Verschrikkelijk nieuws over gezondheid vrouw Arie Boomsma
Connect with us

Celeberties

Verschrikkelijk nieuws over gezondheid vrouw Arie Boomsma

Romy Boomsma heeft een voorstadium van baarmoederhalskanker. Dat meldt de vrouw van presentator Arie Boomsma op Instagram.

Vrijdag is een laagje afwijkende cellen van haar baarmoedermond verwijderd. “Hopelijk is alles schoon nu en is er verder geen behandeling nodig. Die uitslag krijg ik over twee weken.”

De 31-jarige deed mee aan het bevolkingsonderzoek. Omdat ze nergens last van had, maakte ze zich geen zorgen over de uitslag van haar uitstrijkje. “Maar de uitslag van mijn uitstrijkje was niet wat het moest zijn. Nog niets om me zorgen over te maken maar ik werd voor de zekerheid toch doorgestuurd naar het ziekenhuis voor meer onderzoek.”

Baarmoederhalskanker

Uit het resultaat bleek dat ze een voorstadium van baarmoederhalskanker heeft. Nu deelt ze haar verhaal, omdat ze zelf haar deelname aan het onderzoek bleef uitstellen. “Want ook zonder klachten kan je een voorstadium van baarmoederhalskanker blijken te hebben en er op tijd bij zijn kan alle verschil uitmaken.”

Celeberties

“Lil Kleine is niet de échte vader van Lío, de zoon van Jaimie Vaes!”

Jaimie Vaes, Lil Kleine en zoonlief Lío zijn uitvoerig besproken door roddeltante Fawrynotsawry en zijn sidekick René Watzema. Allereerst worden de financiële zaken rondom het stel besproken waarna Fawry plots zegt vrienden van Jorik gesproken te hebben.

Een van die vrienden, een dame of heer, zou beweren dat Jorik niet de vader van hun zoon zou zijn. Fawry: “Zij zegt dus dat Lío, het kindje van hun, niet van Jorik is. Zij beweerd dus dat het kindje Lío niet van Jorik is. Nogmaals, dat zegt die vriend van Jorik allemaal!” Sidekick René merkt op: “Maar hij lijkt best wel veel op Jorik toch?” Fawry snapt het ook niet: “Hij lijkt f*kk*ng veel op Jorik dus dat kan je niet zeggen, dat is heel stom om te zeggen.”

Jaimie Vaes en Lil Kleine gaan DNA-test doen!
Echter blijkt er toch verwarring te zijn bij Jaimie of Jorik volgens de vrienden van Jorik. Fawry geeft dan ook aan dat ze dit willen onderzoeken middels een DNA-test: “Dus ze gaan dus een DNA-test doen, maar iedereen weet natuurlijk dat het kindje van Jorik is want het lijkt sprekend op hem..” Of Fawry dit ook nagevraagd bij Jaimie of Jorik laat de showbizzwatcher niet weten. René snapt niet waarom de vrienden van Jorik dit zouden verzinnen: “Waarom zouden ze dat zeggen dan?” Fawry heeft zijn vermoedens: “Puur om te sarren denk ik…” René merkt op: “Dat kan je echt niet zeggen!” Fawry besluit om er nog een roddel overheen te gooien, wéér iets vanuit de vrienden van Jorik. Fawry: “Vrienden van Jorik zeggen dat Jaimie aanpapt met Wesley Sneijder. Wesley en Jorik zijn gewoon goede vrienden.” Hieronder meer vanaf 18:42!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eloise van Oranje slaat keihard terug na opmerking over uiterlijk

Eloise van Oranje slaat terug na een aantal opmerkingen over haar uiterlijk. Ze vindt het storend dat iedereen tegenwoordig maar op elkaar moet lijken. ,,Zo werkt het gewoon niet.”

Hoewel Eloise eerder toegaf onzeker te zijn over haar uiterlijk, lijkt dat nu niet meer het geval te zijn. Ze is dan ook niet gediend van de opmerkingen die over haar uiterlijk gemaakt worden.

Andere neus en vollere lippen
,,Blijkbaar heb ik een controversieel gezicht. Of het zijn mijn wenkbrauwen, of mijn neus, of mijn mond. Moet ik dan zo door het leven gaan?”, vraagt Eloise in een TikTok-video. Ze beeldt een aantal veranderingen in haar gezicht uit, zoals een andere neus en vollere lippen.

,,Sorry als niet elke lip, wenkbrauw, neus of whatever het ook is, op elkaar lijkt. Zo werkt het gewoon niet”, zegt ze vol zelfvertrouwen.

Niet altijd zo zelfverzekerd
Maar Eloise is niet altijd zo zelfverzekerd geweest. Aan Beau Monde liet ze vorig jaar nog weten dat ze zich vooral onzeker voelt over haar uiterlijk. ,,Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft”, zei ze destijds.

Ze twijfelde dan ook vaak of de outfits die ze draagt haar wel ‘mooi staan’ en of haar lichaam er wel mooi uitkomt. Vroeger stoorde ze zich vooral aan haar benen, die volgens haar ‘te dik’ waren. Ook besloot ze begin dit jaar nog af te vallen met het voornemen om 5000 stappen te zetten op een dag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Jaimie Vaes doet boekje open over mishandeling Lil’ Kleine

In de talkshow Khalid & Sophie deed Jaimie Vaes voor het eerst een boekje open over de mishandelingen door Lil’ Kleine.

Dankzij familie en vrienden gaat het nu veel beter met haar. In het belang van het onderzoek wil ze niet teveel kwijt over de mishandeling zelf. Wel verklapt ze dat de situatie naar aanleiding van een woordenwisseling zwaar uit de hand is gelopen. “Er ontstond frictie en er was een woordenwisseling. En dan escaleert het, zoals op de beelden te zien is.”

Gelekte beelden

De beelden van het voorval lekten via een juicekanaal uit. “Als deze beelden niet zo expliciet naar buiten waren gekomen, had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Dat zou heel ongezond zijn geweest. Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.”

Excuusvideo

Vorige week postte Lil’ Kleine een excuusvideo op Instagram. De rapper repte echter met geen woord over Jaimie. Vanwege een contactverbod zou hij haar niet direct mogen toespreken of benaderen.

Vaes vertelt: “Toen ik het filmpje zag, werd ik eerst heel kwaad. Naar mijn mening was dit filmpje crisismanagement. Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet.” Ze gelooft dan ook geen woord van zijn verontschuldigingen. Dankzij haar advocaat heeft ze nu nog een dak boven haar hoofd zegt ze. Anders had ze met dozen aan de gracht gestaan.

Aangifte

De brunette onthult dat ze ondertussen ook aangifte deed tegen Lil’ Kleine. “Het strafrechtelijk onderzoek neemt nu zijn koers”, geeft haar advocaat mee. Ook moeten er talrijke civiele zaken geregeld worden. “Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending