Verwarring bij volgers van Monique Westenberg! André Hazes tóch weer terug?
Connect with us

Meest bekeken

Verwarring bij volgers van Monique Westenberg! André Hazes tóch weer terug?

André Hazes zijn leven lijkt wel een achtbaan met alle gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Hij kreeg een relatie met Monique, verliet haar voor Bridget Maasland en kwam vervolgens weer terug bij Monique. Hij besloot Monique ten huwelijk te vragen en verliet haar niet veel later daarna weer voor een ander.

Nadat hij zijn gezin voor de tweede keer verliet trok hij gelijk in bij Sarah van Soelen. In eerste instantie werd er over een vriendschap gesproken maar het is inmiddels duidelijk dat Hazes en Sarah een relatie hebben. Als we de geruchten mogen geloven waren Hazes en Sarah al aan het rommelen met elkaar terwijl hij nog gewoon met Monique samen was.

Op social media is het behoorlijk wat volgers opgevallen dat Monique haar trouwring weer heeft omgedaan.

Meest bekeken

Zien: Kersverse moeder Kim Feenstra gaat volledig uit de kleren

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra onlangs. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed.

Volledig uit de kleren
Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’
Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nathalie Hazes kapot van documentaire: ‘Zo wil ik me mijn vader niet herinneren’

Niet alleen Roxeanne Hazes (28) is niet te spreken over de documentaire over haar vader. Ook Nathalie, de oudste dochter van wijlen Hazes, is absoluut geen fan.

Nathalie laat weten aan Privé dat ze door het zien van de eerste aflevering volkomen van slag is geraakt. ‘Inmiddels heb ik ook de tweede aflevering gekregen. Ook deze aflevering heeft mij zo veel pijn gedaan.’

Niet herinneren
Ze verklaart er echt kapot van te zijn, maar wil niet met haar vinger gaan wijzen. ‘Maar dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.’

Nooit een plekje geven
‘Ik wil mijn vader herinneren zoals ik dat wil’, wil Nathalie nog kwijt. ‘Niet met bepaalde beelden die ik in de documentaire heb gezien. Zo kan ik het nooit een plekje geven, echt een grote schande. Ik ga van social media af en wil nergens meer mee geconfronteerd worden. Dit moet klaar zijn.’

Geen toestemming
Roxeanne liet vorige week ook al op Instagram weten geen toestemming te hebben gegeven om archiefmateriaal van het gezin te gebruiken. Het gaat volgens de zangeres onder meer om beelden die zij met haar eigen recorder heeft gefilmd. In een van de fragmenten is een van de laatste gesprekken te zien die zij met haar vader had.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nathalie Hazes woest: ‘Zo wil ik me mijn vader niet herinneren!’

Na de eerste aflevering van ‘Kleine Jongen’, de documentaire over het leven van André Hazes, liet Roxeanne Hazes weten enorm gekwetst te zijn. Ook haar halfzus Nathalie Hazes laat nu van zich horen.

Veel pijn
Op Instagram liet Roxeanne Hazes vorige week weten dat ze diep gekwetst was door de documentaire over haar vader. Dit komt doordat er veel dierbare privébeelden zijn gebruikt, die Rox liever niet had gedeeld met het grote publiek. “Dit zijn een van de laatste gesprekken tussen hem en mij. Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn”, schreef ze onder andere naar aanleiding van de docu.

Nathalie Hazes
Ook Nathalie Hazes, de oudste dochter van wijlen André Hazes, maakt nu bekend dat ze niet te spreken is over de documentaire. Aan Privé vertelt ze dat er kapot van is. “Dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.”

Geen plekje geven
“Ik wil mijn vader herinneren zoals ik dat wil”, benadrukt Nathalie. “Niet met bepaalde beelden die ik in de documentaire heb gezien. Zo kan ik het nooit een plekje geven, echt een grote schande. Ik ga van social media af en wil nergens meer mee geconfronteerd worden. Dit moet klaar zijn.”

‘Niets gevraagd’
De weduwnaar van André’s ex-vrouw Ellen Wolff heeft inmiddels ook van zich laten horen. “Vanavond in deel twee van Kleine Jongen worden beelden en filmpjes vertoond van Ellen. Als nabestaanden zijn wij nooit gevraagd of geïnformeerd om goedkeuring of deelname.” Hij laat ook weten dat de familie het heel erg vindt dat er “geld wordt verdiend over de rug van onze dierbare Ellen.” Dit heeft de familie ook verteld aan de makers van de documentairemakers, maar tevergeefs. De nabestaanden van Ellen willen nog een laatste oproep doen: “Wij distantiëren ons ten zeerste en doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinek-kliniek en aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.”

Reactie AVROTROS
Omroep AVROTROS reageerde vorige week op de ophef door privébeelden van Roxeanne uit de intro van de documentaireserie te halen. Ook hebben ze naar eigen zeggen contact gezocht met Roxeannes management. Voor zover bekend is er nog niet gereageerd op de kritiek naar aanleiding van de tweede aflevering.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending