Veel ophef over smerige beelden van Tim Hofman: “Hij is geen haar beter dan Ali B”
Connect with us

WOW

Veel ophef over smerige beelden van Tim Hofman: “Hij is geen haar beter dan Ali B”

Er is flink wat ophef ontstaan over een oud filmpje van Tim Hofman die als een lopen vuurtje over het internet wordt verspreidt. De oude beelden hebben tot woede bij mensen gezorgd en er wordt gezegd dat hij niet beter is dan bijvoorbeeld Ali B of andere medewerkers van The Voice of Holland.

Oude beelden Tim Hofman

De beelden, die vroeger zijn opgenomen toen Tim Hofman nog wat jonger was, tonen Tim Hofman waarbij hij toch redelijk vrouw-onvriendelijk doet. Hij doet ook best wat heftige uitspraken en mensen laten nu duidelijk weten dat ze hier niet echt van gediend zijn.

Hij zegt dingen als “Hand in de broek” of “Laat je K*t zien”. Uiteraard zijn de beelden oud maar als je ze zo achter elkaar ziet toch best heftig en de uitspraken zijn inderdaad best wel vrouw onvriendelijk.

Zie hieronder de oude beelden van Tim Hofman:

Meest bekeken

Beelden: “Ali B wilt geslachtsdeel laten zien aan meisje”

Deze maand is twee keer aangifte gedaan tegen Ali B (40). Eén van de aangiftes tegen de rapper is vanwege verkrachting. Dat zegt de aangeefster, die anoniem in beeld is gebracht, in het programma ‘BOOS’, waar meer slachtoffers hun verhaal doen. 

“Ik wist dat er meer meisjes waren, dat heeft hij mij toen verteld”

Ali wordt in 2013, na al jurylid te zijn geweest bij onder meer het zangprogramma X Factor, gevraagd als coach in het vierde seizoen van The voice of Holland. Het format, bedacht door John de Mol, is een wereldwijde hit en krijgt in Nederland een kids- en een seniorvariant. Ook bij The Voice Kids wordt Ali B jurylid. Maar het programma The Voice raakt in opspraak als er naar aanleiding van onderzoek van Tim Hofmans YouTube-serie BOOS berichten verschijnen over grensoverschrijdend gedrag tegenover deelnemers door bandleider Jeroen Rietbergen, de rapper en diens mede-coach Marco Borsato.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rene van der Gijp: Vieze Jeroen Rietbergen al 20 jaar bekend

Rene van der Gijp deed een opvallende uitspraak in de talkshow VI Vandaag. Daar zei hij namelijk dat iedereen al 20 jaar weet dat Jeroen Rietbergen een viezerik is. Hij staat op het mediapark al jaren bekend als ‘vieze Jeroentje’. Rene van der Gijp is dan ook zeker niet verbaasd over de aanklachten tegen Jeroen Rietbergen. De aanranding was wel een verassing, maar dat Jeroen vieze berichtjes zou sturen en elke medewerksters op het mediapark zou proberen te versieren daar kijkt Rene niet van op.

Dus we kunnen concluderen dat iedereen afwist van de taferelen van Jeroen Rietbergen en dat alleen Linda de Mol zijn vrouw dit niet zou weten. Toen John de Mol Jeroen Rietbergen in 2019 berispte, omdat een deelneemsters van The Voice een klacht tegen Jeroen had ingediend wegens wangedrag zou John dit dus niet tegen zijn zus hebben verteld?

Dat lijkt ons wel heel sterk hoor. Rob Goosens beweert zelfs dat de eigen redactie van Linda de Mol van het blad Linda op de hoogte was van Jeroen zijn vieze praktijken. Dat Linda dan ook zegt in haar tweede statement dat ze enkel nog haar eigen mediakanaal en redactie vertrouwd is dan ook werkelijk waar nog naïever dan gedacht.

Linda de Mol is eerder uit elkaar gegaan met Jeroen Rietbergen vanwege vermeend vreemdgaan van hem. Hij moest in therapie van Linda en dat deed hij braaf, maar hij ging door met zijn wanstaltige gedrag. De vraag is dan ook wist Linda toen in 2016 toen ze uit elkaar gingen al dat Jeroen niet alleen vreemd ging maar ook de dames echt lastig viel en wellicht zelfs aanranden.

Het neigt allemaal naar één hele grote doofpot waarbij bn’ers continue de hand boven het hoofd wordt gehouden. Linda de Mol heeft in ieder geval heel wat uit te leggen en we wachten dan ook met smart op haar hele verhaal dat ze binnenkort zal doen. Ze heeft gezegd dat ze 100% openheid gaat geven en alles gaat vertellen.

Doorgaan met lezen

WOW

Net binnen: ‘Jeroen Rietbergen met grote spoed opgenomen’

Volgens een spion heel dichtbij familie de Mol checkt Jeroen Rietbergen deze kliniek in Amerika, Tennessee. Wat hij daar gaat doen is nog precies onbekend, maar waarschijnlijk wordt hij met spoed behandeld aan zijn heftige s*ksverslaving.

De kans is dan ook heel groot (wat meestal normaal is bij de Gooische familie) dat hij weer terug mag komen bij Linda de Mol en familie, want dan heeft hij toch aan zichzelf gewerkt.

 

Wie is Rietbergen?

Rietbergen werd geboren in Vlissingen, waar hij op tienjarige leeftijd met pianoles begon. Na zijn opleiding aan de Havo voor muziek en dans, ging hij in 1989 naar het Rotterdams Conservatorium. Hij werd na twee jaar weggestuurd omdat hij te veel speelde en te weinig studeerde. Als sessiemuzikant speelde Rietbergen bij verschillende bandjes, waaronder in 1994 bij Rick DeVito als achtergrondzanger en toetsenist. In 1995 was hij twee jaar toetsenist bij Ruth Jacotts nieuwe begeleidingsband waarmee hij twee theatertournees deed. Bij Candy Dulfer speelde hij op het album For the Love of You dat in 1997 uitkwam en met Dulfer maakte hij verschillende tournees door Europa, Amerika en Japan. Doordat de drummer Ton Dijkman destijds bij Dulfer en Jan Akkerman speelde, werd Rietbergen in 1999 bij Akkerman geïntroduceerd. Rietbergen ging dat jaar mee op tournee en speelde ook op Akkermans album Live at Alexander’s.

Als muzikant was hij in 2001 vast bandlid van Marco Borsato. In die tijd speelde hij voor Borsato en Akkerman, maar richtte samen met Ronald Molendijk ook de danceact Soulvation op, die met het nummer Reset Your Brain in 2003 de top 10 van de Nederlandse Top 40 behaalde. Ook produceerde hij samen met Paskal Jakobsen voor Roel Felius het winnende liedje Mijn ogen zeggen alles dat voor de eerste Nederlandse editie van het Junior Songfestival werd gemaakt. In 2004 was hij actief voor Borsato met wie hij tien keer in het Sportpaleis in Antwerpen en zes keer in Stadion Feijenoord speelde. In 2007 kreeg Rietbergen een relatie met Linda de Mol. Twee jaar later componeerde hij de filmmuziek voor de film Terug naar de kust waarin De Mol de hoofdrol speelt. Rietbergen componeerde later voor regisseur Will Koopman nog meer filmmuziek. Van 2010 tot 2022 was hij toetsenist bij de Edwin Evers Band.[1]

Grensoverschrijdend gedrag

In januari 2022 nam hij ontslag als bandleider bij The voice of Holland wegens aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

Doorgaan met lezen

Trending