Verpleegster gaat even melk kopen – is in shock na wat ze te horen krijgt van oude kennis
Connect with us

Lifestyle

Verpleegster gaat even melk kopen – is in shock na wat ze te horen krijgt van oude kennis

Achter elke sterke man staat een sterke vrouw, zegt men. Maar wat vind je van ‘achter elke sterke dokter staat een sterke verpleegster’?

Mijn moeder is verpleegster en ik herinner me hoe ze elke dag vermoeid thuis kwam. Ik moet even benadrukken dat de keren die ik haar hoorde thuiskomen, altijd heel laat was. Ik lag meestal al lang te slapen.

Net zoals vele verpleegsters, werkte ook mijn moeder de klok rond.

We geven dokters veel lof voor hun harde werk, en dat zou ook zo moeten, maar we vergeten ook vaak het harde en belangrijke werk van onze verpleegsters. Zonder hen denk ik niet dat de meeste dokters hun job zouden kunnen doen, en ik denk als je dit zou vragen aan elke dokter, ze daarmee volledig akkoord zouden gaan.

Daarvoor dachten eraan om alle verpleegsters eens te eren, om dit verhaal te delen over een verpleegster in Toowoomba, Australië.

Haar naam is Caitlin Brassington. Op een dag in oktober vorig jaar, werd ze erg geraakt door wat iemand haar had gezegd over verpleegsters. Dus ze besliste om haar bericht op Facebook te delen .

Het bericht werd sindsdien meer dan vijfduizend keer gedeeld, en gaat rond op het internet als een lopend vuurtje.

Dit is wat Caitlin heeft gezegd die dag.

“’Maar een verpleegster’.’’

“Ik ben net thuis van een drukke shift, en ik zie er erg vermoeid uit in mijn werkkledij. Op weg naar huis vandaag, stopte ik even in de winkel om melk te kopen, en ik zag een oude bekende. Ze had me nog nooit in uniform gezien en ze zei dat ze niet wist dat ik ‘maar een verpleegster’ was.’’

“Wow. In mijn 18-jarige carriere heb ik dit al heel veel mogen aanhoren, maar deze keer was het me teveel. Ben ik maar een verpleegster?”

“Ik heb baby’s ter wereld gebracht, waarvan velen hulp nodig hadden bij hun eerste ademhalingen, en toch ben ik ‘maar een verpleegster’”.

“Ik heb mensen bijgestaan tijdens het verlies van hun kind, en toch ben ik ‘maar een verpleegster’’’.

“Ik heb reanimatie uitgevoerd op patiënten en hun leven gered, en toch ben ik ‘maar een verpleegster’”.

“Ik ben de ogen, oren en handen van de dokters en heb de mogelijkheid om jullie ziektes te onderzoeken en te behandelen, en toch ben ik maar een verpleegster.”

“Ik heb de longen geausculteerd van pasgeboren baby’s en onderzocht waar de problemen zich bevinden met de ademhaling. En toch ben ik ‘maar een verpleegster’”.

“Ik leid patienten, verzorgers en jonge verpleegsters op, en toch ben ik ‘maar een verpleegster’”.

“Ik zal kerstmis moeten missen, de verjaardagen van mijn kinderen, en schoolmusicals zodat ik kan gaan werken om voor jouw dierbaren te zorgen, en toch ben ik maar een verpleegster.”

“Ik kan bloed afnemen, een wonde verzorgen en genezen, maar ik ben ‘maar een verpleegster’”.

“Ik voer hartcontroles uit op pasgeborenen, kinderen, of volwassenen en toch ben ik maar een simpele verpleegster.”

“Ik kan je vertellen hoeveel adrenaline of amiodaron je kind nodig heeft gebaseerd op zijn gewicht, om hen terug tot leven te brengen. En toch ben ik maar een verpleegster.”

“Ik heb de ervaring en kennis om mensenlevens te redden. Dus als ik maar een verpleegster ben, dan ben ik ontzettend trots om een verpleegster te zijn!”

Wow. Wat een krachtige boodschap van deze trotse verpleegster.

Deel aub dit verhaal om alle hardwerkende, en vaak vergeten verpleegsters te eren. Ze doen een belangrijke en broodnodige job waar mensen vaak niet bij stilstaan. We appreciëren wat jullie doen voor ons.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending