Verbijsterend bewijs: Nicol deelt sch0kkende foto’s van vermeende gew*ldpleging door Peter
Connect with us

BNers

Verbijsterend bewijs: Nicol deelt sch0kkende foto’s van vermeende gew*ldpleging door Peter

Een aantal maanden geleden gingen Nicol Kremers en Peter Gillis uit elkaar, zogenaamd als vrienden. Maar van die vriendschap is inmiddels niets meer over. Sterker nog, de twee zijn verwikkeld in een steeds verdergaande moddergooi-00rlog.

Op 29 mei vorig jaar zou Peter Gillis in zijn park Prinsenmeer over de schreef zijn gegaan. Hij zou compleet zijn d00rgedraaid en Nicol zwaar hebben mish*ndeld. In eerste instantie ontkenden ze alles, maar later kwam toch naar buiten dat er “iets” was gebeurd.

Nicol besloot destijds om geen aang*fte te doen, maar wel een bel*stende verklaring af te leggen. Nu beweert ze echter dat het intrekken van de aang*fte onder druk is gebeurd.

Ze voelt zich verschrikkelijk neergezet in het tiende seizoen van het programma Massa is Kassa en hoopt nu dat Peter alsnog wordt gestr*ft.

Om haar woorden kracht bij te zetten, heeft Nicol foto’s van haar geh*vende gezicht naar Shownieuws gestuurd. Patty Brard heeft deze beelden gisteravond aan heel Nederland getoond.

Nicol beweert dat ze regelmatig slacht0ffer was van mish*ndeling door Peter. Dit zijn zeer ernstige besch*ldigingen. Het 0penbaar Min*sterie heeft Peter inmiddels ged*gvaard en hij zal in augustus voor de r*chter moeten verschijnen.

Als Peter Gillis inderdaad verantwoordelijk wordt gehouden voor de mish*ndeling, rijst de vraag wat Talpa gaat doen met het programma Massa is Kassa.

Hoewel de kijkcijfers momenteel nog goed zijn, valt het moeilijk te rijmen dat iemand die vrouwen mishandelt een prominente rol heeft op de Nederlandse televisie. Het lijkt erop dat Talpa in een lastige positie verkeert en met een dilemma kampt.

Het 0penbaar Min*sterie heeft Peter Gillis officieel ged*gvaard en hij zal binnenkort voor de r*chter moeten verschijnen.

Als hij schuldig wordt bevonden aan de mish*ndeling van Nicol, kan dit ernstige gev0lgen hebben voor zijn imago en zijn positie in de media-industrie.

Talpa, het mediabedrijf dat het programma Massa is Kassa uitzendt, bevindt zich in een lastige positie. Hoewel het programma momenteel nog goede kijkcijfers behaalt, zal de aanwezigheid van Peter Gillis als hoofdpersoon na deze besch*ldigingen en foto’s ongetwijfeld voor controverse zorgen.

Peter Gillis

Talpa zal moeten overwegen of het ethisch verantwoord is om iemand met zo’n beladen achtergrond op de nationale televisie te handhaven.

De zaak heeft ook geleid tot een breder debat over huisel!jk gew*ld en het belang van het serieus nemen van slacht0ffers. Het is een trieste herinnering dat huis*lijk gew*ld in alle lagen van de samenleving kan voorkomen en dat niemand boven de wet staat.

De komende tijd zal duidelijk worden hoe deze zaak zich verder ontwikkelt. Het is belangrijk dat het gerecht!gheid biedt aan Nicol en dat alle betrokken partijen verantwoordelijkheid nemen voor hun acties. Daarnaast dient de maatschappij aandacht te besteden aan de preventie van huis*lijk gew*ld en de ondersteuning van slacht0ffers.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending