Vreemde grapt tegen klein meisje op parkeerplek – moeder slaat alarm als ze de angstaanjagende waarheid beseft
Connect with us

Lifestyle

Vreemde grapt tegen klein meisje op parkeerplek – moeder slaat alarm als ze de angstaanjagende waarheid beseft

Het is een nogal alarmerende waarheid dat in de afgelopen jaren verlaten wegen en geïsoleerde rustplaatsen gestaag zijn omgevormd tot hotspots voor fraudeurs.

De politie heeft verschillende waarschuwingen gegeven met betrekking tot criminelen die hun bezigheden uit de buurt van drukke plaatsen doen, met de nadruk op de mogelijke gevaren als er een verkeerde persoon in de buurt is.

Ondanks de verhoogde veiligheid zijn er echter nog steeds mensen die op onverwachte plaatsen op de loer liggen, proberend om nietsvermoedende individuen op te lichten. Het is iets wat Abby Sue en haar dochter eerder in juni hebben meegemaakt, en nu probeert Abby een waarschuwing uit te sturen zodat er in de toekomst meer mensen op voorhand kunnen worden gewaarschuwd.

Eerder dit jaar reden Abby Sue en haar dochter op de I-74 snelweg in Batesville, Indiana. Ze besloten te stoppen bij een rustige parkeerplaats en naar het toilet te gaan. Ze wisten echter niet dat niet alles was zoals het leek.

Toen Abby Sue en haar kleine meid op weg waren naar de toiletten, zagen ze een vreemde vrouw naar hen glimlachen. De vrouw kwam dichterbij en probeerde te praten met Abby’s dochter. Onmiddellijk voelde Abby dat het niet klopte. Ze nam de hand van haar dochter en leidde haar naar de toiletten.

“Ik hoorde de dame binnenkomen en ze sprak met een andere dame over ons die haar hoorde zeggen” het kleine meisje “, Abby zou later in een Facebook-bericht schrijven.

Slecht gevoel
Abby Sue, op dit punt gealarmeerd, vertelde haar dochter dat ze hun handen niet zouden gaan wassen en probeerde weg te gaan. Toen ze weggingen, zag ze de vreemde vrouw weer.

“Toen we weggingen, passeerde ik beide vrouwen en degene die ik eerst zag, was van kleren veranderd en begon weg te gaan nadat ze haar tas achterliet op de vloer van het toilet waar ze was,” zegt Abby’s bericht.

“De andere dame met haar was waarschijnlijk iets groter. Ik maakte toen een eindsprint naar de auto, gooide mijn dochter erin en deed de deuren op slot. ‘

Gevaar op de loer
Eenmaal terug in haar auto, zag Abby weer iets schokkends. Drie mannen stonden bij een minibus, de deuren wijd open, alsof ze wachtten op iets … of iemand.

“We belden 911 en meldden het en ik heb een vreselijk gevoel dat als ik niet op de hoogte was geweest van mijn omgeving, mijn dochter misschien van mij was afgenomen. Het is een angstaanjagende wereld waarin we leven. “

Abby deelde snel haar verhaal op Facebook toen ze thuiskwam, in de hoop te voorkomen dat dergelijke dingen in de toekomst zouden gebeuren.

“Ik wilde het delen om iedereen eraan te herinneren om zich bewust te zijn van je omgeving, je kinderen bij je te houden en zorgen dat je niet afgeleid wordt !!!”

Abby’s bericht is al meer dan 80.000 keer gedeeld op Facebook, dus we kunnen alleen maar hopen dat de boodschap nog meer wordt verspreid.

Als Abby niet zo waakzaam was geweest, had dit verhaal heel anders kunnen eindigen. Gelukkig had ze haar verstand toen ze ze nodig had en vertrouwde ze op haar instinct toen het haar vertelde dat er iets mis was.

Help ons deze waarschuwing te verspreiden naar anderen door dit artikel te DELEN. Het kan iemand helpen meer oplettend te zijn … als we slechts één leven kunnen redden, dan is het allemaal de moeite waard!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending