Verontrustend nieuws: Nicol Kremers onvindbaar en spoorloos
Connect with us

BNers

Verontrustend nieuws: Nicol Kremers onvindbaar en spoorloos

Het Instagram-account van Nicol Kremers is niet langer te vinden. Als je zoekt naar het account van Nicol, die sinds maart actief was op 0nlyFans, krijg je de melding dat de pagina niet meer beschikbaar is.

In de afgelopen periode deelde Nicol ook p!kante foto’s van zichzelf op Instagram om abonnees voor haar 0nlyFans-account aan te trekken.

Het is mogelijk dat Instagram Nicol’s account heeft verwijderd vanwege de mogelijke aanst00tgevende inhoud. Natuurlijk is het ook een optie dat Nicol zelf heeft besloten om tijdelijk offline te gaan.

Haar aankondiging over 0nlyFans zorgde voor de nodige opschudding. “Ik heb er lang en goed over nagedacht”, schreef ze op Instagram. “Na een turbulente periode is dit het juiste moment om aan dit nieuwe avontuur te beginnen.”

Een abonnement op Nicol’s account – waarmee je toegang hebt tot al haar toekomstige content – kost bijna twintig dollar per maand.

Mishandel!ngszaak
Vorig jaar mei zou Peter Gillis, de voormalige vriend van Nicol, haar hebben aangev*llen in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij moest vervolgens een nacht in de p0litiecel doorbrengen.

In eerste instantie ontkenden het voormalige stel dat er sprake was geweest van mishandel!ng, maar later gaven ze toe dat er in mei “een incident in de privésfeer” had plaatsgevonden.

Volgens het 0penbaar Min!sterie heeft Peter Gillis Nicol in haar rug en neus geb*ten, tegen de muur geduwd, in haar b0rsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getr0kken.

Dit zijn de beschuld!gingen die de 0fficier van just@tie heeft geuit tijdens de behandeling van de zaak in de rechtb*nk in Den Bosch. Nicol is in november al gehoord door de r*chter-c0mmissaris in verband met de mishandel!ngszaak.

De ex-partner van de eigenaar van de camping is, net als Peter zelf, verdergegaan met haar leven en heeft inmiddels ook een nieuwe vriend gevonden.

Het nieuws over het verdwijnen van Nicol Kremers’ Instagram-account en haar stopzetting van activiteiten op OnlyFans heeft verschillende reacties opgeroepen.

Sommige mensen betreuren het verlies van haar account en de content die ze deelde, terwijl anderen zich mogelijk afvragen wat de redenen zijn achter deze beslissing.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de specifieke redenen voor het verwijderen van het Instagram-account van Nicol niet bekend zijn.

Het platform kan accounts verwijderen die de richtlijnen en regels overtreden, zoals het delen van expliciete of aanst00tgevende inhoud. Het is ook mogelijk dat Nicol zelf heeft besloten om haar account te verwijderen om verschillende persoonlijke of professionele redenen.

Wat betreft de mishandel!ngszaak waar Nicol bij betrokken was, is het een serieuze aankl*cht die grondig moet worden onderzocht door het r*chtssysteem.

Het is aan de rechterlijke macht om de waarheid vast te stellen en rechtvaardigheid te laten geschieden. Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen het recht heeft om als onschuldig te worden beschouwd totdat het tegendeel is bewezen.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending