Verpleegster valt in slaap van uitputting in kappersstoel – nu wordt de geheime foto door duizenden bejubeld
Connect with us

Lifestyle

Verpleegster valt in slaap van uitputting in kappersstoel – nu wordt de geheime foto door duizenden bejubeld

Velen zullen het erover eens zijn dat verpleegsters, artsen en andere gezondheidswerkers echte helden zijn.

Hoewel het beroep stressvol is en vaak slecht betaald kan worden, worstelen vooral verpleegsters elke dag om ons leven te redden, onze zieke kinderen te genezen en onze bejaarde ouders te verzorgen.

Kapper Ashley Bolling kwam er recentelijk mee in aanraking. Een van haar vaste klanten, een verpleegster, kwam binnen voor een knipbeurt.

Haar cliënt viel al snel in slaap toen ze op de salonstoel zat, uitgeput na het werk en nog steeds in haar ziekenhuiskleren.

Ashley maakte toen van de gelegenheid gebruik om een ​​foto van haar te maken en deze samen met prachtige woorden op haar Facebook-pagina te delen.

Zie haar bericht hieronder.

Dit is wat ze in haar post schreef:

“Ik had een van die uiterst nederige momenten, terwijl ik rustig aan het haar van een uitgeputte, slapende verpleegster werkte.

Ze was de hele nacht op het werk geweest en was niet naar bed geweest, toen ze in mijn stoel plaatsnam, maar niet voordat ze was gestopt om voor mij ontbijt te kopen.

Terwijl ze in slaap viel, liet ik haar hoofd zachtjes op mijn buik rusten en bleef haar haar knippen … .toen merkte ik haar schoenen op.

Ik vroeg me af hoeveel kilometer die schoenen hebben gelopen. Ik vroeg me af waar ze doorheen hadden gelopen. Bloed? Tranen? In en uit de talloze kamers van de patiënten waar ze voor zorgt?

Ik vroeg me af hoeveel uur ze ze gedragen had, en al degenen zoals zij, terwijl ze letterlijk de levens redden van degenen van wie we houden en de handen vasthouden van degenen die niet langer tegen die strijd kunnen vechten.

Maar met die schoenen in die stoel, de telefoon in haar schoot, kreeg ik de kans om voor haar te zorgen (ook al was het maar voor een paar uur) en ik voelde me enorm vereerd om voor zo’n hardwerkende, inspirerende vrouw te zorgen. Ik heb zoveel geluk dat ik haar mijn vriendin mag noemen.

❤ Ik heb deze geweldige superhelden altijd gerespecteerd en gewaardeerd en ben er trots op de zuster, dochter, nicht, vriendin en haarstylist van zovelen te zijn.

Weet dat je gewaardeerd wordt, weet dat je onvervangbaar bent, weet dat je geliefd bent! “

Ik kan het alleen maar eens zijn met de mooie woorden van Ashley. Laten we hulde brengen aan alle geweldige verpleegsters die er zijn! Deel deze post met je vrienden.
[fblike]

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending