Verontrustend bericht over prinses Beatrix
Connect with us

Meest bekeken

Verontrustend bericht over prinses Beatrix

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Ook haar grote liefde Claus had last van depressies en werd meerdere malen opgenomen vanwege zijn mentale toestand. De Duitse pers kent ook de oorzaak van Beatrix’ problemen…

Zo zou prinses Beatrix gebukt gaan onder gevoelens van eenzaamheid. Het leven op kasteel Drakensteyn waar ze ooit zo gelukkig was, zou haar nu zwaar vallen, lezen we in Story.

Celeberties

Humberto Tan haalt uit naar VVD-minister Dilan Yesilgöz

Humberto Tan haalde in zijn nieuwe talkshow keihard uit naar VVD-minister Dilan Yesilgöz.

Humberto Tan heeft sinds een paar weken een nieuwe talkshow genaamd ‘Humberto Op Zaterdag’. Hoewel de kijkcijfers van het nieuwe RTL-programma eerst achterbleven, lijkt er nu een stijgende lijn in te zitten. Tan trok in zijn eerste show van het seizoen 297.000 kijkers, de tweede uitzending had er 326.000 en afgelopen uitzending bijna 400.000.

Wokegemeenschap
In de opening van de meest recente uitzending stipt hij eerst de onrust rondom omroep Ongehoord Nederland aan. Daarna begint hij over de uitspraken van VVD-minister Dilan Yesilgöz. Zij heeft zich onlangs uitgesproken over de ‘wokegemeenschap’. Volgens de minister van Veiligheid en Justitie wil woke alleen cancelen wat hen niet aanstaat: “Alleen als je tot de juiste groep hoort mag je meepraten”, aldus Yesilgöz.

Humberto is het allesbehalve eens met de uitspraken van Dilan Yesilgöz. “Woke wil al dat onrecht juist aanpakken. Allen die zich heel woke tegen die valsheid verzetten, gelijke rechten vragen of vragen om rekening met elkaar te houden, worden – zelfs eerder deze week ook door onze minister van Justitie en Veiligheid – weggezet als een soort gevaar voor de rechtsstaat.”

Wokefilmpje
Hij vervolgt: “Wokisme en deugen zijn in de ogen van diezelfde minister onwenselijk en eigenlijk een soort van verdacht. Nou, ik vind deugen helemaal geen verkeerd woord. In tegendeel. Je kunt ook wel eens een deugniet zijn. Ja, wie niet? Ik in elk geval wel. Maar kijk vooral – en daarom zeg ik dit – naar dit wokefilmpje.”

Het wokefilmpje waar Humberto op doelt is de video waarin de reacties van zwarte kinderen op de zwarte Ariël in de nieuwe Kleine Zeemeermin-film te zien zijn. Het filmpje is op onder andere TikTok viraal gegaan. “De wokediscussie heeft dit namelijk aangeslingerd met dit resultaat. Het filmpje deugt van alle kanten. Het laat zien hoe belangrijk het is dat je gezien wordt. Zeker als je heel jong bent.”

Zie hieronder de video waar Humberto naar verwees als ‘wokefilmpje’:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Barbie Samantha de Jong weer zwanger!

Bronnen rond Barbie laten weten dat de voormalige reality ster weer zwanger zou zijn.

Barbie, die recent nog in het nieuws stond vanwege een zwaar ongeluk, zou volgens bronnen rond haar heen weer zwanger zijn. Dat wordt bevestigd aan Prive.

Volgens de bron zouden Barbie, ofwel Samantha de Jong, en haar vriend Gerrit tijdens het ongeluk niet op de hoogte van de zwangerschap. Barbie zou overigens zeven weken zwanger zijn.

Het waren de artsen in het ziekenhuis die haar hiervan op de hoogte stelden. Het is natuurlijk een geluk dat de vrucht vooralsnog geen schade heeft ondervonden van dit zware ongeval.

Nu maar hopen dat alles goed gaat.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder wordt op verjaardag door haar zonen verrast als die 13 hilarische foto’s uit hun jeugd recreëren

Op een dag besloten deze drie broers om hun mooiste kinderfoto’s te recreëren, om een geweldig verjaardagscadeau voor hun moeder te maken. Het resultaat? Hilarisch! Sindsdien hebben miljoenen mensen ervan genoten.

Een origineel cadeau vinden voor jouw dierbaren is niet altijd gemakkelijk. Sommige mensen bieden graag gepersonaliseerde kalenders of fotoalbums aan. Deze drie broers wilden hun geliefde moeder een heel bijzonder cadeau geven. Een geschenk dat uit het hart zou komen en dat ze voor altijd zou onthouden.

Toen kregen ze een geweldig idee: ze besloten een kalender te maken met foto’s van zichzelf!

Maar geen simpele kalender met foto’s die hun moeder al kende. Nee, ze besloten om hun 13 favoriete jeugdfoto’s opnieuw te recreëren!

Het resultaat is absoluut verbluffend!

1.

2. 

3.

4.

5. 

6.

7.

8. 

9.

10.

11.

12. 

13.

De broers hebben deze kalender echt geweldig gemaakt en bijna elk detail gereproduceerd! We kunnen ons goed voorstellen dat hun moeder dolblij was met dit onvergetelijke cadeau.

Lijkt het jou ook niet geweldig om dit cadeau te krijgen of te geven?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending