Verleidelijke Rachel Hazes slaat “crimineel kopstuk” aan de haak!
Connect with us

Celeberties

Verleidelijke Rachel Hazes slaat “crimineel kopstuk” aan de haak!

Rachel Hazes is al sinds het overleden van André Hazes niet meer officieel samen geweest met een man. Er zijn in de tussentijd wel een aantal geruchten en verhalen geweest, maar daar is klaarblijkelijk niets serieus uit voortgekomen. Dit terwijl zoonlief om de haverklap een nieuwe liefde weet te vinden in het leven, nog voor de oude liefde hier weet van heeft.

Toch lijkt het erop dat de brunette inmiddels iemand gevonden heeft waar ze het gezellig mee weet te hebben. Het is echter wel iemand waar veel mensen een tikkie bezorgd om zullen zijn. Het gaat namelijk om de veelbesproken Klaas Otto. Weekblad Story heeft een foto van de twee op de cover van hun nieuwste uitgave geplaatst. Hierop zijn de twee innig op de foto gezet. Het blad schrijft erbij: “Betrapt: Verleidelijke Rachel en veelbesproken Klaas Otto. ‘We hebben het gezellig samen!’”

Rachel Hazes heeft het gezellig met Klaas Otto!

Mocht je niet weten wie Klaas Otto is, dan kun je hem gewoon op Wikipedia opzoeken. Wanneer je op Wiki te vinden bent, dan ben je of beroemd, of berucht. Hier is het volgende te vinden: “Klaas Otto is oud-lid van motorclub Satudarah en de oprichter van No Surrender MC. Deze motorclub werd gesticht in februari 2013, waar hij bekend was als Captain World. Een andere naam waaronder Klaas Otto bekend stond was ‘De Generaal’. Deze naam heeft justitie hem gegeven omdat zij vonden dat hij een van de grootste criminele kopstukken van Nederland is.” Hieronder een foto van de twee op de cover van Story. Onder de foto meer info over Klaas Otto:

Celeberties

“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”

Een aantal maanden geleden schreven we nog bijna dagelijks over Sarah van Soelen, maar Sarah is inmiddels alweer verleden tijd. Onze rokkenjager André Hazes heeft namelijk alweer een aller nieuwste vriendin welke Anne Rose Zonneveld heet. Je hebt hier vast al van alles over gelezen maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kun je hier alles over Anne Rose Zonneveld vinden.

Nu je dit allemaal weet hebben wij echter nog meer bizarre geruchten te melden want volgens meerdere juice kanalen komt er binnenkort groot nieuws, en dan hebben we het over écht groot nieuws als we ze moeten geloven.

De nodige drama’s zijn echter al ontstaan rondom de familie Hazes want André schijnt nu bij de ouders van Anne Rose te wonen en heeft heftige ruzie met zijn moeder Rachel Hazes. Hadden we je al verteld dat Anne Rose trouwens de boekhouding van schoonmoeder Rachel doet? Dat ter zijde, verder naar het grote nieuws!

Anne Rose Zonneveld zwanger van André Hazes?

Een groot juicekanaal, Reality.FBI, die het regelmatig bij het juiste einde hebben zeggen nu dat ze groot nieuws hebben. Ze willen het grote nieuws echter nog niet verklappen alhoewel er nu wel al dingen worden gezegd als een zwangerschap van André Hazes. Het zou dus zomaar kunnen dat Anne Rose Zonneveld zwanger is van André Hazes, het zou toch wat zijn?

Het nieuws wordt binnen een week naar buiten gebracht, zeggen ze. Wij zijn in ieder geval benieuwd jongens en meisjes! Nog heel even wachten, een paar nachtjes slapen en dan weten we meer!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yolanthe lekte date met model uit wraak op Wesley

Yolanthe is nog maar eens gespot in het bijzijn van model Lentini Eersteling. Is de romance tussen de twee echt? Of doet ze dit gewoon om wraak te nemen op haar ex Wesley Sneijder?

Meerdere media meldden onlangs dat Yolanthe het heel gezellig heeft met haar nieuwe liefde. Dat is toch niet hartsvriendin Jasmina Stoffels, maar het model Lentini Eersteling. Aanvankelijk wilde Yolanthe niets kwijt over haar liefdesleven. Nu vindt ze het blijkbaar minder erg om gespot te worden in zijn bijzijn. Of wil ze zo haar ex Wesley jaloers maken?

Echte romance?

Dat is toch wat Story meent. Yolanthe was altijd heel openhartig over het feit dat het overspel van Wesley haar heel verdrietig maakte. Volgens het weekblad is het opmerkelijk dat Yolanthe nu zo ostentatief met een andere man in het openbaar verschijnt.

Insiders beweren dat Yolanthe stiekem toch nog altijd hoopt op een liefdeshereniging. Door Wesley jaloers te maken, zou ze hopen op een eerste stap van zijn kant.

Wesley reageert

Wesley zelf wil niet te zeer ingaan op de geruchten. Dit is wat hij erover te zeggen had: “k heb geen idee wie hij is. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken. Wij spreken over heel andere dingen. Niet over deze onzin allemaal.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Marco Borsato is al dagen spoorloos’

Marco Borsato die wordt verdacht van misbruik van een minderjarige schijnt al dagen niet thuis te zijn geweest. Zijn auto die hij altijd voor de deur parkeert is al dagen niet meer gespot. De vraag die de ronde doet is dan ook waar is Marco Borsato gebleven?

Het werd al eerder duidelijk dat Marco na de rechtszaak van plan is om zich definitief in Italië te vestigen. Maar het lijkt erop dat hij zich daar nu nog niet schuilhoudt.

Laatst werd ook nog duidelijk dat Marco en Leontine niet meer hun trouwring dragen. Het hele gezin heeft wel een familiering laten maken die Marco, Leontine en alle kinderen dragen. Zo willen ze uitdragen dat ze elkaar toch blijven steunen.

Maar dat betekent nog niet dat Leontine weer een relatie heeft met Marco. Het zou zomaar kunnen dat Leontine haar conclusies al getrokken heeft en enkel een vriendschappelijk band met Marco heeft. Marco heeft de afgelopen jaren wel laten zien dat hij niet lang zonder een vrouw kan dus kan het zomaar zijn dat Marco op dit moment bij één van zijn scharrels logeert of wellicht zelfs een nieuwe vriendin heeft.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending