Verbazingwekkend hoge kosten: Wat het kost om André Hazes te laten optreden op een feest!
Connect with us

BNers

Verbazingwekkend hoge kosten: Wat het kost om André Hazes te laten optreden op een feest!

Herinner je je nog de laatste grote hit van André Hazes? Dat lijkt alweer een tijdje geleden te zijn, en we moeten teruggaan in de tijd om te spreken over een echte muzikale knaller.

Het wordt duidelijk dat de populariteit van André Hazes in de muziekwereld is afgenomen na zijn hitnummer ‘Leef!’. Zijn latere nummers hebben nooit hetzelfde niveau van succes weten te bereiken.

Momenteel lijkt zijn agenda behoorlijk leeg te zijn. Zelfs Ahoy kan hij niet volledig uitverkopen zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven, wat voor zijn fans een grote teleurstelling is.

Zijn nieuwe muziek lijkt niet hetzelfde effect op zijn fans te hebben als voorheen. Dit komt waarschijnlijk doordat ze hem nog steeds zien als de volkszanger, een imago dat hij lijkt te willen afschudden.

Ook zijn relatie met Monique wordt met enige scepsis bekeken door zijn fans. Ze vragen zich af of ze wellicht bedrogen worden door Hazes.

Het lijkt erop dat André’s imago in een crisis verkeert, en zijn vraagprijs voor optredens staat in schril contrast met zijn huidige populariteit.

De grote vraag is of André Hazes nog steeds de ster is waar mensen bereid zijn grof geld voor neer te leggen, of dat zijn glans aan het vervagen is.

Als je overweegt om André Hazes te boeken voor een optreden, moet je diep in de buidel tasten. Zijn boekingskantoor vraagt minstens 19.500 euro voor een optreden van vermoedelijk slechts 20 minuten.

Hoewel deze prijs misschien absurd hoog lijkt, lijkt het erop dat André zelf nog steeds gelooft dat hij een grote ster is, hoewel dat misschien niet langer het geval is.

Zijn aanwezigheid in de media draait steeds meer om de drama’s in zijn leven dan om zijn muziek. De familie Hazes lijkt alles in de publiciteit uit te vechten.

Het is een trieste constatering, maar het lijkt erop dat André Hazes zijn inkomen niet langer verdient met zingen en optreden, maar eerder met documentaires over zijn persoonlijke leven en de hoop dat zijn zusje Roxeanne de erfeniskwestie met hun moeder Rachel zal winnen.

Dit lijkt zijn huidige bron van inkomsten te zijn, waardoor hij hopelijk niet meer gedwongen is om documentaires te maken of nephuwelijken met Monique te regelen om kijkers te trekken.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen

BNers

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

Yolanthe Cabau deelt verrassend babynieuws. Op haar Instagram-account deelt ze met trots het nieuws dat haar broer vader is geworden.

In een Instagram Stories-video laat Yolanthe haar blijdschap zien terwijl ze haar pasgeboren nichtje bewondert.

Ze schrijft: “Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden.

Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Yolanthe heeft zelf ook nog steeds een sterke kinderwens.

Hoewel ze al erg gelukkig is met haar zoontje Xess Xava, zou ze hem graag een broertje of zusje gunnen.

In een recent interview met Beau Monde zei ze: “Maar ik leg mezelf niets op. Ik laat het leven op me afkomen en zie wel wat er gebeurt.”

Op dit moment geniet Yolanthe van haar leven als ‘happy single’.

Ze vertelt: “Alleen zijn heeft me veel geleerd en me sterker gemaakt.

Ik ben vriendelijk voor mezelf, ben tevreden met wie ik ben, en ik zoek mijn geluk niet in een ander persoon.”

Ze benadrukt dat ze nu geluk vindt in zichzelf en dat ze heeft geleerd dat je geluk kunt delen in een relatie, maar niet van elkaar afhankelijk moet zijn.

“Als je het eerst in jezelf kunt vinden, kun je er daarna des te meer van genieten in een relatie.”

Mocht Yolanthe echter de liefde van haar leven tegenkomen, dan heeft ze aangegeven dat haar voorkeur niet uitgaat naar een bekend persoon.

Ze erkent echter dat liefde niet af te dwingen is en dat ze de toekomst open tegemoet treedt.

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending