Voormalig GTST-actrice Robin Martens gaat uit de kleren voor foto
Connect with us

Meest bekeken

Voormalig GTST-actrice Robin Martens gaat uit de kleren voor foto

De 28-jarige Robin Martens is een Nederlands actrice, zangeres, danseres en model, voornamelijk bekend door haar rol als Rikki de Jong in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden. Ze is eveneens bekend van haar rol als Floor van Rossum in de speelfilm Radeloos en als model voor modereportages in onder andere de Vriendin.

De voormalig GTST-actrice is niet vies van een beetje bloot op Instagram. Ze heeft op haar account een sexy foto gedeeld. Te zien is hoe ze in een slip op een kruk poseert en haar trui wil uittrekken.

Robin Martens maakt indruk
Volgers zijn dan ook massaal onder de indruk van haar sexy foto, en laten dat ook weten in de reacties. “THA BEST EVERRRRR!!!!!!!!”, “wat staat er nou ik ken het niet lezen die tekst” (als reactie op haar tattoo, red.), “HOU-NOU-OP-HOOR…” en “Wauw wat ben je toch mooi ❤️

” wordt er onder andere geschreven. Ook laten veel een emoji van een vlammetje achter.

Celeberties

Andre Hazes is er klaar mee en stopt er definitief mee

Eerder lieten wij al weten dat Andre zich al niet echt aan zijn geplande mediastilte hield. Het was vooral zijn vriendin Sarah die foto’s en filmpjes van hem bleef delen.

Nu heeft Andre definitief een punt gezet achter de mediastilte. Op Instagram laat hij namelijk weten dat hij terug is. Dat deed hij onder meer door volop foto’s en filmpjes te delen van zijn eerste grote optreden na de lockdown met de teksten:

“I’m back”

En:

“Dankbaar om terug te mogen zijn op deze manier met de mensen van wie ik houd!”

Andre plaatste ook nog een foto met zijn moeder Rachel. Bij deze foto stond een hartje met de tekst:

“Proud son.”

Het lijkt wel of Andre de paar dagen dat hij niks had gedeeld probeert in te halen met deze overload aan foto’s en filmpjes. Of Andre er echt wat van geleerd heeft en is veranderd door deze 2 dagen van mediastilte is natuurlijk nog maar de vraag.

Het is inmiddels ook duidelijk dat Andre en Sarah niet meer verblijven op hun schuiladres in Spanje en gewoon terug zijn in Nederland.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuwe ernstige grote problemen na darmkanker operatie: Heftige tegenslagen Loretta Schrijver

De glimlach is bij Loretta Schrijver (65) normaal gesproken nooit ver weg, maar dat zal nu even anders zijn. De RTL-ster is door een hel gegaan en zit al langer in de hoek waar de klappen vallen dan menigeen beseft.

Vorig weekend ging er een kleine schok door de tv-wereld toen Loretta Schrijver bekendmaakte te zijn geopereerd aan beginnende darmkanker. ‘Ik ben door een hel gegaan. Ik heb echt verschrikkelijke weken achter de rug,’ liet Loretta aan Shownieuws weten.

Mentale hel
Naast door een fysieke, moet Loretta ook door een mentale hel zijn gegaan. Eerst was er al de stress omdat er ‘een verdacht plekje’ was aangetroffen en een operatie half mei – twee dagen na Loretta’s vijfenzestigste verjaardag – noodzakelijk bleek. En naar nu blijkt, was dat slechts het begin van veel meer ellende. Want terwijl Loretta’s diagnose in eerste instantie al zorgwekkend leek, zorgde nieuw onderzoek voor een ernstiger beeld. En dat zal op dat moment als een mokerslag zijn aangekomen bij de sympathieke Koffietijd-presentatrice.

Grote liefde
Juist in die donkere dagen zal Loretta zich extra gelukkig hebben geprezen met het feit dat ze op haar meest zware momenten haar grote liefde Lou aan haar zijde heeft. En hij zal voorlopig nog even aan het ziekbed van zijn tien jaar jongere geliefde moeten blijven waken. Hoewel de operatie aan haar darmen geslaagd is, kreeg Loretta meteen met nieuwe problemen te maken: ze blijkt ook nog eens een longontsteking te hebben opgelopen en haar suikerwaarden zijn niet in orde! Het zal nog even duren voordat Loretta weer naar huis mag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Lil’ Kleine wéér onder vuur: ‘Juridische stappen ondernomen’

Lil’ Kleine ligt weer onder vuur. Er zijn nu zelfs juridische stappen ondernomen tegen de 26-jarige rapper…

Deelnemers voelen zich belazerd
Jorik Scholten, zoals rapper Kleine eigenlijk heet, weet zich de laatste tijd niet erg geliefd te maken. Ook nu ligt de rapper flink onder vuur. Erg trots was de rapper een tijd geleden op zijn ‘Street Academy’. Een opleiding die zou leiden naar succes. Quote schrijft nu over enkele deelnemers die zich belazerd voelen. Volgens hen stelde de opleiding niks voor. En dit terwijl Lil’ Kleine ze op het pad naar succes zou zetten…

Valse belofte
Voor €2000 euro per persoon zouden de deelnemers hun carrière ‘kickstarten’. Intensief contact met de juiste mensen, gebruik maken van invloedrijke mensen en uitgebreide colleges, is wat de deelnemers werd beloofd. Zeker door zeventien van de cursisten wordt dit bestempeld als een valse belofte en stelde het in werkelijkheid niets voor. Krijgen de cursisten begin juli niet hun geld terug, dan gaan ze over tot het nemen van vervolgstappen.

Drama in leven van Jorik
Het leven van Jorik Scholten lijkt de laatste tijd steeds minder over rozen te gaan. Naast de boze cursisten, zorgde zijn onbewoonbare Amsterdamse woning voor een enorme ruzie met zijn vriendin op Ibiza. Het grachtenpand ter waarde van zo’n 2,3 miljoen euro zou onbewoonbaar zijn verklaard door een enorme lekkage. Het is nog maar de vraag of Kleine is verzekerd. In ieder geval zorgde een belletje met dit slechte nieuws volgens insiders ervoor dat de bom barstte. Hij en zijn verloofde Jaimie Vaes kregen een enorme ruzie op het partyeiland.

Volgers woedend
Niet alleen de cursisten zijn de rapper zat. Ook zijn Instagramvolgers hebben het na de ruzie helemaal met hem gehad. Hoewel het stel ontkent dat Jaimie is mishandeld door Kleine, lijken de volgers hem dit gedrag niet te vergeven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending