Verschrikkelijk nieuws: Lucile Werner ernstig ziek
Connect with us

WOW

Verschrikkelijk nieuws: Lucile Werner ernstig ziek

Lucille Werner heeft vandaag verschrikkelijk nieuws met de wereld gedeeld. Er is huidkanker bij haar geconstateerd…

Basaalcelcarcinoom

De voormalig Lingo-presentatrice deelt het tragische nieuws via Instagram. Ze schrijft: “Zoveel mogelijk uit de zon. Goed insmeren en huid in de gaten houden. Als korstje niet geneest, naar de huisarts️.” Ze sluit haar bericht af met: ”Voorkom basaalcelcarcinoom.”

Basaalcelcarcinoom is de meest voorkomende vorm van huidkanker. Bij de waarschuwing plaatst ze enkele foto’s van het plekje op haar neus.

Meest bekeken

Tweede Kamer verbiedt eindelijk pedohandboek

Dinsdag stemde de Tweede Kamer in met een verbod op het zogenaamde pedohandboek. Het bezitten en delen van instructies om kinderen te misbruiken wordt nu verboden. De Eerste Kamer moet het voorstel nog wel bekrachtigen.

Het wetsvoorstel sleept al jaren aan. In juli 2020 werd al eens een wetsvoorstel voorbereid om het handboek te verbieden.

Marcel Jeninga, oprichter van de stichting Strijd Tegen Misbruik, was de grote voorvechter van het verbod. Jeninga is blij dat het voorstel is aangenomen, maar ziet ook nog enkele pijnpunten.

Hij legt uit: “”De straf had van mij hoger gemogen en het heeft veel te lang geduurd. We zijn hier al vier jaar mee bezig en het is nog steeds niet verboden. Het is nu te hopen dat Brussel het oppakt om het op Europees niveau te verbieden.” Het boek werd eerder al verboden in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Op het verspreiden, bezitten en verwerven van zo’n zieke handleiding komt een maximale celstraf van vier jaar of een boete van maximaal 90.000 euro te staan.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Arjen Lubach keihard onder vuur na ‘ziekelijk’ filmpje koningin Elizabeth

Arjen Lubach heeft veel kritiek ontvangen doordat hij grappen heeft gemaakt over de overleden Britse koningin Elizabeth. Hij liet namelijk een simulatie zien van Elizabeth die in haar kist ligt.

Grap valt niet goed
Arjen Lubach gebruikte het overlijden van de koningin om duidelijk te maken dat hij een echte republikein is. Op de dag van haar overlijden grapte hij in zijn show: “We beginnen met verdrietig nieuws. We hebben geen gast vanavond, want aan het begin van de avond hoorden we helaas dat ze is overleden.”

Maar hij ging gisterenavond nog een stap verder. Hij klaagde namelijk over de hoeveelheid media-aandacht voor het overlijden. “In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch”.

Vervolgens liet hij een simulatie zien van de koningin die gefilmd wordt in haar kist. “Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit.”

Het gedeelte: BBCM Extra Plus en verslag van binnenuit waren natuurlijk verzinsels. “Wow! Die Britten zijn gewoon helemaal gek man!”, grapt hij.

Dan: “Nee, oké, dit was heel ziek, maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor’.”

Als even later de Britse ster James Morrison aanschuift aan zijn desk, vraagt Arjen: “Hebben we je gekwetst met die video?”

Hij daarop: “Een beetje.”

Bekijk hieronder het fragment:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer verbluft mannelijk Nederland en gaat uit de kleren!

Yvonne Coldeweijer is sinds vorig jaar de nachtmerrie geworden voor een hoop bekende Nederlanders die stiekeme dingen uitvreten. De showbizzwatchers heeft landelijke bekendheid vergaard met haar roddels over André Hazes en Marco Borsato, maar daar bleef het niet bij. Coldeweijer heeft een aantal behoorlijk ernstige zaken aan het licht gebracht zoals de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine. Ook het Jumbo-incident van Glennis Grace en haar knokploeg kwam als eerste van Coldeweijer vandaan.

Zelfs bekende Nederlanders die niets te vrezen hebben van Coldeweijer moeten Coldeweijer vrezen. Danny de Munk bijvoorbeeld. De roddelkoningin is immens populair geworden met bijna een half miljoen volgers op Instagram en 170.000 op YouTube waar haar video’s honderdduizenden keer bekeken worden. Daarnaast heeft deze dame een betaalmuur voor de wat exclusievere roddels wat ook een flink aantal leden zou betreffen. Deze dame laat het echter niet bij roddelen, ook haar online kledingwinkel loopt gesmeerd.

Yvonne Coldeweijer stapt zélf voor de lens!
Juist, Coldeweijer verkoopt ook kleding in haar ‘Life of Yvonne Boutique’ en sieraden in haar online juwelierszaak ‘Stardust by Life of Yvonne’. De blondine is behoorlijk aan het ondernemen en is daardoor ook al in het blad van de Quote belandt. Quote liet weten dat het dan ook erg hard ging met de inkomsten van Coldeweijer: “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Want: ‘geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.’ zegt Coldeweijer.” Echter moeten voor al die kledingstukken ook modellen gevonden worden. Gelukkig is Yvonne van alle markten thuis en is deze dame prima in staat om zelf voor de lens te gaan staan. We vermoeden dan ook dat er plots een hoop mannelijke fans bij zullen gaan komen hierdoor:

 

Doorgaan met lezen

Trending