Video: Thierry Baudet loopt woest weg bij Jinek
Connect with us

Meest bekeken

Video: Thierry Baudet loopt woest weg bij Jinek

De verkiezingen vinden plaats op woensdag 17 maart 2021 en alle partijen zijn volop bezig met campagne voeren. Als we kijken naar de peilingen lijkt het erop dat Mark Rutte wederom met zijn partij de VVD gaat winnen.

Er is veel kritiek op Mark Rutte en zijn coronabeleid maar toch staan ze op nummer een in de peilingen. Dit betekend dat veel mensen toch vertrouwen hebben in Mark.

Er zijn ook veel andere partijen zie meer zetels proberen te verkrijgen zoals je waarschijnlijk nu overal wel op tv zit. Elk partijlid schuift op het moment aan bij bekende talkshows en je ziet overal reclames op tv.

Thierry Baudet loopt boos weg bij Jinek
Thierry Baudet was gisteren te gast bij Eva Jinek om namens zijn partij Forum Voor Democratie te praten. Eva heeft een nieuw thema tijdens de verkiezingstijd en haar show eindigt nu elke avond met een stuk cabaret. Martijn Koning was gister aan de beurt en Thierry werd tijdens dit thema op een grappige manier belachelijk gemaakt.

Maar toen Martijn het volgende zie was Thierry er helemaal klaar mee:

“Racisten hebben misschien een mankement aan hun hersenen, maar met hun ogen is niks mis. Kijk, stem ze u aan de macht, dan wordt iedereen met een zwarte kleur eruit gegooid.”

Celeberties

André Hazes geeft opheldering over baby met knappe influencer Sarah

De geruchtenmolen draait op volle toeren nadat André Hazes hintte op een toekomstige relatie met influencer en model Sara van Soelen (25). Iedereen wil weten wie deze vrouw is en wat de twee met elkaar hebben? Er doen zelfs verhalen over een zwangerschap de ronde.

Gisteren schoof André Hazes aan bij Shownieuws om nog eens een boekje open te doen over zijn breuk en Sarah.

Zware periode

André legt uit dat hij Sarah leerde kennen tijdens een zware periode in hun levens. Hij legt uit: “Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.”

‘Leuk wijf’

De zanger houdt vol dat de twee geen setje zijn, maar gewoon vrienden. Hij sluit een toekomstige relatie echter niet uit. “Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks”, zegt hij.

Hazes-baby

Hazes ontkent de geruchten dat Sarah zwanger van hem is. Meer nog: de twee doken nog niet onder de lakens. “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren”, klinkt het.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige woorden van Rachel: Rachel Hazes haalt keihard uit naar Monique

Rachel Hazes is klaar met Monique en besloot keihard uit te halen tijdens RTL Boulevard.

heeft in het tv-programma van Bridget Maasland, RTL Boulevard, keihard uitgehaald naar haar oude schoondochter en de moeder van haar kleinzoon Monique Westenberg. Dat was vrijdagavond te zien op RTL 4. Rachel heeft lange tijd geen contact gehad met haar zoon André Hazes jr. en het hardnekkige gerucht gaat dat dat van alles te maken heeft met Monique. Dat bevestigt ze nu min of meer aan Lex Uiting van Boulevard.

Rachel had lang geen contact met Andre en dat komt waarschijnlijk door Monique.

In het gesprek met Bridget Maasland begon ze met: “Het gaat heel erg goed. Beter dan ooit. Ik heb weer zin overal in en ik zie het leven weer met een lach tegemoet. Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben. Ik had er geen zin meer in, nee. Ik was echt moegestreden.Het gaat heel erg goed. Beter dan ooit. Ik heb weer zin overal in en ik zie het leven weer met een lach tegemoet. Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben. Ik had er geen zin meer in, nee. Ik was echt moegestreden.”

Ze had een donkere periode en haar kinderen waren de reden waarom ze daar uit is gekomen: “Mijn kinderen, allebei. Daar ben ik ze echt dankbaar voor, mijn hele leven.”

Rachel en Andre hebben weer veel contact samen: “Ja, geweldig. Elke dag bellen we elkaar en we hebben de grootste gein met elkaar. Heel belangrijk, dat heb ik echt gemist.”

Zelfs Bridget spreekt ze zo nu en dan wel is. “Vanavond gaan we elkaar live zien. We bellen wel met elkaar en appen met elkaar en hebben de grootste gein met elkaar, want ze is écht leuk. Ik ben echt blij met d’r. Ik zou goed met d’r kunnen leven.”

“Het lijkt me voor een schoonmoeder ook niet altijd leuk als een relatie van een van je kinderen over gaat. Hoe is jouw contact met Monique?”

Daarop begint Rachel vals te lachen. “Ja, niet. Voor de rest zeg ik er niets over.” Lex: “Dat was er niet en dat is er niet?”

Rachel: “Ja, precies, dus ik mis niks ook. Dat is een keuze van André. Als hij 100 met haar was geworden, dan was ie lekker 100 geworden, maar het is niet gelukt.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Nieuwe vriendin van André Hazes Sarah zwanger’ André geeft eerlijk opheldering

Nadat André Hazes (27) de naam Sarah van Soelen (25) liet vallen, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien. Wie is deze vrouw én hoe zit het nu tussen de twee? En er wordt zelfs gefluisterd over een Hazes-baby…

Hoewel de zanger gisteren één keer zijn verhaal zou doen, schoof hij ook nog aan bij Shownieuws. In gesprek met Patty Brard deed André opnieuw een boekje open.

Slechtste periode
Zo laat Hazes weten dat hij Sarah leerde kennen tijdens de slechtste periode van hun leven. ‘Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’

Goede vrouw
Toch speelt er momenteel niet meer dan vriendschap tussen de twee, maar: zeg nooit nooit. ‘Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…’

Zwangerschap
Dat Sarah al zwanger zou zijn van hem, is volgens Hazes dan ook klinklare onzin. Sterker nog, de twee hebben nog niet eens het bed gedeeld als we de zanger moeten geloven. ‘Er is nooit iets seksueels geweest. We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren.’

Huwelijk afgeblazen
André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen, maar Story kon woensdag onthullen dat het toch echt over en uit was tussen de twee.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending