Verontrustend nieuws: Nicol Kremers onvindbaar en spoorloos
Connect with us

BNers

Verontrustend nieuws: Nicol Kremers onvindbaar en spoorloos


Het Instagram-account van Nicol Kremers is niet langer te vinden. Als je zoekt naar het account van Nicol, die sinds maart actief was op 0nlyFans, krijg je de melding dat de pagina niet meer beschikbaar is.


In de afgelopen periode deelde Nicol ook p!kante foto’s van zichzelf op Instagram om abonnees voor haar 0nlyFans-account aan te trekken.

Het is mogelijk dat Instagram Nicol’s account heeft verwijderd vanwege de mogelijke aanst00tgevende inhoud. Natuurlijk is het ook een optie dat Nicol zelf heeft besloten om tijdelijk offline te gaan.

Haar aankondiging over 0nlyFans zorgde voor de nodige opschudding. “Ik heb er lang en goed over nagedacht”, schreef ze op Instagram. “Na een turbulente periode is dit het juiste moment om aan dit nieuwe avontuur te beginnen.”

Een abonnement op Nicol’s account – waarmee je toegang hebt tot al haar toekomstige content – kost bijna twintig dollar per maand.

Mishandel!ngszaak
Vorig jaar mei zou Peter Gillis, de voormalige vriend van Nicol, haar hebben aangev*llen in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij moest vervolgens een nacht in de p0litiecel doorbrengen.

In eerste instantie ontkenden het voormalige stel dat er sprake was geweest van mishandel!ng, maar later gaven ze toe dat er in mei “een incident in de privésfeer” had plaatsgevonden.

Volgens het 0penbaar Min!sterie heeft Peter Gillis Nicol in haar rug en neus geb*ten, tegen de muur geduwd, in haar b0rsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getr0kken.

Dit zijn de beschuld!gingen die de 0fficier van just@tie heeft geuit tijdens de behandeling van de zaak in de rechtb*nk in Den Bosch. Nicol is in november al gehoord door de r*chter-c0mmissaris in verband met de mishandel!ngszaak.


De ex-partner van de eigenaar van de camping is, net als Peter zelf, verdergegaan met haar leven en heeft inmiddels ook een nieuwe vriend gevonden.

Het nieuws over het verdwijnen van Nicol Kremers’ Instagram-account en haar stopzetting van activiteiten op OnlyFans heeft verschillende reacties opgeroepen.

Sommige mensen betreuren het verlies van haar account en de content die ze deelde, terwijl anderen zich mogelijk afvragen wat de redenen zijn achter deze beslissing.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de specifieke redenen voor het verwijderen van het Instagram-account van Nicol niet bekend zijn.

Het platform kan accounts verwijderen die de richtlijnen en regels overtreden, zoals het delen van expliciete of aanst00tgevende inhoud. Het is ook mogelijk dat Nicol zelf heeft besloten om haar account te verwijderen om verschillende persoonlijke of professionele redenen.

Wat betreft de mishandel!ngszaak waar Nicol bij betrokken was, is het een serieuze aankl*cht die grondig moet worden onderzocht door het r*chtssysteem.

Het is aan de rechterlijke macht om de waarheid vast te stellen en rechtvaardigheid te laten geschieden. Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen het recht heeft om als onschuldig te worden beschouwd totdat het tegendeel is bewezen.


BNers

Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’


Ali B heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam. Op Instagram haalt hij flink naar zijn criticasters uit.

Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. De rapper ontving een hoop negatieve commentaren. Reden genoeg voor Ali om zaterdag van zich af te bijten.
„Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, schrijft Ali op Instagram. „Maar vooral ja, deze twee ????middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”Ook hadden diverse deskundigen kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema. Dat laat hem echter koud. „Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”, aldus de rapper. „Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt.”


Anouk
Ali benadrukt in een nieuw bericht dat zijn relaas niet gaat over Anouk. De zangeres grapte eerder deze week dat Ali op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. „Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht”, aldus Ali. „Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”


Doorgaan met lezen

BNers

De Bauers krijgt geen vervolg: dit heeft de doorslag gegeven


Het heeft er alle schijn van dat Frans Bauer niet verder wil gaan met zijn realityserie De Bauers. De zanger vertelde op Radio 538 dat het er waarschijnlijk niet van komt. Maar wat is daar de reden van? ”Ik denk het mede door de juicekanalen komt.”

De Bauers

De Bauers – 20 jaar later was een kijkcijferkanon. Acht weken lang keken miljoenen mensen naar de serie. Dat zou alle reden moeten zijn voor een vervolg. Of toch niet?
Het laatste blijkt aan de orde. Op de radio heeft Frans laten weten dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen. ”Weet je wat het is? Ik denk niet dat er hierna een seizoen komt”, zo heeft de populaire zanger laten optekenen.

Mooi geweest

”We hebben nu zo’n mooie periode achter de rug waarin er weer zoveel miljoen mensen hebben geteken.” En dat was 20 jaar geleden ook zo.
”Nu zijn we eigenlijk doorgegaan met die 2,5 miljoen kijkers alsof de tijd stilstond. En ja, weet je, weer een serie erachteraan.”
“Ik weet het niet. Dit heeft toch zoveel magie gehad de afgelopen weken? Dat is eigenlijk niet meer normaal. Het is het best bekeken programma van de NPO de afgelopen tien jaar. Waarom zou je het nog doen als het al zo mooi is geweest?”


Juicekanalen

William Rutten, BN’er-fotograaf van beroep, denkt dat er meer speelt dan stoppen op je hoogtepunt. Hij wijst op juicekanalen.
Die zouden een kwalijke rol spelen in het besluit van Frans om niet door te gaan. Onlangs richtte Juice Channel hun pijlen op twee zoons van Frans.
Die zouden aan de lopende band vreemdgaan, waarbij met name Frans Junior er hard van langs kreeg. Rutten denkt dat dit de doorslag heeft gegeven om te stoppen met De Bauers.
”Ik denk dat hij dit doet ter bescherming van zijn kinderen, dat hij ook gewoon nu al merkt met die juicekanalen die al begonnen over zijn kinderen.”


Doorgaan met lezen

BNers

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!


Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”


Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending