Volgers herkennen Famke Louise helemaal niet meer: ‘Wie is dit?’
Connect with us

Celeberties

Volgers herkennen Famke Louise helemaal niet meer: ‘Wie is dit?’

Van een korte bob tot lange zwarte lokken en alles er tussenin: inmiddels hebben we bij Famke Louise (22) heel wat looks voorbij zien komen.

Niet heel verrassend dus dat ze nu weer met een ander uiterlijk op de proppen komt, maar haar volgers moesten zojuist toch even twee keer knipperen toen ze haar nieuwste transformatie voorbij zagen komen.

De zangeres is namelijk volledig in de glam: wit gepoederd met rode lippen én een lange blonde pruik. Kortom, iets totaal anders. Ze deelt een foto ervan op Instagram en hoewel het misschien even wennen is voor sommige fans, zijn anderen er weg van. En terecht. ‘Mooie look!’, reageert iemand. Anderen laten talloze hartjes achter onder de foto.

Bron: RTL boulevard

Celeberties

Prinses Amalia bevestigt dit gerucht wat iedereen al dacht

Prinses Amalia is al een échte dame. Daar hoort natuurlijk ook je rijbewijs halen bij. Het gerucht ging dat Amalia haar eerste rijles al heeft gehad. Tijdens Koningsdag gaf ze daar het verlossende antwoord op…

En jahoor, prinses Amalia is begonnen met haar rijlessen. Dinsdag bevestigde zij dat ze haar eerste rijles al heeft gehad. Ze maakte alleen niet bekend wanneer deze les was geweest. Haar vervolglessen zijn helaas afgelast. De reden hiervan heeft ze niet vertelt.

Tijdens Koningsdag kon Amalia al een beetje oefenen met racen. Ze racete tegen haar zusjes, Alexia en Ariana, in een virtuele Formule-1 auto. En met succes: Amalia kwam als eerste over de finish. Hopelijk heeft ze met haar échte rijlessen net zo veel geluk.

Het is dus niet bekend waarom haar volgende lessen zijn afgelast. We hopen voor haar dat ze haar lessen snel mag vervolgen en wensen haar succes met het behalen van haar rijbewijs. Heb jij je rijbewijs al?

Bron: nu.nl

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Frans en Mariska Bauer

Een flinke domper voor Frans en Mariska Bauer. Het koppel heeft corona en zit al meer dan een week in quarantaine.

Volgens het management van Frans en Mariska is het begonnen bij hun kinderen. De twee hebben op dit moment enkel lichte klachten en voelen zich verder goed.

Nieuw programma

Afgelopen woensdag was de eerste aflevering van het nieuwe programma De Bauers: Bestemming Onbekend. Het programma was met 992.000 kijkers het op twee na best bekeken programma op primetime, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). In De Bauers: Bestemming Onbekend gaan Frans en Mariska weer samen op reis. Elke week doet het koppel een andere plek aan die ze nog niet kennen.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland haalt hard uit naar André Hazes: ‘Klaar met jou’

Eigenlijk is Bridget zelf helemáál niet zo van het delen van privémomenten, maar ze werd beïnvloed door André, vertelt ze in de online Shownieuws-serie Op De Gevoelige Plaat. “Ik heb ook niet zo veel gedeeld, maar blijkbaar is het in zijn leven vooral heel normaal om alles de hele dag te delen.”

Gesloten persoon

Zelf houdt de presentatrice privé graag meer privé, vertelt ze aan interviewer William Rutten. “Je kent me een beetje, ik ben een vrij gesloten persoon en ik laat eigenlijk best wel bewust zien wat ik laat zien en ook bewust dingen weg omdat ik niet wil dat die naar buiten komen.”

Bridget liet zich echter door André meeslepen. “Dan ben je verliefd en dan denk je: oh, dat is zeker normaal, dan moet ik dat dus ook doen. Het is niet wie ik ben en als ik dat opnieuw kon doen, had ik dat zéker anders aangepakt.”

Flowerpowerkind

Baalt ze niet dat ze zó enorm in André op is gegaan? “Ik ben gewoon een flowerpowerkind. Als ik verliefd ben is er geen houden aan en zeker als iemand heel persistent is, dan is het niet dat ik daar heel diep over na ga denken.”

Ze neemt de volkszanger naar eigen zeggen niets kwalijk. “Ik neem het helemaal niemand kwalijk, maar ik vind het wel jammer hoe bepaalde dingen zijn gegaan. Die had ik liever anders gezien, maar ik neem niet iemand iets kwalijk over wat er tussen ons is gebeurd. Alles eromheen vind ik storender, ja.”

Verbitterd, verzuurd wijf

De mediastorm kan Bridget achteraf gezien wel verklaren. “Het was komkommertijd, het heeft met zijn achternaam te maken, het heeft denk ik ook wel met een bepaald opportunisme te maken. Als mensen weten dat je goed verkoopt met niet zulke leuke verhalen…”

Is ze door de affaire veranderd? “Zeker, maar ik hoop niet zo veranderd dat ik nu anders in het leven sta. Ik wil niet de hele dag op mijn hoede zijn. Ik ben een flapuit en ik wil niet veranderen door een situatie, zeg maar. Ik vind dat namelijk ook een heel leuke kant van mezelf, dus dat zou ik jammer vinden. Ik wil geen verbitterd, verzuurd wijf worden.”

Kritiek

André liet Bridget in de steek voor de vrouw die hij in de steek liet voor Bridget: de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Hij heeft haar nu wéér in de steek gelaten en wel voor influencer Sarah van Soelen.

Ook over hun privéleven deelt André van alles op de socials en dat is hem gisteren op pittige kritiek komen te staan van Wilfred Genee. “Het is toch de moeder van zijn kind waar hij een beetje rekening mee zou kunnen houden?”

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending