Verdrietig nieuws voor beroemde doventolk Irma Sluis!
Connect with us

Meest bekeken

Verdrietig nieuws voor beroemde doventolk Irma Sluis!

Irma Sluis werd een aantal maanden geleden in één klap een bekende Nederlander. Ze was de doventolk tijdens de persconferentie van Mark Rutte waarbij ze een nieuw gebaar maakte voor het woord ‘Hamsteren’. De doventolk heeft het nog nooit zo druk gehad met haar werk als nu, maar haar man ligt behoorlijk ziek thuis. Of het hierbij om het coronavirus gaat is niet duidelijk. Hij geeft zelf aan in weekblad Story: “Ik lig met keelpijn en koorts op de bank. Ik ga er niet vanuit dat het corona is, maar ik heb me ook niet laten testen. Dan kan niet meer. Dat doen ze niet. Het is vast gewoon de griep.”

Man van doventolk Irma Sluis ziek
Hij vertelt verder vol lof over zijn vrouw en haar werk. Hij geeft aan: “Ze neemt een goede positie in door niet in de media te verschijnen met tal van interviews. Irma cijfert zich weg ten goede van de mensen die doof en slechthorend zijn, dat is haar rol ook.”

Video Irma en Rutte gaat viral
Voor het programma ‘Nieuw Zeer’ zijn actrice Martine Sandifort en collega Remko de huid van Irma en de minister president gekropen. Hoewel de premier zich stotterend uit de woorden maakt en een relatie ontkent, lijken de handgebaren van mevrouw Sluis toch ergens anders op te wijzen.

Celeberties

Henny Huisman spaart Marco Borsato niet: “Hij heeft ook iets gehad met deze vrouw”

Marco Borsato zag vorig jaar een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine. Er zijn geruchten dat hij haar bedrogen heeft.

Henny Huisman twijfelt er zelfs niet aan dat Marco zijn vrouw bedrogen heeft. Dat schrijft Mediacourant.

“Naar wat ik hoor komen er nog wel een stuk of drie vrouwen aan met wie Marco zijn vrouw bedrogen heeft”, zei Henny vorig jaar.

Hij kreeg heel wat boze reacties op die uitspraak maar spijt heeft hij er niet van. “Het is ook een beetje uit z’n verband gerukt allemaal. Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was.”

“Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje overjokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

“Maar dat was niet zo. Toen kwamen er nog meer namen naar boven en iedereen had het over die namen. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij Warchild, het goede doel waarvoor hij zich inzet.”

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Heftige bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin: Dit moet je weten

Uit onderzoek blijkt dat de coronavaccins goed werken. Mensen die een vaccin hebben gekregen van AstraZenca hebben minimaal 60% minder kans om ziek te worden van het virus. Bij mensen die gevaccineerd zijn met Moderna of Pfizer is dit zelfs 95%. Bij deze percentages gaat het om bescherming tegen milde klachten.

Bescherming tegen ernstige ziekte
Belangrijker nog is dat mensen na vaccinatie beschermd zijn tegen ernstige gevolgen van COVID-19. Alle drie coronavaccins beschermen hier heel goed tegen, ook het vaccin van AstraZeneca. Dat betekent dat er na vaccinatie veel minder mensen met corona in het ziekenhuis terechtkomen. In de video “twee vragen over AstraZeneca legt Hoogleraar Vaccinologie, Cécile van Elstoelichten dit nader toe.

Bijwerkingen
Bij een aanzienlijke deel van de mensen treden wel bijwerkingen op als koorts, hoofdpijn en moeheid na vaccinatie met COVID-19 vaccins. Maar ook spierpijn, pijnlijke gewrichten, griepachtig gevoel met rillingen, en soms misselijkheid en braken kunnen optreden na vaccinatie met Pfizer, Moderna en het AstraZeneca vaccin. Dit is een teken dat het lichaam antistoffen tegen het coronavirus maakt en deze reacties zijn dus onschuldig. Paracetamol (normale dosering) kan verlichting geven.

De klachten gaan vanzelf weer over binnen 1-2 dagen. Maar ze zijn wel hinderlijk en kunnen leiden tot het tijdelijk niet inzetbaar zijn voor het werk in de eerste 24-48 uur na vaccinatie. Wanneer COVID-19 vaccinaties worden ingepland voor bepaalde beroepsgroepen, zoals werkers in de gezondheidszorg maar ook ander groepen, moet dit effect van vaccinatie worden meegenomen. Zowel bij de eerste als de tweede vaccinatie.

De klachten zijn uitgesprokener bij jongeren dan bij ouderen. Na de tweede vaccinatie nemen deze bijwerkingen bij de vaccins Pfizer en Moderna toe (meer mensen met klachten en ook meer klachten). Ook het AstraZeneca vaccin kan behoorlijke bijwerkingen veroorzaken na de eerste en de tweede vaccinatie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw enorm slecht nieuws over Marco Borsato: Dit is er aan de hand

Marco Borsato blijft het moeilijk hebben. De zanger zag een einde komen aan zijn huwelijk met Leontine.

Het gaat allemaal zeer vlug. De scheiding is intussen al geregeld en ook hun dure villa is in een mum van tijd verkocht.

Het zijn heftige tijden geweest voor Marco Borsato. Hij woont nu in een penthouse in Alkmaar.

Marco lijkt nu de tijd te gaan nemen om te treuren om zijn stukgelopen huwelijk. ‘Hij gaat die tijd ruimschoots nemen’, staat er te lezen in Weekend.

Dat heeft ook zo zijn gevolgen. ‘Het zal nog wel even duren voor hij met nieuwe muziek voor de dag komt.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending