heb ik daarna nooit meer gezien.” Goedele wil iedereen waarschuwen: “Blijf weg van het Hospiten Estepona, dat ziekenhuis is echt te vermijden. Zo realiseer je je weer eens hoe goed de Belgische ziekenzorg is”, sluit ze af.

Celeberties

Rachel Hazes reageert voor het eerst op drugsverslaving van André Hazes jr.

Rachel Hazes is voor de eerste keer gevraagd naar de roddels die de afgelopen maanden hebben gespeeld rondom haar zoon André. Hoewel RTL Boulevard normaliter niet echt van de kritische vragen is, was het dit keer anders.

Musical

Voor de terugkerende musical Hazes was er een persmoment aangekondigd. Rachel Hazes was daar de hele middag aanwezig om vragen te beantwoorden over de musical. Toch was daar Boulevard-reporter Aran die een poging waagde om wat informatie los te peuteren van Rachel:

“Het was heel heftig, ook met André natuurlijk. Hoe heb jij dat beleefd toen op Schiphol? Het moment dat jullie zo gevolgd werden en iedereen wilde weten waar hij was?” Hierop reageerde Rachel cryptisch: “Ik denk dat iedereen weet waar hij nu is en ik hoop dat iedereen ook respecteert met onze eerdere uitspraken dat wij gewoon heel graag rust willen. Ik denk dat dat voor André zijn verwerking en therapie het allerbelangrijkst is.”

En toen was daar de vraag waar iedereen op hoopte: “Het zou te maken hebben met geen alcohol meer en geen andere middelen?” Waarop Rachel reageerde: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het gaat heel slecht met gezondheid Monique Westenberg (43)

Monique de ex van Andre Hazes heeft op haar Instagram account een filmpje gedeeld waarin ze samen met haar therapeut vragen van volgers beantwoord.

Monique laat in dit filmpje onder meer weten dat ze het een tijdje lang heel zwaar heeft gehad. Ze had veel stress waardoor ze slecht sliep en het vaak benauwd had. Dankzij deze therapeut kwam ze er weer bovenop.

Ook laat Monique weten dat ze positief in het leven staat en geen haat of wraak gevoelens kent. Dat is goed nieuws voor Andre Hazes, want hiermee geeft ze eigenlijk aan dat Andre weer kans maakt.

Hieronder kun je het filmpje bekijken vanaf minuut 49 gaat Monique dieper in op haar slechte periode en wat dit met haar deed.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek op foto van Rachel Hazes: ‘Waar is je bh?’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op.

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

Ook positief

Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel: “Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending