Veel kritiek over opmerking Eva Jinek: “Voor 11 miljoen zou ik heel veel slikken”
Connect with us

BNers

Veel kritiek over opmerking Eva Jinek: “Voor 11 miljoen zou ik heel veel slikken”

Eva Jinek is tegenwoordig dagelijks te zien op de televisie en omdat ze zo vaak te zien is en zoveel werkt doet ze soms nog wel eens een uitspraak waar Nederland van kan schrikken…

Jinek is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland en begon natuurlijk bij de publieke oproep waarna ze vervolgens doorstroomde naar het commerciële RTL. Ze zal het vast niet alleen gedaan hebben voor het bedrijf zelf maar ook voor het salaris aangezien ze naar schatting ongeveer 1.2 miljoen (!) euro per jaar verdient.

Dat geld geeft ze ook graag uit want ze heeft onlangs een gigantische boerderij gekocht welke naar schatting enkele miljoenen euro’s heeft gekost.

Ophef uitspraak Eva Jinek

Afgelopen week tijdens haar talkshow deed Eva echter een wel heel opvallende uitspraak waar veel mensen enorm van schrokken en nogal wat kritiek over hadden.

Ronald Koeman was gisteren een van de onderwerpen bij de talkshow van Jinek en het ging over het bedrag was hij meekreeg toen hij ontslagen werd bij FC Barcelona. Een van de discussies was dat Koeman voor het geld was gegaan inplaats van zijn eer, de mening van Hélène Hendriks.

Jinek vond eer echter een stuk minder belangrijk want haar mening was het volgende: “Ehh, ik denk voor elf miljoen euro… Dan kun je de toekomst van je kinderen veiligstellen, van je kleinkinderen en je achterkleinkinderen en ook nog al hun kinderen en neven en nichten. Dat je dan wel even wat gaat slikken. Ik denk dat dat het is, Hélène.” Jack van Gelder vond het opmerkelijk en zei in een paar korte zinnen dat Eva dus alles voor geld zou doen en was het hier totaal niet mee eens: “Ja, dat is geen principe. Dat vind ik geen principes.”

De opmerkingen van mensen die naar het programma hadden gekeken waren dan ook niet super positief. Iemand zei namelijk: “Wat ben jij voor een vies wijf Eva”, terwijl iemand anders zei: “Dit is geen klasse!”.

Zie hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

BNers

Jaar na ernstige ziekte heeft Mariska, de vrouw van Frans Bauer, opnieuw slecht nieuws te melden

De tegenslagen van de familie Bauer leken niet te stoppen. Na de gezondheidsproblemen van Mariska en Frans Bauer werd ook hun zoon opgenomen in het ziekenhuis.

Mariska kreeg vorig jaar een beroerte en is nog steeds aan het herstellen. Helaas zal ze nooit meer dezelfde zijn. Enkele weken geleden werd bekend dat Frans Bauer een aantal optredens moest afzeggen wegens rugklachten door lage rugpijn. Mariska heeft nu meer droevig nieuws gedeeld op haar Instagram-story.

Zij schrijft:
“In de wachtkamer! Frans Bauer jr. heeft weer een knieblessure en bereidt zich voor op een kruisbandoperatie”, vergezeld van een foto van haar en haar zoon, vergezeld van een droevige glimlach. Hij wordt momenteel behandeld. in de Bergmankliniek in Breda, een privékliniek gespecialiseerd in orthopedische chirurgie.

Doorgaan met lezen

BNers

Zanger Lee Towers (76) ernstig gewond geraakt bij verschrikkelijk ongeluk

Lee Towers heeft zijn heup gebroken. De 76-jarige zanger is de afgelopen week geopereerd en heeft een nieuwe heup gekregen.
Towers moet de komende weken revalideren. Hij heeft een bericht hierover van het AD bevestigd. “Een ongeluk zit in een klein hoekje”, vertelt de Rotterdamse zanger, wiens echte naam Leendert Huijzer is.

“Ik struikelde per ongeluk over een tapijt”, zegt Towers. “Het was heel pijnlijk. Maar we gaan knokken. We gaan erbovenop komen.”

Na de val werd Towers meteen per ambulance naar het Erasmus MC gebracht. Diezelfde avond werd hij geopereerd. Hij loopt nu met een rollator.

 

Vanwege het ongeluk moest Towers een lange vakantie naar Curaçao afzeggen. Hij verhuisde afgelopen najaar van Den Haag naar Rotterdam en keek naar eigen zeggen erg uit naar een paar weken rust.

Doorgaan met lezen

Trending