Verdrietig nieuws: “Het is klaar met Johnny de Mol”
Connect with us

Celeberties

Verdrietig nieuws: “Het is klaar met Johnny de Mol”

Johnny de Mol kennen we natuurlijk al jaren en hij heeft een tijdje geleden een eigen talkshow gekregen. Er zijn veel gasten bij hem op bezoek geweest en er zijn ook serieus goeie afleveringen geweest, toch lijk het einde verhaal voor de Mol.

Geen Johnny de Mol meer

Hoe laat dat allemaal ook is, er kijken helaas te weinig mensen naar zijn show wat betekend dat er een grote kans is dat de stekker eruit wordt getrokken. Er komen te weinig reclame inkomsten binnen en de show kost teveel geld – zo staat zijn show niet eens in de top 25 van best bekeken programma’s en dat is zeker geen goed nieuws voor Johnny.

Angela de Jong zei hier zelf het volgende over: “Als je puur naar de kijkcijfers kijkt, dan slaat hij geen deuk in een pak boter.”

Celeberties

Zien: “Lil Kleine heeft Jaimie Vaes alweer ingeruild voor deze dame!”

Lil Kleine krijgt de wind van voren sinds een video gelekt is waarop hij zijn vriendin lijkt te mishandelen. Het onderzoek is nog in volle gang maar de rapper heeft het vliegtuig al gepakt. Jorik, zoals de rapper echt heet, is de dag na zijn vrijlating naar Spanje gevlogen. Alle deals die worden ingetrokken met hem zullen hem vast zwaar vallen, hij pakte namelijk de publiekelijke ferry van het vasteland naar Ibiza.

Normaal gesproken zou je hem in een vliegtuig of speedboot naar het eiland zien vertrekken. Ook op Ibiza lijkt de rapper zijn geld voorlopig in zijn zak te willen houden. Naar verluid mag Jorik namelijk overnachten in het appartement van Estelle Cruijf, vriendin van zijn vriendin, Jaimie Vaes. Roddelsite ‘Bekendeburen’ heeft dit laten weten. Ook op Ibiza zal Jorik het dus met minder luxe moeten doen dan hij gewoonlijk laat zien.

Lil Kleine is Jaimie Vaes alweer vergeten?

Ondertussen is Jorik al meerdere malen gespot op het eiland. Zo is hij met een personal trainer gezien waarmee hij aan zijn conditie aan het werken is. ook is hij bij een soort Juice-bar gezien waar hij groene smoothies aan het drinken is. Waar we hem een maand geleden nog dagelijks dure biefstuk en Moët zouden zien drinken lijkt de rapper plots omgeslagen te zijn sinds hij opgepakt is. Maar daar blijft het niet bij, hij is hier namelijk gespot met een andere dame. Het gaat om Kelly van der Minne, een dame die bekend geworden is door Love Island. Juicechannel schrijft: “De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband!” Hieronder meer plus foto’s van de betreffende dame:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ernstige zorgen om André Hazes vanwege gelekte foto’s!

André Hazes is al maandenlang van de radar verdwenen. Dit sinds het gerucht de wereld in gebracht is dat hij en zijn toenmalige vriendin naar een afkickkliniek zijn geweest. Yvonne Coldeweijer zat de zanger destijds op de hielen om haar volgers alle ins en outs over Dré te vertellen. Het ging hier dan voornamelijk om zijn liefdesleven en vermeende verslavingen. Maar wanneer je lang genoeg stil bent dan wordt je vanzelf vergeten. Toch verschenen er de afgelopen weken diverse foto’s en video’s van de zanger op. Zo werd hij al met sigaretten en biertjes gespot wat volgens Coldeweijer geen goed teken zou zijn.

De showbizzwatcher schreef destijds: “Als dit geen 0.0 biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André. Om te janken.” Daarnaast weten we dat de zanger bezig is met het maken van een documentaire. Bijvoorbeeld in Amerika.

André Hazes aan het gokken!

De zanger is begin dit jaar naar Amerika gegaan met een cameraman om opnames te maken voor de documentaire. Dit volgens de vele juicekanalen en andere show-websites. Echter is de zanger opnieuw in Las Vegas gespot, gisteren. Dit keer zit de zanger volledig alleen aan een roulettetafel zijn geld in te zetten. Gezien alle verhalen over verschillende verslavingen is het wellicht te stellen dat er een lichte verslavingsgevoeligheid heerst rondom de zanger. We hopen dan ook maar dat dit geen gewoonte gaat worden voor Dré. Echter zijn er al genoeg fans die zich ernstige zorgen maken om de zanger. Het feit dat je in je eentje aan een roulettetafel zit wijst er al op dat je het niet écht meer voor de gezelligheid en ‘fun’ doet. Foto’s hieronder, swipe voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Thierry Baudet spreekt: “Oorlog in Oekraïne is de schuld van het Westen” (video)

Er is flink wat ophef ontstaan over de mening van Thierry Baudet over de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne. Vooral in de politiek is ophef ontstaan over de uitingen van Baudet.

Baudet vindt de NAVO samenwerking namelijk niet echt meer van deze tijd.

Baudet zei in een video het volgende over de situatie:

„FvD is opgericht toen we tegen het associatieverdrag met Oekraïne streden, in 2016.” De oorlog is volgens hem dan ook de schuld van het Westen, „dat vanuit een tunnelvisie naar de wereld kijkt, waarin alles Amerikaans en westers moet worden. Daarmee destabiliseer je de wereld, en Oekraïners worden daar als eerste de dupe van. Maar wij ook, met bijvoorbeeld de gasprijzen. Voor Rusland is dit ook niet goed, voor niemand is dit goed. Het Westen heeft dit veroorzaakt en dat Rusland nu reageert is maar al te voorspelbaar.”

Zie hieronder Baudet zijn videoboodschap:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending