Verder zonder vader Martien Meiland: zorgen Maxime en Montana voor tweespalt in de familie Meiland!
Connect with us

Meest bekeken

Verder zonder vader Martien Meiland: zorgen Maxime en Montana voor tweespalt in de familie Meiland!

De zusjes Maxime en Montana Meiland slaan hun vleugels uit. Niet alleen verlaten ze het ouderlijk huis, ze krijgen ook hun eigen televisieshow. Volgens criticasters zouden ze vader Martien, aan wie ze hun bekendheid te danken hebben, in de steek laten.

Dankzij haar vader Martien Meiland maakte Maxime twee jaar geleden haar grote televisiedebuut in de SBS6-realityserie Chateau Meiland, waarin ook moeder Erica schitterde. Wekelijks trok de familie Meiland miljoenen kijkers. Terwijl het gezin in Frankrijk vertoefde, runde Montana in Nederland de vroegere winkel van haar vader.

Solo
Criticasters beweren nu dat Maxime en Montana hun vader in de steek laten. Niet alleen gaan ze qua werk solo, ook in hun privéleven weken ze zich los van Martien. Maxime heeft met haar nieuwe liefde Leroy, van wie ze zwanger is, een huis gekocht in Noordwijk. Ook Montana is met haar vriend Dirk op zoek naar een eigen woning. Voor Martien zal het ongetwijfeld een teleur-stelling zijn dat zijn dochters hun vleugels uitslaan. Niet alleen privé, maar ook zakelijk.

Celeberties

Groot verdriet voor Wendy van Dijk: ‘Ik mis je’

Begin januari 2019 maken Wendy van Dijk en Erland Galjaard bekend dat hun huwelijk in zwaar weer zit. Hoewel de twee elkaar inmiddels weer gevonden hebben, is het nog altijd geen rozengeur en maneschijn, zo vertelde de presentatrice vorig jaar nog. De blondine heeft dan ook nog steeds last van liefdesverdriet.

Maar niet per se om haar partner Erland, maar… om een bestemming. ‘Nooit geweten dat je liefdesverdriet kan hebben om een eiland. Ibiza. Ik mis je intens’, laat Wendy weten op Instagram.

Groot gemis
Volgers zijn het helemaal met haar eens. ‘Ik snap je helemaal, het is ook een prachtig 🏝

 eiland’, is te lezen. Een ander merkt op: ‘Ken dat gemis 💫.’ Daarnaast laat iemand nog achter: ‘Ik herken het, mis ons huis in Alicante ook zo erg…😢 Nog even volhouden 😅 🥰😍.’

Familievakantie
In 2020 gingen ze wel nog met z’n allen naar het eiland. ‘Dit zijn de momenten die je met elkaar koestert,’ zei Wendy destijds bij het laten zien van een familiefoto. Zoon Sem nam voor het eerst zijn nieuwe vlam mee op vakantie. Op de vraag of Wendy als moeder nu wat meer afstand gaat houden zegt ze lachend: ‘Jazeker wel. Ze zijn echt gek op elkaar, dus dat is natuurlijk hartstikke mooi om te zien. Ze kennen elkaar nog niet zo lang, maar goed genoeg om mee te kunnen én mogen op vakantie. En zij zijn er nu nog! Sem was altijd de eerste die weg wilde. En voor het eerst zei hij “gaan jullie maar, wij blijven.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nu al flinke ruzie tussen familie Hazes en nieuwe vriendin André Hazes

Is er nu al mot tussen Sarah van Soelen en de familie van haar kersverse vriend André Hazes? Op Instagram is de bom gebarsten en haalt familie van de 25-jarige influencer hard uit naar Roxeanne Hazes…

De familie Haze is niet vies van een vete op zijn tijd. Jarenlang hadden Rox en Dre geen contact met elkaar, en ook de relatie met moeder Rachel is vaker slecht dan goed geweest. Dit weet Dre’s ex-verloofde Monique Westenberg maar al te goed. Zij lag jaren lang in de clinch met haar schoonfamilie.

‘Azijnpisser’
De relatie tussen Dre en zijn kersverse schoonfamilie lijkt tot nu toe voorspoedig te gaan. Regelmatig komen er beelden op Instagram voorbij waarop te zien is hoe de zanger Pasen viert en gezellig dineert met de familie van Sarah.

Maar gister gebeurde er iets minder gezelligs. Naar aanleiding van de documentaire over het leven van André Hazes senior, en de ophef die ontstond nadat Roxeanne bekendmaakte niet akkoord te zijn met het gebruik van privébeelden, heeft de familie van Sarah hard uitgehaald naar de Hazesjes.

Roxeanne verklaarde gister diep gekwetst te zijn na de eerste aflevering van de docuserie. Volgens haar zijn er zonder haar toestemming privébeelden gebruikt, en werden er zelfs beelden uitgezonden die zij nooit gezien had. De AVROTROS besloot de intro van de serie aan te passen en de betreffende beelden eruit te halen.

Tante
Het bedrijf waar Sarah werkt, en wat tevens gerund wordt door twee familieleden van haar, heeft hard uitgehaald naar Roxeanne op Instagram. De familie van Sarah is het duidelijk niet eens met de kritiek die Roxeanne leverde op de documentaire over haar vader.

Onder een bericht van Rachel Hazes staat een opvallende reactie van het Instagram account van Sarah’s werkplek.

,,Vind het top en prachtig gefilmd, geweldig om die oude beelden terug te zien. Dikke schijt aan alle azijnpissers die weer commentaar hebben”, schrijft de vermoedelijk tante van Sarah onder het bericht van Rachel.

Een kritische volger neemt het op voor Roxeanne. ,,Dikke schijt ook aan zijn dochter? Die deze opnames nooit eerder zag en ze nu, zonder toestemming, met heel Nederland moet delen?”

Maar daarvoor heeft het familielid van Sarah geen genade. ,,Azijnpissers dus”, reageert zij onder het betoog.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling is klaar met Hugo de Jonge: ‘Je bent gewoon een leraar’

Gerard Joling vind kerst heerlijk en houdt ervan om elk jaar weer zijn huis om te toveren tot een waar kerstspektakel. Hij maakt het dit jaar extra gezellig thuis en doet dit ook voor zijn moeder Jannie die haar vriend niet lang geleden is verloren.

Op social media gaat Gerard helemaal viraal en hij heeft 7 weken geleden ook corona gehad. Hij had echter nergens last van en was zelfs zijn smaak niet kwijt. Ook liet hij weten dat hij zich zorgen maakte om te horeca en vindt het belachelijk dat alles gesloten is, wel is hij 10 dagen binnen gebleven toen hij besmet was. Hij vind dat een restaurant makkelijk open kan en zegt dat de economie hier zwaar door wordt geraakt.

Ook had hij het over minister Hugo de Jonge en zei: “Minister de Jonge die elke keer heel leuk allemaal dingen zegt. Je bent uiteindelijk maar gewoon een leraar Engels en de hele economie gaat wel naar de t*fus”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending