Volgers weten het zeker: ‘Maxime Meiland is zwanger!’
Connect with us

Celeberties

Volgers weten het zeker: ‘Maxime Meiland is zwanger!’

Een tijd geleden was in Chateau Meiland te zien dat Maxime op zoek ging naar een sp*rmadonor. Zij wilde haar dochter Claire een broertje of zusje geven, maar zag een nieuwe man in haar leven niet zitten. Volgers van haar Instagramaccount denken dat Maxime tóch iemand is tegengekomen en dat ze ook al in verwachting is!

Buikje?!

Op de foto is een stralende Maxime te zien. Zij krijgt een kus van acteur en presentator Robbert Rodenburg op haar wang. Beiden staan er dolgelukkig op. Haar volgers reageren massaal. Op de jongen, de kus maar ook op haar buik. Het kan natuurlijk zijn dat haar jas gewoon een beetje gek op de foto staat, maar een aantal mensen zijn ervan overtuigd dat er onder die jas een babybuikje schuilt! ,,Zwanger!?, ,,Komt er dan toch een broertje of zusje voor Claire”, en ,,Zie ik daar een buikje”, reageren een aantal volgers bij de foto. Anderen wijzen hen erop dat ze denken dat het een oude foto is en dat die is gemaakt toen Maxime nog zwanger was van Claire. Of dat waar is, is nog maar de vraag. Op het Instagram-account van Robbert Rodenburg staat namelijk precies dezelfde foto. Daar schrijft hij bij: ,,Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak.”

Feestje

Uiteraard zijn er ook mensen die niet meegaan in alle roddels en geruchten. Zij denken dat er helemaal niets speelt tussen Maxime en Robbert en dat Maxime al helemaal niet zwanger is. ,,Mensen, ze hebben gewoon een feestje gehad. Meteen denkt iedereen dat ze zwanger is omdat ze een foto plaatst met een vriend!”, schrijft een volger.

Celeberties

ZIEN: Dit is de bloedmooie plotseling opgedoken dochter van Patty Brard!

Patty Brard heeft al elf jaar geen contact meer gehad met haar dochter, Priscilla Nasi. De 37-jarige dochter is de dochter van Carlo Nasi, de rijke Italiaanse Fiat-erfgenaam. In die jaren heeft de dochter zelfs de sterrenbruiloft van haar moeder moeten missen.

Maar onlangs hebben de twee elkaar weer in de armen gesloten, na elf lange jaren. Ze laat het volgende weten: “Mijn moeder van 91 heb ik de eerste foto’s van ons weer samen laten zien en zij is ook zo blij. Ja, zij weet helaas hoe het is om een dochter heel lang niet te zien.”

De dochter van Patty Brard

Tussen Pat en haar zus loopt het helaas nog niet helemaal lekker. Er is namelijk nog een lopende rechtszaak. Het gaat om een jarenlange ruzie waarbij beide dames een advocate in de arm hebben genomen. De brunette zou haar zus de schuld geven dat ze haar moeder zolang niet gezien heeft. Haar zus zegt dat ze tonnen gestolen zou hebben van haar ouders. Veel ellende dus, maar er is een lichtpuntje. En daar hebben we wat foto’s van:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Photoshop of toch niet? Fans Nikkie Plessen vinden haar “veel te mager!”

De 35-jarige Nikkie Plessen is ongetwijfeld een van de meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland. En bovendien ziet er er ook nog eens heel erg goed uit. Zeker voor iemand die al twee kinderen op de wereld heeft gezet.

Ze begon trouwens haar carrière ooit als actrice. Eerst met een rolletje in Onderweg naar Morgen en later ook in Goede Tijde, Slechte Tijden. Vervolgens stapte ze over naar TMF waar ze ook begon met presenteren, en nu, vele jaren later zien we haar nog wekelijks terug aan de desk bij RTL Boulevard. Momenteel geniet Nikkie van een ongetwijfeld welverdiende vakantie op het Spaanse eiland Ibiza.

Kritiek op bikinibody Nikkie Plessen

Vanaf dat eiland deelt ze een foto in bikini. Een mooie foto vinden velen maar een enkeling heeft kritiek. “Je bent een mooie vrouw, maar je mag wel meer eten hoor. Zo dun als een tandenstoker nu”, schrijft de man. Anderen vinden dit onzin. “Prachtig gezond lijf. Ben jaloers”, reageert iemand dan ook.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ernstige zorgen om Koningin Máxima: “Wat is er aan de hand?”

Een half jaar geleden meldde weekblad Story al dat er grote zorgen zouden zijn om de toestand van Koningin Maxima. Ze zou totaal uitgeput lijken. Geschreven wordt dat de koningin na een jarenlange sprankelende verschijning is verandert in een uitgebluste en ongelukkige verschijning.

Ze zou na het overlijden van haar zusje Inés een stapje terug hebben gedaan in haar werkzaamheden voor het Koninklijk huis. De maanden november en december zitten normaal gesproken stampvol. Er zouden een hoop inkomende bezoeken zijn afgezegd en ook veel uitnodigingen zouden zijn afgewezen. Ook het nieuws dat de koningin haar moeder de komende 4 maanden nog niet kan opzoeken vanwege de corona-maatregelen in Argentinië zal erg zwaar zijn.

Zorgen om Maxima wel terecht?

Januari is voornamelijk een rustige maand geweest voor de koning en koningin, maar het lijkt erop dat ze die trend in februari nog even hebben doorgezet. Ook schrijft Privé dat ze last zou hebben van schommelingen in haar gewicht. Maar wat dat betreft, daar heeft iedereen wel eens last van in de wintermaanden. Tijdens de coronacrisis lijkt onze koningin weer compleet op scherp te staan met haar vele bezoeken. Ook de video’s van het videobellen op Koningsdag zijn bijzonder goed in de smaak gevallen bij de Nederlanders!

Doorgaan met lezen

Trending