Voormalige hartsvriendin vertelt over ernstige intimidatie door Rachel Hazes
Connect with us

Celeberties

Voormalige hartsvriendin vertelt over ernstige intimidatie door Rachel Hazes

De voormalige beste vriendin van Rachel Hazes, Marieke van Beek, zwijgt niet langer. Nu Rachel in de rechtszaak tegen van Beek wéér in het ongelijk is gesteld, vindt Marieke het tijd om de waarheid te vertellen…

Rachel en haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek raakten verzeild in een conflict over geld. Marieke huurde een tijd een woning van Rachel, maar al gauw ontstond er flinke drama. Volgens Rachel zou Marieke haar 1400 euro per maand moeten betalen voor de woning, terwijl Marieke beweert dat het zou gaan om een bedrag van 800 euro per maand. Dit alles gebeurde vlak na de periode dat Marieke haar 24/7 bijstond nadat Rachel zichzelf van het leven had proberen te beroven.

Intimidatie
Volgens Marieke bleef het niet bij enkel rechtszaken. Aan weekblad Weekend vertelt zij dat Rachel haar jarenlang geïntimideerd heeft, op de meest vreselijke manieren. ,,Dat gaat ver. Zo heeft ze mijn moeders bankrekeningen laten blokkeren en mijn auto in beslag laten nemen”, vertelt Marieke.

Een bizarre actie, waar volgens Marieke door Rachel nog een schepje bovenop werd gedaan. ,,Het is bijna niet voor te stellen, maar dan staat ze met haar telefoon te filmen en te lachen wanneer de sleepwagen mijn auto oplaadt, na alles wat ik voor haar heb gedaan”, vertelt Marieke over haar voormalige beste vriendin.

‘Verschrikkelijk’
Marieke zegt enorm geleden te hebben onder de pesterijen van Rachel. Aan Weekend vertelt zij dat zij zich in de afgelopen periode ‘verschrikkelijk’ heeft gevoeld.

,,Het liefst houd ik me sterk. Ik gun het haar niet om te laten zien dat het me raakt”, verklaart Marieke. Maar sterk blijven lukte haar niet altijd. ,,Maar als er een deurwaarder met zeven man én politie in je huis staat omdat zij onder valse voorwendselen een huiszoeking laten doen, dan ben je van steen als dat niets met je doet.”

De intimidatie heeft een enorme impact op Marieke gehad. ,,En wat als je auto voor je huis wordt weggesleept en je niet kunt pinnen in de supermarkt? Dan kan een rechter nóg zo duidelijk oordelen dat het allemaal onterecht was, het maakt je wel angstig.”

Hoe Rachel haar behandeld heeft heeft flinke emotionele littekens achter gelaten bij Marieke. ,,Het lijkt soms een slechte film, maar dit is nu mijn leven. Ik ben me aan het verdedigen tegen leugens.”

Celeberties

André Hazes overweegt een DNA-test: ‘Niet mijn zoontje?’

André Hazes heeft samen met zijn ex verloofde Monique Westenberg een zoontje. Kleine André werd geboren 25 oktober 2016.

Kleine Dré heeft zijn vader, André Hazes, enige tijd moeten missen in zijn leven. André heeft sinds een jaar de draad weer helemaal opgepikt en lijkt gelukkiger dan ooit.

Onlangs plaatste André een foto van zichzelf en Dré met dezelfde haarstijl. Ze lijken steeds meer op elkaar. Dré lijkt blijkbaar ook enorm op Andrés pianist, Davy Keys.

“Ga toch effe een DNA-test pakken”, grapt André bij een side-by-side van een verklede Dré en Davy op Instagram. “Ik weet van niks hoor”, reageert Davy al lachend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Melissa Kremer: ‘Het is klaar’

Melissa Kremer heeft afgrijselijk nieuws gekregen. Ze heeft volgens experts nog maar enkele weken te leven…

Dit vertelt ze in hartverscheurende berichten op Instagram Stories. “Hoe ga ik dit vertellen? Het is klaar…” begint Melissa. “Ik heb het lang volgehouden maar mijn lichaam kan het niet meer aan. Het gaat nu heel snel. De artsen denken dat ik vanaf nu steeds meer zal slapen en uiteindelijk in een hele diepe slaap terecht kom.”

“We kunnen geen bloedtransfusies meer geven, omdat mijn eigen bloed door de kanker te stroperig is”, vervolgt ze. “Ik probeer dit van me af te zetten nu, ik heb zoveel gehuild vandaag.”

Hardste klap ooit De ernstig zieke Melissa noemt het de hardste klap ooit. “Mama en ik zijn allebei helemaal ingestort toen we het hoorden. Het is gewoon onwerkelijk. We wisten allemaal dat dit moment ging komen maar stiekem hadden we allemaal nog hoop dat dit heel lang zou duren. Nu blijkt dat moment wel sneller te gaan komen dan we dachten helaas.”

“Of we nog dagen hebben of een week of twee weken, we weten het gewoon niet. Het is het laatste restje dat mijn lichaam heeft, dat gaat mijn lichaam nu gebruiken. Wanneer het lijfje op is, dan is het op. We hebben geen trucjes meer in huis om nog iets te doen.”

Toch wil ze één ding erg duidelijk maken. “De kanker gaat niet winnen. Ik ga winnen, want ik ga door tot het einde.”‘Ik wil zo graag’

Melissa lijdt aan bloedkanker en is daar erg openhartig over op haar Instagram-account Mijn Kwaadbloed. Af en toe geeft ze haar volgers updates over hoe het gaat, maar sinds een week zijn het berichten met veelal slecht nieuws. ”Met heel erg veel pijn in mijn hart moet ik jullie vertellen dat kankercellen ten opzichte van dinsdag zijn verdubbeld”, schreef Melissa vrijdag bijvoorbeeld al in haar Stories. “Dit houdt in dat het nu vreselijk hard gaat, Waarom lichaam?

Ik wil zo zo graag.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zomaar een Facebook berichtje van Sarah van Soelen gaat zes jaar later ineens helemaal viral

Leuk, al dat nieuws over corona en de verkiezingen en zo maar het échte nieuws van deze week was natuurlijk de break tussen André Hazes en Monique Westenberg. Niet voor de eerste keer trouwens want zo’n anderhalf jaar geleden verliet hij de moeder van zijn kind al voor een kortstondige relatie met Bridget Maasland. Best sneu natuurlijk voor André jr. maar volgens papa is hij altijd maar weer de l*l. Monique is een soort god en ik ben áltijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, aldus André tijdens een interview met RTL Boulevard.

Daar heeft de zanger natuurlijk gelijk in. Wat er is nou mis mee om eens per jaar je slurf bij een ander naar binnen te steken? Is dat zo raar? Moet toch gewoon kunnen als je in december nog tegen elkaar gezegd hebt met elkaar te willen trouwen…

Maar oké, even serieus. André woont inmiddels zelfs al een tijdje bij zijn nieuwe toekomstige ex: Sarah van Soelen. Een 25-jarige influencer met een hele rijke papa die als mooie bijkomstigheid ook een eigen huis heeft waar André kan blijven vertoeven. Op haar Facebook-profiel kwamen we bovendien nog iets opvallends tegen. Zou ze al langer een oogje op Dreetje hebben?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending