Verdrietig nieuws voor de Frogers door relatiebreuk
Connect with us

WOW

Verdrietig nieuws voor de Frogers door relatiebreuk

Het is onwaarschijnlijk dat er dit jaar een gezellig kerstdiner zal zijn bij de familie Froger. De broers Didier en Maxim Froger hebben hard gevochten, in ieder geval tijdens hun vakantie in Marbella…

De broers gingen afgelopen zomer op vakantie met hun vriendinnen Shayna en Sammy. Dames kunnen zichzelf niet luchten. Dan zal Sammy zeggen dat Maxim’s vriendin buiten de deur aan het snacken is.

Vanwege deze beschuldiging zullen de dames een behoorlijk zware strijd in Spanje en zelfs haartrekkende actie krijgen. Didier liet vrijdag aan Shownieuws weten dat er inderdaad is gevochten in Marbella.

De commotie leek zo groot dat voorbijgangers zelfs moesten ingrijpen, maar volgens Didier was er geen sprake van een haartrekkende actie. Ook Maxims vriendin Shayna sprak met Shownieuws.

Shayna kondigt aan dat er op haar verjaardag in juli daadwerkelijk ruzie is geweest en dat zij en Sammy helemaal geen vrienden zijn. Ze onthulde ook dat zij en Sammy nogal wat dronken.

De schoonzusters wisselden geen woord meer en die aanvaarding leidde er zelfs toe dat Maxim en Shayna op dit punt hun relatie verbraken.

Celeberties

Ontzettend triest nieuws Maxime Meiland (26): ‘Vanochtend overleden door een aanrijding’

Maxime Meiland heeft zeer droevig nieuws te melden. Ze plaatste het nieuws op haar Instagram Stories.

Maxime Meiland had woensdag een zeer trieste dag. Een van zijn katten is dood.

De kat woont sinds april vorig jaar bij Meilandjes, schrijft ‘Verhaal’. “Onze zeer dierbare Jut is vanmorgen overleden”, schreef Maxime.

“Het resultaat van een aanrijding. Haar broer Jul is nog steeds verdrietig en wij ook… Rust zacht, schat!

 

Gelukkig gezin

Na de verhuizing uit het oosten van het land hadden Maxime Meiland en Leroy Molkenboer alles bij elkaar: samen in Noordwijk, met opa en oma. Daarom hebben ze altijd een oppas beschikbaar voor kleine Claire en Vivi. Begin dit jaar verhuisde het gezin zelfs naar een groter huis en was Maxime weer te zien op onze tv in Chateau Bijstand. Ze krijgen twee katten genaamd Jut en Jul, van wie iedereen heel veel houdt. Helaas zijn ze bij slecht nieuws betrokken.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Groot verdriet Erica Terpstra (79): ‘Je wordt gemist!’

Erica Terpstra (79 jaar) zat weer in de mand, toen ze echt verwachtte te lopen als een schaatser.

“Ik ben geopereerd aan mijn enkel die pijnlijk was door artrose”, vertelt Erica aan Story. “Steeds meer ouderen lijden aan deze ziekte. Het idee was dat ik na de operatie zes weken volledig gestrekt zou zijn, daarna zes weken met een wandelgids en door zou gaan. Maar er kwam een ​​bacterie bij, waardoor ik nog drie operaties moest ondergaan.

Liefde zonder Grenzen

Wat maar weinig mensen weten, is dat Erica onlangs in relatieve stilte werd geconfronteerd met een drama toen haar ex-man Jaap, de vader van haar twee zonen Roderik en Wouter, stierf. Hoewel ze niet bij elkaar waren, sprak Erica nog steeds met grote genegenheid over hem. In het Verhaal: “We houden oneindig veel van elkaar. We waren ook redelijk uit elkaar, al die jaren. Helaas heb ik daarna nooit meer een nieuwe grote liefde gekregen. “Hoewel het zeldzaam is om Erica altijd zo blij en positief te vinden, is het verdriet van Jaaps overlijden nog steeds groot.” Hij is mijn grote liefde, ik mis hem nog steeds.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: André Hazes is Nederland helemaal zat en vertrekt voorgoed naar Amerika!

André Hazes bleef een tijdje onopgemerkt, zoveel mogelijk in Nederland. Je kunt in dit kleine, dichtbevolkte land geen scheet laten zonder een spion van Yvonne Coldeweijer of een van de vele andere sapketens die audio-, video- of fotoclips maken. Een echt stille media en van de radar verdwijnen is dus niet helemaal mogelijk voor een wereldster als André. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de mannelijke zanger soms naar Amerika reist, waar hij het naar zijn zin heeft. De mannelijke zanger heeft met de meeste van zijn familieleden door het land gereisd. Het is nooit een geheim dat de zanger een zwak heeft voor dit land. Ondertussen denkt de zanger er zelfs over om zich al lang in de VS te vestigen. Dit scheelt natuurlijk veel CO2 uitstoot.

André Hazes helemaal klaar met Nederland!

Rachel Hazes heeft echter bedenkingen bij de definitieve verhuizing van haar zoon. Rachel uitte haar bezorgdheid in Story Weekly: “Ik merk dat onze zoon André net zoveel van Amerika houdt als zijn vader. Ik weet niet of hij echt concrete plannen heeft om daar een huis te kopen. Ik zou het hem in ieder geval nooit afraden, dat moet hij zelf beslissen. Het wordt heel moeilijk als hij daar gaat wonen en zijn zoon hier in Nederland is.

Qua werk lijkt het ook moeilijk. André lijkt zijn werk echter even aan de kant te hebben geschoven. Misschien is een internationale carrière iets. Een anonieme insider, waarschijnlijk ook Rachel: “Ook al ging André nog tien keer naar Monique, ook al stonden ze nog voor het altaar. De geschiedenis leert dat zij niet de vrouw was met wie hij altijd zou zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending