Verlegen puber treed op voor de hele school. Kijk de reactie van zijn klasgenoten wanneer hij beweegt.
Connect with us

Nieuws

Verlegen puber treed op voor de hele school. Kijk de reactie van zijn klasgenoten wanneer hij beweegt.

Optreden voor een groot publiek is ongetwijfeld zenuwslopend. Vooral als je nog maar een tiener bent, we zijn dan immers nog vrij verlegen en onzeker over hoe anderen ons bekijken.

Maar als je erin slaagt om voldoende moed te verzamelen, kan het een ongelofelijk fantastische ervaring worden.

En dat is precies wat Brett Nichols ervoer, toen hij besloot om deel te nemen aan een talentenjacht op school.

Het was een drukke dag op school in Turlock, een klein dorpje in Californie. De sporthal zat eivol met enthousiaste leerlingen voor de talentenjacht op school. Honderden ogen keken toe hoe Brett Nichol er wat zenuwachtig uitzag toen hij het podium betrad.

Maar van zodra Brett wat losser begon te worden, veranderde alles. Hij voelde zich volledig in zijn sas toen hij zijn ongelofelijke talent tentoonstelde voor de hele school!


Dansen op Michael Jackson
Toen het lied “Billie Jean” door de geluidsinstallatie weerklonk, veranderde de verlegen Brett in een ware dansmachine. Zijn rol als dansende, swingende ster werd door het enthousiaste publiek op lof onthaald. Hij bracht immers een spectaculaire imitatie van Michael Jackson.

Maar Brett stal ook de harten van alle juryleden en haalde de eerste plaats in de wedstrijd. Zijn video is sindsdien de wereld rond gegaan en de tiener werd in minder dan 24 uur tijd een echte superster.

Wat geweldig is het om te zien hoe Brett de moed had om deel te nemen aan deze show! Een jongen met heel wat talent, is het. Bekijk zijn voorstelling in de video hieronder, want je moet het echt met je eigen ogen gezien hebben!


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending