Vlák voor André Hazes wegging bij Monique liet hij deze tattoo zetten!
Connect with us

Celeberties

Vlák voor André Hazes wegging bij Monique liet hij deze tattoo zetten!

Dat André Hazes alweer weg is bij Monique Westenberg heb je vast al ergens op het internet gelezen. De reden ervoor is nog niet helemaal duidelijk, maar de influencer Sarah van Soelen lijkt er wat mee te maken te hebben. De zanger is vorig jaar ook al voor 3 maanden bij de moeder van zijn kind weggegaan. Toen was hij gevallen voor de 20-jaar oudere Bridget Maasland. Maar dit keer is hij, als we de roddels mogen geloven, voor een jongere dame gevallen. Het rare van het verhaal was dat de zanger zijn vriendin al ten huwelijk gevraagd had en zei dat hij dit keer écht voor haar wilde gaan. Helaas is het voor de jonge hengst niet weggelegd om zich nu al te settelen en we gokken dat dat ook nog wel even gaat duren.

André Hazes liet tattoo zetten!
Maar zoals wel vaker bij jonge mensen het geval is, steeg het de zanger een beetje naar zijn kop. Hij was namelijk zó zeker van zijn zaak dat hij een paar weken geleden een tatoeage heeft laten zetten. Volgens Story en De Telegraaf heeft de zanger namelijk de verlovingsdatum van Monique en hem in zijn hals laten zetten. Een datum die nu dus niet veel meer te betekenen heeft en misschien zelfs pijnlijke herinneringen zal opbrengen.

Voor Westenberg was de keuze om haar te laten vallen uit het niets gekomen. Op Instagram schreef ze: “De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.” De eerste die een goede foto van de nieuwe tattoo spot moet zich nog melden:

Celeberties

Zien: Anouk haalt flink uit naar Marco Borsato die op bezoek komt!

Anouk heeft afgelopen vrijdag behoorlijk hard uitgehaald naar Marco Borsato tijdens de uitzending van The Voice. Toen zangtalent Nienke een nummertje begon te zingen van Meghan Trainor genaamd ‘Dear Future Husband‘ schoot dat in het verkeerde keelgat van de zangeres op de rode stoel. Het nummer gaat over hoe de ideale echtgenoot eruit ziet.

Ze vindt het nummer namelijk, hoe leuk het ook klinkt, behoorlijk gedateerd en haalt daarbij het interview van de welbekende en beruchte zanger bij. Ze geeft namelijk het volgende aan: “Het zijn wel een beetje gedateerde lyrics, toch?“. Maar om het nog wat duidelijker te maken wat ze daar precies mee bedoelt gaat ze nog een paar stapjes verder.

Anouk en Marco Borsato gaan er een gezellige uitzending van maken!
Ze zegt: “Ik snap dat het interview van Marco Borsato afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie gewoon met vijftig jaar heeft terug geslingerd. Maar het voelt toch een beetje crazy als zo’n jonge leuke meid van 25 zo’n tekst eruit knalt.” Daarbij is het leuk om te weten dat Marco aanstaande uitzending te gast is in het programma. Wij zullen dus op het puntje van onze stoel gaan zitten om te zien of hier nog een vervolg op gaat komen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Britt Dekker verrast al haar fans met gedurfde foto’s van haar summerbody!

Britt Geertruida[ Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is een Nederlandse presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid. Dekker nam deel aan het RTL 5-datingprogramma Take Me Out.

In 2010 werd zij gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar havodiploma.

Maar wat veel mensen niet weten is dat deze mooie blondine ook nog eens een heel mooi figuur heeft. Britt besloot de wereld te laten zien hoe afgetraind fysiek is, en pronkt trots met haar mooie afgetrainde op diverse foto’s op instagram.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hele foute foto’s van Sarah van Soelen gelekt, de nieuwe “vlam” André Hazes!

Nederland mocht vorige week kennis maken met de prachtige Sarah van Soelen. We leerde haar kennen door André Hazes die voor de zoveelste keer bij Monique Westenberg weg is gegaan om redenen die nog niet helemaal duidelijk zijn.

Wel gokken de meeste mensen dat het dit keer toch wel écht definitief moet zijn, anders is Monique wel héél vergevensgezind. De roddel gaat dat de jonge zanger de moeder van zijn kind verlaten heeft voor een andere vrouw, net zoals toen met Bridget Maasland. Zelf ontkend hij de geruchten tot nu toe dat er meer is tussen de twee dan vriendschap. Maar hij geeft ook aan dat hij meer dan vriendschap niet uitsluit, iets wat je niet snel zegt over iemand die alleen maar een vriend is natuurlijk.

Sarah van Soelen doet het goed voor de camera!
Maar Sarah zelf is natuurlijk niet bezig met al die roddels over haar. Het brengt haar wel een hoop bekendheid en dus ook meer volgers online op haar sociale media. Haar volgers op Instagram zijn al ruim verdubbelt sinds André in beeld is gekomen. En dat betekent dat er dus ook meer fijne kiekjes gaan komen. De eerste komen al lang via ‘Shotbysud’, een Instagram-account die je hoogstwaarschijnlijk wel wil volgen mocht je meer van dit soort kiekjes willen bewonderen:

Doorgaan met lezen

Trending