Video: Journalist Mark Baanders (Slijptol) wordt aangereden kerkganger Urk
Connect with us

Meest bekeken

Video: Journalist Mark Baanders (Slijptol) wordt aangereden kerkganger Urk

Er is vandaag veel ophef in Nederland omdat er veel kerken zijn die gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren terwijl dit ten zeerste wordt afgeraden.

Journalist aanreden door kerkganger in Urk
Verslaggever Mark Baanders, beter bekend als Slijptol natuurlijk, is vanochtend opzettelijk aangereden door een kerkganger op Urk. Hij belandde op de motorkap. Ook is hij aangevallen en geschopt. Hij gaat aangifte doen. Zie hieronder de beelden!

Maar niet alleen Mark Baanders werd aangevallen want er zijn meerdere meldingen gedaan want een journalist van Rijnmond kreeg een trap en een klap meldt de politie.

Zie hieronder de beelden van de andere aanval:

Celeberties

Gaby Blaaser is haar broek vergeten aan te trekken in de keuken

Wij kennen Gaby Blaaser nog van haar rol als Jolé in de kinderserie SpangaS. Het feit dat zij meespeelde in de serie was eigenlijk de enige reden voor ons om destijds te kijken.

Dat is intussen al meer dan tien jaar geleden en inmiddels is Gaby alweer 33 jaartjes oud. Dat weerhoud haar er echter niet van om een paar keer per week een nogal pikante foto online te plaatsen.

Zo staan wij ’s ochtends ook in de keuken
Ditmaal een foto vanuit de keuken. Eigenlijk staat iedereen er zo weleens bij als hij/zij koffie zet toch? Dus wat is hier raar aan?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beau in shock door uiterlijk Yolanthe Cabau: ‘Zo loop je toch niet over straat?’

Yolanthe Cabau was vorige week te gast bij Beau om uitleg te geven over haar nieuwe film Just Say Yes. Uiteraard kwam ook de ophef rond Bilal Wahib ter sprake. Beau wilde ook nog iets zeggen over de uitdagende looks van Cabau.

Yolanthe woont samen met haar zoontje Xess Xava in Los Angeles waar het altijd wat warmer is dan in Nederland. Beau begrijpt maar niet waarom ze zo schaars gekleed over straat loopt. Cabau loopt immers geregeld in bikini te paraderen. Beau verzucht: “Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?! In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?”

Yolanthe verdedigt zich: “Nee, deze foto heeft mijn vriendin gewoon gemaakt. Ze zei wel: ‘Het staat leuk wat je aan hebt! Laten we een paar foto’s maken!’ En ja, zo liep ik dus wel over straat, máár dat was trouwens in Miami.” Cabau zegt dat iedereen in de omgeving van het strand er zo bijloopt. De brunette vervolgt: “Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.”

Maar Yolanthe doet in Los Angeles natuurlijk veel meer dan gewoon mooi te lopen wezen. Ze werkt keihard aan haar acteercarrière in de Verenigde Staten. Yolanthe volgt zelfs acteerlessen bij de coach Ivana Chubbuck. Daarover vertelt ze: “Will Smith komt dan ook naar een les. We zaten één keer samen. Alles wat hij zegt is boeiend: iedereen hing aan zijn lippen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bibian Mentel (48 jaar) overleden

Paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel is overleden. Begin deze maand werd al bekend dat ze uitzaaiingen had in haar hersenen en behandeling niet meer mogelijk was. Mentel is 48 jaar oud geworden.

„Rust zacht lieve Bibian, lieve mama, lieve dochter, lieve schat. We gaan je nooit vergeten”, zo schrijft haar familie op Instagram.

Bijna 20 jaar geleden kreeg Mentel voor het eerst te maken met botkanker. Het leidde ertoe dat haar onderbeen geamputeerd moest worden. De ziekte keerde telkens terug, maar keer op keer wist Mentel de kanker te overwinnen en bovendien uit te blinken in een wintersport. Als paralympisch snowboardster veroverde ze drie keer goud op de Paralympische Spelen: één keer in Sotsji 2014 (snowboardcross) en twee keer in Pyeongchang 2018 (snowboardcross en banked slalom).

De meervoudig wereldkampioene werd in beide jaren op het Sportgala gekozen tot Paralympisch Sporter van het Jaar. Mentel beëindigde haar carrière eind 2018.

Ze droeg zowel in Sotsji als in Pyeongchang de Nederlandse vlag bij de openingsceremonie. Enkele maanden voor de Paralympische Spelen van 2018 in Zuid-Korea moest Mentel een zware operatie ondergaan aan haar nek, omdat een wervel instabiel was geworden na een reeks bestralingen om een tumor onder controle te krijgen. De nekwervel werd verwijderd en Mentel kreeg een titanium constructie om haar nek te ondersteunen.

Amper drie maanden later pakte ze in Pyeonchang twee gouden medailles. In 2019 belandde Mentel in een rolstoel vanwege een incomplete dwarslaesie, opgelopen bij een operatie aan een tumor in haar rug. De snowboardster deed in die rolstoel mee aan het tv-programma Dancing With The Stars, waarin ze de finale haalde.

Mentel was een voorbeeld voor velen, met haar vechtersmentaliteit, positiviteit en enorme veerkracht.

Doorgaan met lezen

Trending