Vreemde bal bont gedumpt buiten dierenasiel – Wat zich schuilhoudt onder de kilo´s vacht roert me tot tranen
Connect with us

Lifestyle

Vreemde bal bont gedumpt buiten dierenasiel – Wat zich schuilhoudt onder de kilo´s vacht roert me tot tranen

Ik zal nooit begrijpen hoe sommige mensen hun huisdieren zo slecht kunnen behandelen. Om te stoppen met het zorgen voor een onschuldig dier … het is een van de ergste dingen die ik kan bedenken!

Dit verhaal gaat over een kat die volledig werd verwaarloosd door de eigenaar. Het werd achtergelaten om te sterven, met als enige geste dat de eigenaar het ten minste in zijn hart vond om hem achter te laten bij het asiel toen hij op de rand van de dood was.

De kat werd gevonden door een medewerker in een dierenasiel in Nevada, nadat ze de deur had geopend en een doos zag. Toen ze naar beneden keek, kon de medewerker nauwelijks begrijpen wat in lag. Al snel werd echter duidelijk dat de stapel geklonterde en gescheurde vacht eigenlijk een kat was.

Het dierenasiel scheerde de kilo´s vacht van de kat af en de politie zoekt nu naar iedereen die dit zoete dier verwaarloosd heeft.

Veel mensen zijn ontroerd door het verhaal van deze kat sinds het dierenasiel foto’s ervan op Facebook heeft geüpload.

“Verdrietig maar hij had tenminste de kennis om te weten dat de kat hulp nodig had. Misschien kon hij zich geen goede verzorging van het dier veroorloven? “Zei een persoon.

En misschien is dat waar. Want toen een medewerker de bal van bont voor het eerst zag, wist ze niet waar ze naar keken:

Eerst dacht ze dat het een hond kon zijn.

“We konden hem niet omdraaien vanwege de manier waarop hij in de doos was geduwd. Dus haalden we de doos eraf en dachten: “Oh mijn god, het is een kat!” Ik heb nog nooit een kat in zo’n toestand gezien, “vertelde Liz Begovich aan The Dodo.

Ze beschreef de kat ook als een gevangene van zijn eigen pels.

‘Ik vermoed dat hij waar hij ook was zijn eten en water recht voor zich had staan. Hij kon gewoon niet bewegen. ‘

Nadat het personeel zijn vacht had afgeschoren, was het duidelijk dat de kat, die ze Bob Marley noemden, van zijn vrijheid genoot.

Zonder alle vacht die hem te pakken had, ontdekte het personeel dat Bob de spiermassa had verloren door inactief te zijn – mogelijk wel voor meerdere jaren. Maar nu is hij klaar om de wereld opnieuw te ontmoeten, als een actieve, behendige kat!

De politie zoekt nu naar de persoon die verantwoordelijk is voor de toestand van Bob Marley. Ze namen zelfs een kijkje op Facebook en vroegen het publiek om assistentie, door het opstellen van een speciaal tipnummer.

Hoe mocht dit gebeuren? We zullen het misschien nooit weten, maar hij zal in elk geval snel een nieuw, liefdevol voor altijd thuis hebben vanwege het feit dat zijn verhaal op sociale media is gedeeld. Hopelijk krijgt hij de liefde die hij nodig heeft!

Deel dit verhaal om deze dierenhelden de erkenning te geven die ze verdienen! We kunnen je niet genoeg bedanken voor al het goede dat je doet voor verwaarloosde dieren zoals Bob Marley. Een diepe en oprechte dankjewel!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending