Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’
Connect with us

Meest bekeken

Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op.

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

Ook positief
Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel: “Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Meest bekeken

Zien: Maxime Meiland vangt dit gigantisch bedrag voor Chateau Meiland

Wij wisten al dat de Meilandjes lekker aan het verdienen zijn. Martien Meiland heeft pas een nieuwe vila gekocht van 2,6 miljoen euro en Maxime en haar nieuwe vriend hebben ook een prachtige eengezinswoning gekocht in Noordwijk.

Wij hadden al een keer eerder verteld wat de Meilandjes nou per aflevering van Chateau Meiland kregen van ome John. Dat was maar liefst 50.000 euro. Als er 12 afleveringen per seizoen zijn dan levert dit de Meilandjes zo een 6 ton op.

Nou wisten we nog niet precies hoe dit bedrag dan weer verdeeld was onder de familieleden. We wisten wel dat Martien waarschijnlijk het grootste gedeelte van dit bedrag opstrijkt. Maar dochter Maxime doet ook een aardige duit in zak. Zij krijgt namelijk maar liefst 200.000 euro per seizoen. Dan blijft er voor Martien en Erica gezamenlijk 400.000 euro over.

Overigens vallen deze bedragen in het niet bij wat Martien verdient met de verkoop van zijn biografie.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Kersverse moeder Kim Feenstra gaat volledig uit de kleren

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra onlangs. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed.

Volledig uit de kleren
Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’
Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Verwarring bij volgers van Monique Westenberg! André Hazes tóch weer terug?

André Hazes zijn leven lijkt wel een achtbaan met alle gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Hij kreeg een relatie met Monique, verliet haar voor Bridget Maasland en kwam vervolgens weer terug bij Monique. Hij besloot Monique ten huwelijk te vragen en verliet haar niet veel later daarna weer voor een ander.

Nadat hij zijn gezin voor de tweede keer verliet trok hij gelijk in bij Sarah van Soelen. In eerste instantie werd er over een vriendschap gesproken maar het is inmiddels duidelijk dat Hazes en Sarah een relatie hebben. Als we de geruchten mogen geloven waren Hazes en Sarah al aan het rommelen met elkaar terwijl hij nog gewoon met Monique samen was.

Op social media is het behoorlijk wat volgers opgevallen dat Monique haar trouwring weer heeft omgedaan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending