Verlegen jongen brengt jury tot tranen als hij klassieker van Queen vertolkt
Connect with us

Meest bekeken

Verlegen jongen brengt jury tot tranen als hij klassieker van Queen vertolkt

Is het niet heerlijk om door iemand aangenaam verrast te worden? Niemand zal Freddie Mercury perfect evenaren. Maar toen deze verlegen 10-jarige jongen het podium betrad, waren de juryleden tot tranen toe bewogen … en zij waren niet de enigen!

Op het moment dat Alex Pirvu, toen nog maar 10 jaar oud, het podium betrad in de Next Star talentenjacht, waren er maar weinigen die zouden raden wat voor een fantastische prestatie deze jongen zou leveren!

Als je pas 10 jaar bent, is het een grote uitdaging om op zo’n podium te staan. En het is een nog grotere uitdaging om aan de interpretatie van een klassieker als The Show Must Go On van Queen te beginnen.

Het is dan ook niet gek dat hij in het begin zenuwachtig is … Maar als de muziek begint, zien we dat hij meer ontspant. Het is duidelijk dat deze kleine jongen zich goed heeft voorbereid.

De juryleden lijken eerst niet te kunnen geloven dat hij echt zingt en zijn ontzettend onder de indruk.

Het is verbazingwekkend dat zo’n jong ventje zo’n krachtige stem heeft! Hij liet ons sprakeloos achter! Bekijk de onderstaande video om deze fantastische vertolking te zien en laat ons weten of jij ook onder de indruk was!

Meest bekeken

Bikinifoto van moeder gaat de hele wereld over vanwege één klein detail

Jordaan Kirkham had er erg lang over nagedacht om deze foto op Instagram te posten van haar en haar man, in het zwembad. Het voelde vreemd aan om haarzelf zo publiekelijk neer te zetten, maar tegelijkertijd had deze foto wel een speciale betekenis voor haar.

Uiteindelijk besloot ze het toch te doen – en schreef ze er uitleg bij waarom deze foto zo speciaal voor haar was.

Binnen enkele dagen, werd haar foto door duizenden mensen gezien en gedeeld – en Jordaan wordt nu door deze foto door mensen wereldwijd geprezen.

Jordaan had al haar hele leven lang last van overgewicht. Een jaar geleden, besloot ze af te vallen voor haar kinderen.

“Ik wil zoveel mogelijk tijd door kunnen brengen met mijn kinderen, en allerlei leuke activiteiten met ze kunnen doen,” vertelde Kirkham aan Inside Edition.

Nu is Jordan al 58KG afgevallen – en heeft in een hele lange tijd niet meer zo weinig gewogen. Maar haar snelle gewichtsverlies heeft er wel voor gezorgd dat ze nu veel overtollige huid heeft, en vooral rondom haar buik. Ze maakt er soms grapjes over, maar verbergt haar lichaam wel het liefst voor iedereen.

Totdat ze deze foto op Instagram postte.

Ook al betekend deze foto veel voor Jordaan, twijfelde ze wel om dit te postte vanwege haar overtollig huid rondom haar buik.

“Dit is echt. Dit gebeurd er als je je hele leven last hebt van overgewicht,” zei ze. “Ik heb mijn huid niet verplaatst naar de zijkant.”

“Ik vond dat dit niet het doel was van de foto. Het doel van de foto was dat mijn man me optilde,” voegde ze hieraan toe. “Ik ben al zo lang niet opgetild, de laatste keer was toen ik nog klein was. Ik had mijn hele leven al last van overgewicht, en toen mijn man me kon optillen voelde dat echt aan als een overwinning.”

Jordaan verloor haar gewicht door een gezond dieet, en door veel thuis te sporten met behulp van videos op tv. Nu weegt ze 80KG, en ondanks het overtollige huid rondom haar buik, is ze erg blij met haar lichaam en hoe ze eruit ziet.

Ze hoopt nu dat haar verhaal andere mensen inspireert om gewicht te verliezen en een gezondere levensstijl te leven. Maar ze voegt hier nog aan toe dat ze wil dat iedereen zich comfortabel voelt met hun lichaam – of ze nou dik, dun of veel huid met zich meedragen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizarre beelden: kind uit boodschappenkar gestolen terwijl ouders ernaast staan

In Zuid-Afrika is voor de tweede keer in korte tijd een kind uit een boodschappenkar gehaald door een onbekend persoon terwijl de ouders van het kind ernaast staan. 

De ontvoering vond afgelopen maandag plaats in de plaats Gqeberha. Op de beelden is te zien hoe de ouders omgedraaid naast de winkelwagen staan, als een onbekende vrouw opduikt die het kind met een vliegensvlugge beweging uit de wagen haalt.

Wanneer de vader van het kind de beveiliging erbij haalt, wordt de vrouw gespot die het kind uit de wagen pakte. Volgens de dader, die zich in gezelschap bevond van een andere vrouw, wilde ze een grap uithalen met de ouders. De politie ziet er de lol niet van in en heeft beide verdachten aangehouden. Er is een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis. De vrouwen zitten vast.

Man steelt kind

Op 26 augustus jongstleden gebeurde een soortgelijk incident. Toen een vrouw boodschappen deed en iets uit een schap wilde pakken, trekt een medewerker haar kind uit het wagentje. Wanneer de vrouw zich omdraait ziet ze de medewerker met haar kind, waarop ze haar kind terughaalt.

De werkgever van de man heeft hem geschorst en de dader is aangehouden door de politie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Dit zei André Hazes voor het laatst toen hij doodging’

De laatste aflevering te zien van de documentaire ‘Kleine Jongen, het echte leven van André Hazes’. Daarin sprak de familie onder meer over het overlijden van de zanger.

Samen met haar Els Hofland blikt Rachel terug op de laatste momenten van André sr. Ze reed gelijk met Hazes naar het ziekenhuis en terwijl zij werd meegeroepen door een arts, zag haar zus het helemaal misgaan. ‘Ik keek naar die hartmeterslag en op een gegeven moment hoorde ik ‘tuuuuut’’, aldus Els.

‘Blijf leven’
Rachel hoorde dat ze geroepen werd en is snel naar de kamer gerend. ‘En riep ik: “Dré, Dré, we zijn hier allemaal voor jou, blijf leven, blijf vechten.” En toen kwam hij omhoog en ging hij een soort glimlachen.’

Gezoend
‘Het leek net of hij ‘Ras’ wilde zeggen en toen was Dré weg. En toen heb ik keihard Dré gezoend op zijn mond’, vertelt ze met toch wel wat vochtige ogen. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 71e verjaardag hebben gevierd. Om die reden werd ook de vierdelige documentaireserie ‘Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes’ gemaakt. Ook verschijnen de komende maanden zijn eerste studioalbums opnieuw op vinyl.

Bron: Shownieuws, Story Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending