Verschrikkelijk slecht bericht voor Bridget Maasland en André Hazes!
Connect with us

Celeberties

Verschrikkelijk slecht bericht voor Bridget Maasland en André Hazes!

Een tijdje geleden heeft André Hazes het blad Privé voor de rechter gesleept omdat ze een privéfoto van zijn zoontje op de cover hadden geplaatst. Hij had deze rechtszaak gewonnen en kreeg rectificatie plus een bedrag moest worden overgemaakt aan een goed doel.

Dit keer was het aan Bridget Maasland om het eens te proberen. Privé had namelijk een stuk geschreven over de twee. Ze zouden op een bruiloft in 2014 van alles met elkaar uitgespookt hebben. Volgens de blondine heeft het weekblad het veel heftiger gemaakt dan het eigenlijk was: een zoen.

Bridget Maasland niet blij met uitspraak
Maar de uitspraak was dat het weekblad in zijn recht staat om dit verhaal te publiceren. De rechter gaf aan dat het verhaal met een korrel zout genomen moest worden. Er zal dus geen rectificatie plaatsvinden en daar de geëiste 7.500 euro kan ze ook fluiten.

Celeberties

Koning Willem Alexander over thuisles: ‘Je merkt dat de motivatie weg is’

Koning Willem-Alexander bracht gister een onverwachts bezoek aan het Montaigne Lyceum in Den Haag. Daar waren kinderen hard aan het studeren voor hun eindexamens. De kinderen keken verrast op toen ze de koning binnen zagen komen.

Ook bij Willem-Alexander thuis wordt er hard aan de eindexamens gewerkt. Op dit moment is prinses Amalia hard aan het studeren om haar examens af te leggen. De koning houdt een oogje in het zeil bij zijn dochter en ziet hoe moeilijk het is in deze tijd. ,,Het gaat gelukkig heel goed, maar je merkt wel dat de motivatie weg is. Dat het gewoon steeds lastiger is om de energie op te brengen.”

Sociaal contact
De leerlingen die de koning op school spreekt geven aan vooral het sociale contact te missen. Hierin herkent Willem-Alexander ook de situatie van zijn eigen dochters.

,,Ze missen het erg om weer op school te zijn tussen hun vriendinnetjes en vriendjes. De oudste zit dus wel ’s middags op school, want die heeft eindexamen. Maar voor de rest is het hopelijk zo snel mogelijk weer terug naar school.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Olcay Gulsen trakteert heel Nederland op spannende en gewaagde foto’s op haar Instagram

Olcay Gulsen (Waalwijk, 20 juli 1980) is een Nederlandse modeontwerpster, mediapersoonlijkheid en ondernemer. Gulsen werd geboren in Waalwijk en komt uit een gezin met vier zussen en een broer. Haar ouders zijn Koerdisch-Armeens en komen uit het district Elbistan in de provincie Kahramanmaraş (Turkije).

Haar vader had schizofrenie en was gewelddadig. Zij doorliep achtereenvolgens de mavo, de havo en behaalde het vwo-diploma. Vervolgens startte ze een studie Personeel en Arbeid, waarna ze naar Amsterdam verhuisde en enkele maanden als stewardess bij luchtvaartbedrijf Transavia werkte.

Op haar instagram plaatst ze zo nu en dan wat leuke foto’s om je een inkijkje te geven in haar leven, ook laat ze mooie foto’s van haar mooie body. Olcay je ziet er top uit!

View this post on Instagram

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nederland irriteert zich massaal aan decolleté van Eva Jinek

Er waren gister veel discussies door de laatste aflevering van Eva Jinek. Nederlanders hebben een enorme sterke mening over de nét iets te diepe decolleté Eva Jinek.

Er waren veel mensen die vooral op Twitter lieten weten dat ze de aflevering niet konden volgen door de inkijk van Eva. Wat zeg jij? Hebben ze gelijk of is dit wat overdreven? Het internet had er in ieder geval een sterke mening over.

Grote inkijk

Twitter stond vol met berichtjes en meningen over de inkijk van Eva Jinek. Het was zelfs zo erg dat de onderwerpen die in de talkshow werden besproken volledig naar de achtergrond vielen en de inkijk de volledige aandacht trok.

Ze had een blauw shirtje aan en een colbert en als je dat zo leest zou je denken dat daar niet heel veel aan is, toch?

Onderwerp viel weg

Er waren twee kampen, de een zei dat het zo erg was dat ze de uitzending niet meer konden volgen en de ander zei dat het allemaal wat overdreven was. Er zijn een aantal kijkers die zeiden dat mensen niet zo erg moeten zeuren en vinden dat Eva af en toe wel wat losser mag zijn.

Het ging vooral om deze inkijk:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending