Volendam in rep en roer, dit is hoe het nu met Jan Dulles gaat
Connect with us

Celeberties

Volendam in rep en roer, dit is hoe het nu met Jan Dulles gaat

Afgelopen week kwam het heftige nieuws naar buiten dat het drie maanden oude dochtertje van Jan Dulles overleden is. Volendam rouwt met de zanger mee en probeert hem een hart onder de riem te steken.

Jan deelde het heftige nieuws een aantal dagen geleden via instagram.  ‘Vandaag is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je als ouders kunt voorstellen,’ vertelde hij. ‘Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig. Caroline en ik hopen dat iedereen onze privacy zal respecteren en ons de rust gunt dit te kunnen verwerken.’ zo luide het bericht.

Volendam

Het nieuws is in Volendam hard aangekomen. De mensen uit de bekende stad proberen de zanger een hart onder de riem te steken via social media. Vol ongeloof en verdriet wensen ze de zanger heel veel sterkte toe.

Jan Smit

Jan Smit deelt een foto van een brandende kaars: ‘Vandaag branden wij een kaarsje voor kleine Donna. Het is een zwarte dag voor ons allemaal. Dit zou niet moeten mogen… In gedachte zijn wij bij Jan, Caroline & James.’

Celeberties

Foto: ‘Meghan Markle is opnieuw zwanger’

Twitteraars weten het zeker: Meghan Markle is opnieuw zwanger. Dit baseren zij op een foto die kortgeleden genomen is van de Duchess of Sussex, waarop een babybuikje te zien zou zijn.

Meghan Markle maakte onlangs bekend dat zij afgelopen zomer haar tweede kindje verloor door een miskraam. Ze deelde deze nachtmerrie in een zelfgeschreven artikel in The New York Post. ,,Ik viel op de grond met hem in mijn armen en mompelde een slaapliedje om ons allebei te kalmeren”, schreef Prins Harry’s vrouw. ,,Ik wist toen ik me vastklampte aan mijn eerstgeboren kind dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”

Kleding

Twitter barst los van de geruchten dat Meghan opnieuw zwanger zou zijn. De geruchten worden gebaseerd op een foto waarop Meghan en Prins Harry rondlopen in Los Angeles. Zij heeft een dikke trui, jast en vest aan en lijkt volgens volgers een babybuik te verbergen.

Bekijk de foto en oordeel zelf:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama voor Wendy van Dijk: ‘Onverwacht overleden’

Heftige tijden voor Wendy van Dijk. De energieke presentatrice en onderneemster is de afgelopen week geconfronteerd met vreselijk nieuws: haar persoonlijk adviseur Ben (overige gegevens bekend bij Story) is volkomen onverwacht overleden.

Ben stond Wendy met raad en daad bij in haar slepende conflict met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema, met wie ze de veelbesproken DISQ op de markt bracht. Omdat niemand zijn plotse overlijden had zien aankomen en er gezwegen wordt over de precieze doodsoorzaak, is de schok extra groot. Uit kringen rond Wendy wordt wel duidelijk dat de SBS6-ster nogal van slag is, vooral omdat ze erg begaan is met zijn familie, die dit tragische verlies plotsklaps voor de kiezen kreeg.

Faillissement

Wendy en Ben hadden de afgelopen maanden intensief contact over de afwikkeling van het faillissement en doorstart van Wendy’s fitnessbedrijf, dat ze met genoemde Robbert had. Zoals Story al eerder publiceerde kwam Wendy na het faillissement van haar sportbedrijf DISQ Mobile Gym Nederland behoorlijk onder vuur te liggen.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Badr Hari openhartig over heftige ziekte: ‘Ik hoestte bloed’

Kickbockser Badr Hari raakte vorige maand besmet met het coronavirus. Hierdoor moest hij zijn gevecht met Benjamin Adegbuyi uitstellen. De besmetting viel Badr zwaarder dan verwacht. Hij vertelt dat hij vreesde voor zijn leven.

Aan RTL Boulevard vertelt Badr over zijn besmetting. Het begon met vermoeidheidsklachten. ,,Ik was super fit, ik lag op schema. We waren heel precies bezig, toen werd ik ziek,” vertelt de kickbockser.

,,Woensdag was ik aan het trainen en ik was moe,” Badr vertelt dat hij meer moe dan normaal was. ,,Toen werd het alleen maar erger,” de kickbockser ontwikkelde een hoestje en herkende de symptomen direct. Hij ging onmiddellijk in quarantaine.

Leven

Badr vertelt dat hij compleet gevloerd was door het coronavirus. ,,Ik ben tien dagen echt heel ziek geweest,” aldus Badr. Hij vertelt dat hij op een bepaald punt zelfs bloed begon te hoesten. ,,Ik voelde mijn longen trillen.”

Badr was zó ziek dat zelfs de paar stappen die hij moest zetten om zijn eten te pakken te zwaar waren. Het ging van kwaad tot erger en zijn gezondheid ging met de dag achteruit. ,,Ik was zo ziek dat ik op dag vier bij mezelf ging denken: ‘Heb ik het wel allemaal goed geregeld?’” De kickbockser voelde zich zo beroerd dat hij dacht dat hij het niet zou overleven.

Inmiddels gaat het weer beter met de kickbockser en is hij aan het trainen om zijn Roemeense tegenstander te verslaan.

Bron: ditjesendatjes Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending