Videobeelden: Wesley Sneijder én André Hazes verzeild in vechtpartij in Amsterdam!
Connect with us

Meest bekeken

Videobeelden: Wesley Sneijder én André Hazes verzeild in vechtpartij in Amsterdam!

Wesley Sneijder en André Hazes werden vorige week door verschillende juicekanalen gespot in de Chin Chin Club in Amsterdam. De twee zouden zijn gespot met de eigenaresse van het restaurant waar de zanger nét daarvoor aan het eten was met zijn moeder. Daar werd de zanger met een biertje in de hand gespot.

Yvonne Coldeweijer deelde deze foto ook en scheef erbij: “Als dit geen 0.0 biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André. Om te janken.” Deze foto’s kun je onderaan dit artikel nog even terug zien. De heren werden in de club met verschillende dames gespot die in dit verhaal nog een belangrijke rol gaan spelen. De zanger en de out-voetballer werden later die nacht gespot terwijl ze de achteruitgang nemen. Ook de dames zijn in beeld te zien, samen met nog wat gasten.

Wesley Sneijder en André Hazes gespot na het uitgaan!

Wat er hier precies aan de hand is kunnen we je niet vertellen. Wel is op onderstaande eerste foto precies te zien wie André en wie Wesley is van het stel. Twee andere heren die bij hun vriendengroep betrokken lijken beginnen aan elkaar te duwen en te trekken. Het is duidelijk te zien dat de zanger en oud-voetballer geen aanstalten nemen om mee te doen met de vechtpartij of om de boel te sussen. De dames in kwestie weten wel, meerdere malen, tussen beide heren te komen. Juicekanaal ‘Reality.FBI’ heeft de beelden online geplaatst waarna hij één van de desbetreffende dames gesproken heeft. Deze geeft aan dat het allemaal wel mee is gevallen. Voor meer beelden swipe onderstaande foto’s. Aan het einde is te zien dat beide exen van de heren ook bij elkaar waren, wel bezig met andere activiteiten:

Celeberties

Deze vrouw claimt zwanger te zijn van André Hazes

Er gaan vaak dingen rond over André Hazes: soms klopt het, maar vaak zijn het ook roddels die de wereld in worden gebracht. Zo lijkt het ook deze keer. Een vrouw claimt dat zij zwanger is van de volkszanger.

Turbulent liefdesleven

Het turbulente liefdesleven van André Hazes is al een tijdje rustig. Na de break-up met Sarah van Soelen ging hij kort met Anne Rose, maar ook dat liep uit tot niets. Daarna werd lange tijd gesuggereerd dat hij weer samen met Monique zou zijn. Volgens verschillende juicekanalen is dit ook geen optie meer voor hem. Volg je het nog een beetje?

Baby loading

Het wordt namelijk nóg ingewikkelder. Gisteren dook er een opmerkelijk bericht op. Iris Queen claimt dat zij zwanger is van André Hazes. Whut?! Op haar Instagram Stories plaatste ze het babynieuws: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” De blondine kun je kennen van haar bijzondere nummers die ze heeft uitgebracht en van haar deelname aan ‘Lang Leve De Liefde’. Bekijk de video hiervan onderaan de pagina!

Roddelkanalen twijfelen of het wel waar is. Wat denk jij?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Anouk kondigt gezinsuitbreiding aan

Anouk deelt geweldig ‘babynieuws’. De zangeres heeft er namelijk een nieuw gezinslid bij. Op haar social media stelt ze haar volgers trots haar nieuwe hondje voor.

Via Instagram Stories deelt de zangeres een filmpje waarop ze haar nieuwste familielid aan het uitlaten is.

Ze schrijft bij de video: “Nieuw familielid!” De pup kreeg de naam Papi.

 

Lil’ Kleine

Recent was Anouk nog openhartig over het gedrag van haar voormalige The Voice-collega Lil’ Kleine. Die heeft zijn verloofde Jaimie Vaes nog maar eens in elkaar getimmerd. Anouk neemt het voor de arme vrouw op. “Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan.” De zangeres vreest ook dat de rapper weer komt aandraven met een stom excuus om zijn gedrag te vergoelijken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit moet je zien: Monique Westenberg gaat volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending