VIDEO: Maxime Meiland toont even hoe zwaar de ‘courgette’ van haar vriend is
Connect with us

Meest bekeken

VIDEO: Maxime Meiland toont even hoe zwaar de ‘courgette’ van haar vriend is

De familie Meiland is ondertussen gewoon weer lekker thuis. Geen boodschappen doen meer in de Intermarche maar gewoon bij de AB.

Maxime Meiland is al even samen met cameraman Leroy en ze zijn samen in verwachting van een kindje. Ze doen natuurlijk alles samen. Ook shoppen. Niet dat we het perse wilden weten, maar nu verklapte Maxime dat Leroy best zwaar geschapen is.

Of Maxime daar goed aan doet, is nog maar de vraag. Ook Anouk zal dit nieuws maar al te graag horen!

Terwijl Maxime boodschappen aan het doen is, scant ze even de courgette van vriend Leroy. We hebben het dan over het gereedschap van de jongeman. Blijkt dat je voor 85 cent al een behoorlijk aantal kilo courgette krijgt. Ze deelde de video op haar sociale media en schreef: “Ik kom niet meer bij!”

 

Celeberties

“Naast Marco Borsato ook deze BN’er verdacht van grensoverschrijdend gedrag!”

Marco Borsato is al een tijdje vaak in het nieuws vanwege verhalen over grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Verschillende juicekanalen hebben dit aan het licht gebracht bij het grote publiek. Hierdoor kreeg het mondjesmaat ook meer aandacht bij de grote nieuwskanalen zoals AD en NU.nl. De zanger is nog niet schuldig of onschuldig bevonden door de rechter, maar de gevolgen zijn al groot. Zo wordt de zanger op verschillende radiostations niet meer gedraaid en worden er heftige grappen gemaakt over de situatie. Uit eerdere berichtgevingen blijkt dat het nog wel even kan duren voordat er uitspraken gedaan worden over de zaak.

In de tussentijd hebben de juicekanalen zich al op andere BN’ers gericht. Gelukkig zijn het niet zulke heftige verhalen als bij Borsato. Tot Stoy plots met een ander verhaal kwam over een BN’er die zich mogelijk in het zelfde schuitje gaat begeven.

Naast Marco Borsato ook deze BN’ers de klos?

Volgens het weekblad zou er een bekende presentator zich vergrepen hebben aan minderjarige jongens. De chef van Story zegt: “Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden. Mocht het dossier concretere vormen aannemen, dan zal de naam vermoedelijk snel uitlekken. De tv-wereld houdt de adem in.” Natuurlijk zijn er social media behoorlijk wat speculaties over wie dit zou betreffen. Echter is iedere speculatie maar giswerk en kan dat een persoon onwijs veel schaden. Het is afwachten op wat Story te melden heeft. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Funny

Date gaat helemaal mis bij Lang Leve de Liefde: ‘Dame vliegt in brand’

Gisteren was er te zien in het programma Lang Leve de Liefde hoe een deelneemster zichzelf per ongeluk in de fik stak. Het moment zorgde voor veel hilariteit bij kijkers, maar dit had ook zomaar heel verkeerd af kunnen lopen.

Het ging om de 21-jarige Chantal die een date had met autoverkoper Jeroen. Chantal irriteerde de kijker al snel door continue te zeggen hoeveel aandacht ze op een dag krijgt van mannen en dat ze zichzelf bovengemiddeld knap vindt. Helaas blijkt ze niet echt onder de indruk van haar date Jeroen. Als ze een vriendin een berichtje stuurt laat ze zelfs weten dat ze Jeroen lelijk vindt.

Als de twee in de tuin gaan zitten in de avond om er nog wat van te maken begint Chantal opeens met een aansteker te spelen. Haar jas en haren staan al snel in de fik en Jeroen weet niet wat hij ziet.

Bekijk hieronder het filmpje van Chantal die zichzelf in de fik steekt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Douwe Bob over zwangerschap van ex: ‘Misschien wel beetje onorthodox’

Douwe Bob zegt in de zevende hemel te zijn met de zwangerschap van zijn ex-vriendin Anouk. Binnenkort wordt de zanger voor de tweede keer vader. Op 9 december zag zijn dochtertje Bobby het levenslicht. Hij kreeg het meisje met kunstenares Loes van Delft. Over de zwangerschap van zijn ex legt hij nu uit: “Het is wat onorthodox en misschien niet zoals het hoort.”

De zanger onthult dat Loes, met wij hij evenmin een relatie heeft, zwanger raakte toen hij en Anouk geen stelletje meer waren. Ze probeerden al drie jaar zwanger te worden. “Dat was natuurlijk ook best wel heftig voor Anouk.” Vijf maanden terug lukte het dan toch.

Loes en Anouk hebben geen ruzie. “Ze gunnen het elkaar van harte. Er is totaal geen wrok.” Vanaf de aankondiging van de zwangerschap waren Douwe en Loes er heel duidelijk over dat ze geen relatie hadden. De zanger heeft ook geen relatie met zijn ex. “Ik weet in ieder geval dat ik veel van Anouk houd.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending