Verpleegster zorgde voor baby met zeldzaam syndroom toen niemand hoop had - zie hem nu 17 jaar later
Connect with us

Meest bekeken

Verpleegster zorgde voor baby met zeldzaam syndroom toen niemand hoop had – zie hem nu 17 jaar later

Michelle Eddings Linn was een verpleegster in een hospice voor de pasgeborene Braden West. Nagenoeg niemand zag hoop voor het baby’tje, maar Michele gaf nooit op!

Vandaag, 17 jaar later, is hij van de middelbare school afgestuurd! In een bericht op Facebook vertelt Michele hun verhaal:

“17 jaar geleden was ik de verpleegster van deze jongen in het hospice, en vandaag heb ik net zijn afstudeer foto’s geëdit!! Wat een zegen dat Braden West en ik met elkaar in contact zijn gekomen.

Ik was zo vereerd toen zijn moeder me vroeg om zijn foto’s te nemen (Ik ben verre van een professional, maar kon geen nee zeggen tegen zo’n fantastische kans). Toen ik ernaar toe reed, bleef ik maar denken dat ik 17 jaar geleden moest huilen omdat ik dacht dat zijn tijd op aarde voorbij was, en nu moet ik huilen omdat hij afstudeert en zijn leven net is begonnen!!!”

“Braden was de eerste patiënt die ik ooit het genoegen heb gehad om ‘te ontslaan’ uit de hospicezorg. Een zeldzame gebeurtenis in mijn wereld. Geboren met het Syndroom van Pfeiffer (type 2), was zijn geschatte levensverwachting kort (ongeveer 18 maanden denk ik). Hij begon last te krijgen van ongemakken en ademhalingsproblemen, dus werd besloten hem over te plaatsen naar een hospice,” vervolgt Michele.

“Ik heb dit verhaal al eerder verteld, maar het is het herhalen waard. De dag dat ik hem zou ontvangen, verwachtte ik dat het een zeer zware, betraande, emotionele ontmoeting zou zijn. Deze ouders brachten hun zoontje tenslotte naar het hospice. Tot mijn grote verbazing werd ik aan de deur begroet door de schattigste jonge moeder met de mooiste glimlach. Ze was zo onverwacht blij en bleef maar zeggen: ‘Ik kan niet wachten tot je hem ontmoet, hij is zo geweldig, je zult van hem houden’, en ze had gelijk!”

“De volgende maanden waren er veel ups en downs met Braden, maar het moeilijkste waren zijn ademhalingsproblemen […] Ik was eerlijk gezegd niet zeker of hij de ochtend zou halen,” schreef Michele over een dag waarop de baby het heel erg moeilijk had.

Maar Braden toonde aan een echte vechter te zijn! “Zijn toestand verbetert gestaag en een paar maanden later werd hij ontslagen uit het hospice! Hij bleef de medische gemeenschap schokken door mijlpalen voorbij te zweven waarvan ze zeiden dat hij ze nooit zou bereiken.”

“Tweede verjaardag, derde verjaardag, vierde enzovoort, lopen, praten, naar school gaan, enz. Braden is nu 18 en studeert dit jaar af aan de Apollo High School!!! Hem kennen is van hem houden. Hij is aardig, slim, houdt van zijn familie, vrienden, vissen, zijn truck …”

“Wat een eer is het geweest om op de eerste rij te mogen zitten in zijn leven. Chuck en Cheri West, jullie zijn de beste ouders, en Braden West, ik ben zo trots op jou en houd ontzettend veel van je. Bedankt, buddy!”

Wat een geweldig verhaal! Heel erg gefeliciteerd met afstuderen en heel veel succes gewenst, Braden!

Meest bekeken

Niemand snapt hoe puppy telkens uit bench weet te ontsnappen, dan komt de aap uit de mouw

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Zoals hierboven al gezegd is, honden zijn heel slim. In de onderstaande video zien we een vrouw die haar puppy, Sophie, in een bench doet.

Het is al meerdere keren voorgekomen dat wanneer ze terugkomt de puppy op magische wijze is ontsnapt. Dus ditmaal is er een camera op de kooi gericht.

Hierdoor kunnen we de dader zien, Twitch, de Duitse herder doet op handige wijze de bench  weer open zodra het baasje uit zicht is. Die wil natuurlijk leuk spelen met Sophie!

Het is een hilarische video! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Foto’s: Koning Willem-Alexander bezoekt Ter Apel

Koning Willem-Alexander had vandaag toevallig een vrije middag en besloot om samen met minister Eric van den Burg, die is aangesteld om het asielbeleid te managen maar daar hopelijk in tekortschiet, om Ter Apel te bezoeken.

Het leek de twee een leuk idee om met medewerkers van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) te praten en samen met asielzoekers thee te drinken. Het is niet bekend of onze koning in een tentje moest zitten en ook naar zo’n smerig dixie-toilet moest om zijn behoefte te doen.

Koning Willem-Alexander toont medeleven en gaat handjes schudden in Ter Apel

Willem-Alexander is lekker op dreef momenteel. De van een longontsteking herstellende koning ging vorige week vrijdag  op bezoek in Rotterdam, waar hij langsging bij een project voor statushouders.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vreselijk: Overstekend jongetje (12) doodgereden door vrachtwagen in Biddinghuizen

In Biddinghuizen heeft vandaag een vreselijk verkeersongeluk plaatsgevonden. Op de Harderbosweg tussen Zeewolde en Biddinghuizen werd een fietsend jongetje van 12 jaar oud doodgereden door een vrachtwagen.

Het jongetje wilde oversteken met zijn fiets en werd daarbij frontaal aangereden door de vrachtwagen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, is vooralsnog volstrekt onduidelijk.

Hoewel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, massaal uitrukten, was het slachtoffertje ter plekke overleden aan zijn verwondingen. De chauffeur van de vrachtwagen is meegenomen naar het politiebureau, waar hij onderworpen zal worden aan een verhoor.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending