Vernietigend nieuws voor John de Mol: “Dit overleeft hij niet!”
Connect with us

Meest bekeken

Vernietigend nieuws voor John de Mol: “Dit overleeft hij niet!”

John de Mol heeft het flink te verduren de laatste maanden. Allereerst moest de mediamagnaat opdraven bij het YouTube-programma BOOS waarbij zijn imago toch wel flinke schade heeft opgelopen. Zijn zus, Linda, kwam hierbij ook onder vuur te staan waardoor de presentatrice een onwijs lange mediastilte heeft ingelast.

Ook nagenoeg al haar werkzaamheden zijn aan de kant gelegd. Zijn grootste programma ‘The Voice’ is volkomen stil komen te liggen. Of dat nog niet genoeg was kwam zoonlief Johnny ook nog in de problemen. Niet vanwege de tergend slechte kijkcijfers van HLF*, maar vanwege een behoorlijk heftige aangifte aan zijn broek. Zijn ex heeft hem ‘poging tot doodslag’ ten laste gelegd. De grote familie De Mol heeft het duidelijk zwaar. Daarnaast flopt het ene programma na het andere, zoals het slecht bekeken, maar peperdure Million Dollar Island. Maar het kan natuurlijk altijd nog een stukje slechter gaan.

John de Mol gaat nóg meer concurrentie krijgen!
En dat het slechter zal gaan, daar lijkt mediaondernemer Ruud Hendriks van overtuigd. Hendriks stelt: “Wat ik opmerkelijk vind: de grote streamingdiensten doen niet mee. Maar read my lips. Je kunt erop wachten dat Viaplay of Netflix met een eigen dagelijkse talkshow komt en grote presentatoren gaat wegkopen.” Juist, de grote talkshowoorlog is tot dusver alleen op de reguliere televisie gaande. Hendriks denkt dat de streamingdiensten hier nog een flinke inhaalslag in zullen gaan maken. Er is natuurlijk veel meer geld aanwezig bij een dienst als Netflix. Dit zou natuurlijk een gigantische klap voor John de mol zijn welke onvermijdbaar lijkt. Hendriks vult zichzelf aan: “Alle grote zendergroepen hebben hun eigen talkshow. Soms zelfs meer dan een. Daaruit kun je afleiden dat er veel geld mee valt te verdienen!” Een aflevering van Jinek zou naar verluid zo’n 95.000 euro opleveren. Hier meer:

Celeberties

Zien: Dit is de knappe vrouw van Hugo de Jonge op foto

We leerden Hugo de Jonge de voorbije jaren kennen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ondertussen heeft hij een nieuwe baan en is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Hoewel hij verschillende functies uitoefende, is er toch ook een constante in zijn leven. En dat is zijn vrouw Mireille.

Hugo stapte op 15 oktober 1999 in het huwelijksbootje met Mireille. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en in 1995 waren ze officieel een stelletje. Het koppel zat toen in de vijfde klas. En sinds dat ogenblik zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan. In een gesprek met Story onthulde Hugo dat Mireille zijn eerste en grote liefde was. Enkele jaren nadat ze getrouwd waren, volgde er gezinsuitbreiding. Mireille en Hugo hebben twee kinderen: dochter Sarah en zoon Ismael. De twee kinderen gaan naar de middelbare school. En wat doet Mireille voor de kost? De vrouw is maatschappelijk werkster op twee scholen.

Auto-immuunziekte
Mireille verklapte aan Art Rooijakkers in Rooijakkers Over de Vloer hoe hun liefde open bloeide. Ze lijdt aan een chronische auto-immuunziekte. Daardoor lag ze tijdens haar eindexamenjaar lange tijd in het ziekenhuis. De attente Hugo nam toen cassettebandjes op om Mireille een hart onder de riem te steken. “Maar jij had toen nog een vriendinnetje”, vertelt Mireille. “We hebben het wel heel keurig gedaan hoor!”

Bij Mireille sloeg de vonk snel over, maar ze wist niet of Hugo dezelfde gevoelens had. “Hij is een beetje een allemansvriend, altijd al geweest.” Korte tijd later begonnen ze toch te daten en tot op de dag van vandaag hebben ze een gelukkig huwelijk.

Verrassingen
Mireille zegt dat het de voorbije twintig jaar nooit saai is geweest. Toen haar man coronaminister werd, stond hun wereld op hun kop. “Ik ken hem al sinds mijn 17e. We zijn nu allebei 43, en als ik dan bedenk wat voor banen hij gehad heeft… In die zin is Hugo een man vol verrassingen”, vertelde Mireille eerder.

Kiekjes
Hugo trakteert zijn volgers af en toe op een kiekje van hemzelf en vrouw Mireille. Zo zijn er foto’s van na een rondje hardlopen. En zelfs na een zware sportieve inspanning ziet ze er nog altijd schitterend uit.

Voor het overige probeert Hugo zijn gezin uit de schijnwerpers te houden. Dat is nog meer het geval na zijn tijd als coronaminister. Hugo kreeg te maken met online en offline dreigementen. Daarover onthulde Mireille: “De bedreigingen zijn aan de orde van de dag: op social media, maar ook per post. […] De coronacrisis brengt niet alleen het beste in mensen naar boven. Dat went natuurlijk nooit. Gelukkig ervaren we óók veel steun.”

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Veel woede om fashion-shoot Katja Schuurman: ‘In sloppenwijk van Zanzibar’!

Katja Schuurman heeft een fashionshoot gehouden in Zanzibar voor Floris van Bommel. Op de site van het schoenen merk valt het volgende te lezen over de samenwerking: “Katja en Floris organiseerden een vergadering op Zanzibar en al hun schoenenbaby’s mochten mee.” Echter vallen veel mensen over de gekozen locatie van de shoot. Floris zelf heeft het volgende over de locatie te melden: “Om deze zomerse schoenen op een passende locatie uit te proberen vloog ik met Katja naar Zanzibar.

De styliste die voor de fotoshoot mee zou gaan mocht op het laatste moment niet mee vanwege een corona besmetting. Er was natuurlijk wel een plan qua styling, maar de echte beslissingen worden altijd pas op locatie genomen. En zo gebeurde het dus dat Katja naar eigen inzicht onder een mega grote theatrale blauwe galajurk (ze werd niet heel boos toen ik haar Pino noemde…) het paar sneakers aantrok.”

Katja Schuurman in galajurk naast kindjes zonder schoenen!

Op Twitter regent het inmiddels kritiek op de foto’s van het stel. Zo valt er te lezen onder een foto: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” Een ander stelt de vraag bij diezelfde foto: “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” Op een andere foto staat Katja in een schitterende galajurk op een stoffig wegje. Hierbij stelt iemand: “Ook lekker op de scooter naast een man met een brakke fiets en een jerrycan onder de snelbinders. Heerlijke shoot, niks meer aan doen.” Een ander zegt het volgende over de shoot: “Er is dus een moment geweest dat ze allemaal zeiden: ‘Ja dit is echt een top plan! Gaan we doen!’” Iedereen is het er in ieder geval over eens: “Fout-award vd week gaat naar Katja en Floris!” Alle foto’s plus de kritiek hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: Dit mocht niemand weten van de zoon van Peter R. de Vries

Royce de Vries de zoon van Peter R. de Vries blijkt volgens Yvonne Coldeweijer vandaag stiekem getrouwd te zijn met zijn grote liefde Amanda.

Yvonne zegt er het volgende over:

,,Een spion heeft ze het gemeentehuis uit zien lopen met een klein groepje intimi, die zilveren ballonnen vasthielden met ‘Just Married. Royce had een mooi pak aan en Amanda een krijtstreep pak met een witte jas. Ze hield een prachtig bruidsboeket vast.”

Royce doet overigens altijd al een beetje geheimzinnig over zijn relatie met Amanda. In november 2020 werd Fender de zoon van Royce geboren. Ook dit wilde hij zo lang mogelijk geheim houden voor de buitenwereld. Alleen praatte een vriend van Royce per ongeluk zijn mond voorbij en werd het nieuws enige tijd later toch bekend.

Royce is gewoon niet echt iemand die in de schijnwerpers wil staan in tegenstelling tot zijn vader. We zullen Royce dan ook niet in de voetstappen van zijn vader zien treden. Royce wil graag in de luwte leven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending