Video: Mark Rutte begint te schelden en gooit koffie om bij coronadebat!
Connect with us

WOW

Video: Mark Rutte begint te schelden en gooit koffie om bij coronadebat!

Een onhandig moment gisteren tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer. Terwijl Mark Rutte aangescherpte coronamaatregelen probeert te verdedigen, stoot hij zijn kopje koffie om…

Foutje…

Wanneer Rutte het openhouden van de scholen bespreekt probeert hij zijn kopje koffie met schoteltje op te pakken om die op zijn spreekgestoelte te zetten. Maar dat gaat helemaal mis en Rutte stoot het kopje om.

,,Godv… Sorry. Dat is niet handig”, vloekt Rutte. Hij herstelt zich en gaat verder met het verhaal over de scholen. ,,Het gaat goed hoor. Nou niet echt eigenlijk”, lacht hij daarna nog.

Omdat Rutte er een zooitje van gemaakt heeft, besluit voorzitter Vera Bergkamp in te grijpen. ,,Ik schors heel even voor een enkel moment”, aldus Bergkamp. Rutte geeft aan dat hij gelukkig niet geknoeid heeft over zijn papieren. ,,Mijn papieren doen het nog.”

Meest bekeken

Nederland maakt bocht over geldigheid EU coronapas

Nederland maakte plotseling een bocht in de discussie over de houdbaarheidsdatum van de EU coronapas. Om de eenheid te bewaren binnen Europa keert het kabinet nu gevaccineerde reizigers de rug toe.

Vanaf 10 januari wil de EU het Europees coronacertificaat aanpassen door het slechts negen maanden geldig te maken. Dat is dan na de laatste prik. De geldigheid kan worden verlengd met een boosterprik.

Het ministerie van Volksgezondheid verklaarde eerder nog: “De voorgestelde geldigheidsduur van negen maanden voor vaccinatiecertificaten is te kort. Hoewel de bescherming van vaccins iets is verminderd in de afgelopen periode, beschermen ze, ook na twaalf maanden, nog altijd goed tegen ernstige ziekte en sterfte.

Nu schaaft Den Haag haar standpunt bij. “We zien dat de besmettingen in Europa snel oplopen en dat landen inzetten op een kortere geldigheidsduur voor vaccinatiecertificaten. We willen de regels rondom het coronacertificaat zo veel mogelijk gelijk kunnen trekken, wat in het belang is van het vrije verkeer van personen in de EU.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

“Jan Smit keihard betrapt met Maan de Steenwinkel door zijn vrouw, Lisa!”

Jan Smit is al een tijdje in het nieuws vanwege een vermeende ruzie met zijn zus. In RTL Boulevard zou volgens hem een hoop geknipt en geplakt zijn waardoor zijn reactie op dit alles erger leek dan het was. Hier heeft hij inmiddels ook al op gereageerd in De Telegraaf: “Ze knippen eruit wat hen het beste uitkomt…

Mensen willen graag iets groter maken dan het is, maar toen dit project kwam heb ik gekozen voor andere mensen, omdat eigenlijk elk karakter tot leven kwam.” Op de vraag of hij nog overhoop ligt met zijn zusje zegt hij: “Absoluut niet. Nee hoor, maar wij werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft of reageert. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Maar er blijkt toch iets anders te spelen volgens een gerucht dat de kop op begint te steken.

Jan Smit en Maan?

Sinds de welbekende juice-kanalen gearriveerd zijn in Nederland blijft geen enkel gerucht onbesproken. Waar Maan de Steenwinkel al eens, en nog steeds, gelinkt wordt aan Marco Borsato is daar nu ook mister Smit bijgekomen. Het juice-kanaal Reality.FBI heeft onderstaande gepost over de ruzie van Jan en zijn vrouw én zijn zus. De oorzaak? Maan! De kanaal schrijft dat Jan destijds betrapt is door zijn vrouw op het vreemdgaan met Maan. Lisa zou hem uit huis gegooid hebben en beide zussen van Jan zouden de kant van Lisa hebben gekozen. Dit zou de bekoelde relatie tussenbeide verklaren. Het kanaal zou dit gerucht uit een ‘geheime betaalgroep’ hebben. Of dit de betaalgroep van Yvonne Coldeweijer is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Bericht en video van de twee hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes slaat helemaal door: ‘Gevlucht uit Nederland’

Gisteren lieten wij nog weten dat Andre Hazes graag tijdelijk in Orlando in Amerika wil gaan wonen met Monique en zijn zoontje.

Deze maand vertrekken Andre Hazes en zijn moeder Rachel al naar Florida in Amerika om daar het laatste deel van de docu over zijn leven op te nemen. Het schijnt dat ze vooral zullen laten zien waar het gezin vroeger met Andre senior vakantie vierde.

Wellicht dat Andre als hij straks in Florida is ook gelijk op huizenjacht gaat, want er gaan sterke geruchten dat hij zich de komende tijd daar wil gaan terugtrekken totdat hij in 2023 zijn comeback zal gaan maken. Enige voorwaarde is dat hij Monique en zijn zoontje daar ook naar toe wil meenemen.

Het leek ons sterk dat Monique hiermee akkoord zou gaan, omdat haar leven zich hier afspeelt. Het enig wat wij ons kunnen voorstellen is dat Monique en kleine Dre af en toe komen overvliegen om Andre dan te bezoeken.

Maar Andre wil dat niet hij wil echt dat ze bij hem daar komen wonen en is van plan dan ook een laatste troef te spelen om Monique te overtuigen. We kunnen er overigens nu echt wel vanuit gaan dat er weer iets speelt tussen Andre en Monique en dat hij echt niet alleen meer bij Monique blijft slapen om zijn zoontje te kunnen zien.

Kringen die dichtbij Andre staan laten zelfs weten dat Andre weer heeft geopperd om Monique ten huwelijk te vragen. Zijn vrienden raadde het hem sterk af, maar Andre is behoorlijk impulsief. En als Andre denkt dat dit daar het juiste moment voor is dan slaat hij toch een beetje door.

Daar is het nog veel te vroeg voor en wellicht moet hij dat helemaal niet meer doen, want het is toch nog een beetje een trauma bij Monique. Maarja waarschijnlijk probeert hij Monique dan zo te overtuigen om naar Amerika mee te gaan. Wij hebben wel gekkere dingen gezien bij Andre dus ons verbaast niets meer.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending