Video: Ali B verteld over “tegen meisjes liegen om in bed krijg verslaving”
Connect with us

Celeberties

Video: Ali B verteld over “tegen meisjes liegen om in bed krijg verslaving”

Sinds afgelopen week ligt Ali B enorm onder vuur. Er zijn daarnaast verschillende aangiftes tegen hem gedaan, waaronder tegen verkrachting. Verschillende slachtoffers hebben openlijk gesproken over de handelingen van de rapper en coach van The Voice of Holland.

Ali B is al jaren actief jurylid bij The Voice of Holland en heeft ook deelgenomen als jurylid bij X Factor. Sinds een ruime week is de coach enorm in opspraak. Tim Hofman heeft zich enkele maanden geleden vastgebeten in het bizarre verhaal rondom The Voice of Holland waar onder meer Ali B beschuldigt wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag en verkrachting.
In de uitzending van Tim Hofman, BOOS, is Tim er ook bij wanneer één van de slachtoffers aangifte doet tegen de rapper. Inmiddels hebben zich meerdere slachtoffers gemeld bij de politie en lopen de aangiftes tegen Ali langzaam maar zeker flink op.

Ali B spreekt zich uit
Ali B heeft zich eerder al uitgesproken te hebben te kampen met verschillende verslavingen. Zo heeft de rapper onder meer een gok verslaving, een wiet verslaving en een verslaving om meiden in bed te krijgen, zo zegt hij zelf. Of hij ook hulp heeft gezocht of zoekende is, dat is niet bekend.

Na de spraakmakende uitzending is het overigens verdacht stil aan de kant van de mannen die beschuldigt worden hiervan. Het enige wat Ali B naar buiten heeft gebracht is dat het volgens hem niet klopt. Zijn exacte woorden waren:”Dit is kwaadsprekerij zonder dat mij duidelijk is waartegen ik mij moet verdedigen”.

Volgens de rapper is hij absoluut niet schuldig aan dit soort gedrag en herkent hij zichzelf ook niet in de aangiftes. Overigens heeft hij ook laten weten volledig mee te werken aan het onderzoek, dat er niet heel best voor hem uit lijkt te zien. Ali is inmiddels ontslagen bij RTL en houdt zich ook verdacht stil op social media.

Celeberties

Jim Bakkum heeft veel spijt van zijn stilzwijgen: ‘voel ik een schuldgevoel’

Jim Bakkum heeft zich vrijdagavond voor het eerst uitgesproken over het schandaal rondom The Voice of Holland. Op Instagram plaatste hij een bericht, een bericht waar hij zich richt tot de slacht0ffers, maar ook zijn woede uit. Jim laat ook weten waarom hij zich niet eerder had uitgesproken over deze kwestie.

In 2002 deed de zanger en acteur zelf mee aan de talentenjacht Idols. Hij wil toch even zeggen waarom hij zich stil hield.‘Dit is omdat ik er a) praktisch gezien niets mee van doen heb en er niets van weet behalve de info die wij allemaal weten, en b) het zo heftig vind dat ik er de juiste woorden nog niet voor kon vinden’.

Jim laat weten dat hij vrijdag werd gebeld door talkshow Op1 met de vraag of hij de week wilde evalueren als tafelgast. ‘Ik heb de uitnodiging afgeslagen omdat ik de intensiteit van dit onderwerp zo hoog vind, dat ieder verkeerd geïnterpreteerd woordje je nog wordt aangerekend.’ Toch heeft hij wel een beetje spijt van zijn stilzwijgen. ‘Sinds het afslaan van die uitnodiging voel ik een soort schuldgevoel. Niet naar Op1. Maar naar de slachtoffers. Alsof ik niet op wil komen voor dit diepe onrecht.’

‘Ik kijk naar mijn lieve meisje van 6 die aan het dansen en zingen is en misschien later ook wel aan een soortgelijk programma wil mee doen’ zo gaat hij verder. ‘En het idee dat er dan volwassen gasten werken die denken dat ze door hun positie dingen mogen zeggen en doen, al is het het kleinst mogelijke, dat maakt me zo kwaad. Onschuldige meiden (maar misschien ook jongens!) die met hun hoofd en hart vol dromen meedoen in de hoop hun droom uit te zien komen, maar waar het voor eindigt in een grote nachtmerrie vol met aangiftes en trauma’s. Niet te bevatten.’

Jim sluit zijn post af met een steunbetuiging. ‘Ook wil ik mijn medeleven betuigen aan alle onschuldige dierbaren van de daders. De kinderen, de partners die zonder dat ze dit willen er vol in meegetrokken worden. He, toch de juiste woorden gevonden. Hoop ik tenminste. Ik moest dit even kwijt. Ik denk aan jullie.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Leontine Borsato dumpt Marco Borsato: “Met steenrijke man gespot!”

Leontine Borsato lijkt de relatie na een week vol schandalen tóch op te geven. Sinds de BOOS-video zijn er onwijs veel verhalen naar boven gekomen van mensen die aangeven ook te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag. Naast dat de ervaringen enorme impact hebben op de slachtoffers hebben de aantijgingen ook een grote impact op het leven van de daders.

Er wordt over Marco, Ali en Jeroen gesproken alsof ze zich nooit meer in Nederland kunnen vertonen. Ook worden relaties verbroken, zoals die van Linda en Jeroen. Maar over de relatie van de zanger is nog niet veel bekend. Iedereen weet dat na het vorige schandaal, de affaires, het huwelijk stuk liep. Maar tot nu toe lijkt het alsof zijn gezin nog steeds achter hem staat. Maar ook daar lijkt nu een einde aan gekomen te zijn, laat weekblad Story weten.

Leontine Borsato laat Marco gaan!

Kringen rondom Leontine zouden het weekblad hebben laten weten dat de huidige relatie tussen Marco en Leontine nu tot een einde is gekomen. Sterker nog ze laten weten dat Leontine helemaal niets meer met hem te maken wil hebben. Maar dit verhaal wordt nóg een stukje heftiger voor de zanger, mocht het waar zijn natuurlijk. Het weekblad laat namelijk ook weten dat Leontine een kortstondige “romance” heeft gehad met modemagnaat Otto Klein. Volgen Story wordt deze man ook wel de “George Clooney van het Gooi” genoemd. Of dit opnieuw iets zal worden nu de relatie tussen Marco en Leontine opnieuw over lijkt te zijn kunnen we niet met zekerheid zeggen. Hieronder meer over de huidige stand van zaken rondom de zanger:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Carlo Boszhard benoemd in verhaal over grensoverschrijdend gedrag!

Vanwege de BOOS-video van Tim Hofman durven er steeds meer slachtoffer over de streep te komen om hun verhaal te doen. Op Utrecht Centraal heeft Nieuwskamer een mogelijkheid gegeven voor voorbijgangers om hun nare ervaringen te delen. Het zorgde voor een schokkende hoeveelheid aan verhalen over grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast komen veel verhalen over bekende Nederlanders bovendrijven. Een YouTuber genaamd Bram de Wijs vertelde eind 2020 al over een behoorlijk heftige ervaring met Carlo Boszhard. Hij zei destijds: “Tijdens de Televizier-uitreiking had ik een vervelende ervaring met Carlo.

Hij stak zijn hand om mijn bil heen en gleed er heel goor overheen, terwijl ik er gewoon stond. Op het moment zelf dacht ik: wow, Boszhard zit aan m’n bil, maar achteraf dacht ik: gadverdamme, hoe haalt hij het in z’n hoofd?” De YouTube-maker krijgt verschillende reacties op de video. Ook iemand met soortgelijke ervaringen.

Carlo Boszhard in opspraak!

De jongen genaamd Gerrit zegt: “Grappig wat je zegt over Boszhard. Ik zong 10 jaar geleden als backing vocal tijdens een event dat hij presenteerde. Hij legde toen ook z’n hand op een typische manier op m’n onderrug, waar ik een gek gevoel bij kreeg. Natuurlijk niet hetzelfde en hardly een #MeToo te noemen, maar het maakt wel dat ik je ontegenzeggelijk geloof.” Bram reageert hierop met: “Oh bah, wat naar. De achteloze manier waarop hij het bij mij deed gaf me ook de indruk dat hij dit vaker doet en er altijd mee wegkomt. Dat is ook wat me achteraf zo kwaad maakte: die houding van ‘ik ben beroemd dus ik zit aan je als ik dat wil’.” Sinds de gigantische opspraak over The Voice komt deze video ook weer ter sprake in verschillende nieuwsberichten. Het gaat om onderstaande video. Verhaal Mediacourant via link onderaan dit artikel:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending