Vreemdgaande vriend van Dionne Stax gaat er vandoor met een andere vrouw.
Connect with us

Lifestyle

Vreemdgaande vriend van Dionne Stax gaat er vandoor met een andere vrouw.

Het zit Dionne Stax niet mee in de liefde. Eerst was er Humberto Tan die zijn relatie met haar beëindigde om terug te keren naar zijn vrouw. Dionne krabbelde overeind en leek weer gelukkig gevonden te hebben in de liefde. Maar nu is ze opnieuw ingewisseld voor een ex!

Nieuwe liefdesaffaire

De 36-jarige dokter Sytse wist het hart van Dionne te veroveren. Ze leerden elkaar kennen in een bar in Amsterdam en de vonk sloeg over. De relatie van Sytse was niet zo best en kort nadat hij Dionne ontmoette, verliet hij zijn partner. De dokter trok in een nieuwe woning in, maar zo alleen was hij niet. De presentatrice was vanaf dan regelmatig bij Sytse. Ze slaagden erin om hun relatie lang geheim te houden. Dionne van haar kant wilde graag uitpakken met haar nieuwe liefde, maar de dokter wilde uit de schijnwerpers blijven.

Dionne praat mond voorbij

Dionne was op een gegeven ogenblik echter te loslippig. Zij was degene die het grote nieuws wereldkundig maakte. Op Radio 538 verklapte Dionne trots dat ze al een jaar een relatie had. En zo was Sytse op slag een bekende Nederlander! Daar had hij nochtans zo lang voor gestreden om dit nou net niet te laten gebeuren. Hij ging zelfs naar de rechter om een publicatie- en fotoverbod te eisen, maar dat bracht geen soelaas.

Sytse kon er niet om lachten dat Dionne hun relatie zo te grabbel had gegooid voor de media. Een bron verklaarde aan Privé: “Als het aan Sytse had gelegen, dan had Dionne met niemand over hun relatie gesproken en zeker niet in het openbaar op de radio. Nadat dat wel gebeurde, voelde Sytse zich vaak bekeken. Hij vond het vervelend om door wildvreemde mensen over zijn privéleven te worden aangesproken.” Vanaf dat moment begon hun relatie de eerste barstjes te vertonen. Sytse begon meer en meer afstand te nemen van zijn nieuwe vriendin.

Egoïstische keuze

De dokter raakte alsmaar meer gefrustreerd. Sytse vond de beslissing van Dionne behoorlijk egoïstisch. De insider vertelt: “Ik heb begrepen dat hij enige tijd later tot de conclusie kwam dat hij wat zijn relatie met Dionne betreft te hard van stapel was gelopen. Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne.”

Op die manier werd de dokter weer in de armen van zijn ex geduwd. Eerst ging hij alleen verder, om daarna terug te keren naar zijn ex-vriendin. De presentatrice zou de breuk niet hebben zien aankomen. De insider weet: “Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

Celeberties

Wauw: 41-jarige Monique Westenberg laat haar topfiguur zien!

Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden dat het vreselijke nieuws naar buiten kwam voor Monique Westenberg. André Hazes bracht het bizarre nieuwe naar buiten via een persbericht en een appje naar zijn toenmalige vriendin.

Hij koos voor een andere vrouw, de 20-jaar oudere Bridget Maasland. Maar voor de blondine gaat het leven natuurlijk ook gewoon door. En we gokken dat de mannen voor haar in de rij zullen staan, jong en oud. Een van de redenen zullen we eventjes aan je laten zien!

Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg

Naast dat de 41-jarige blondine er gewoonweg nog heel goed uitziet, heeft ze ook nog eens een prachtig figuur. En dat laat ze maar al te graag zien op haar social media!

View this post on Instagram

Imagine being loved the way you love

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Linda de Mol lacht zich helemaal rot om de meest domme BN’ers óóit!

Dat niet alle BN’ers even slim zijn wist je waarschijnlijk wel. Types als Patty Brard, Famke Louise en Bizzey zijn daar het levende voorbeeld van. Maar goed ondanks dat staat succes hen blijkbaar niet in de weg en daarvoor kan je alleen maar respect hebben.

In de spelshow Ik Hou Van Holland met presentatrice Linda de Mol (seizoen 139 alweer) worden wekelijks een aantal BN’ers blootgesteld aan lastige vragen en opdrachten. Zoals in de spellingsronde waar echt de aller moeilijkste woorden óóit voorbijkomen. Woorden als: excuses, burgerlijk of spectaculair…

Linda de Mol lacht zichzelf uit

Inderdaad, woorden die jij in groep 5 al wist te spellen maar waar BN’ers als Nienke Plas, Samantha Steenwijk en Bilal Wahib nog altijd moeite mee hebben. Maar ehh Linda, hoe spel je het woord guacamole nou ook alweer?

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Het houdt niet op: Koning Willem Alexander wéér in opspraak na gelekte foto bij thuiskomst in Nederland

Mits je de afgelopen dagen niet onder een steen hebt geleefd heb je vast wel meegekregen dat Koning Willem Alexander afgelopen week op vakantie wilde gaan naar Griekenland. Sterker nog, hij en zijn familie vlogen inderdaad met het regeringsvliegtuig richting het vakantiehuis in het Zuid-Europese land.

Eenmaal aangekomen hoorden ze van alle kritiek vanuit Nederland. Het was immers te gek voor woorden dat het Koningspaar en de prinsesjes wél op vakantie kunnen, terwijl de rest van het land wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven. Althans, dat is de mening van veel Nederlanders.

Willem Alexander alwéér in opspraak

En dus besloot de Koninklijke familie om al snel weer rechtsomkeert te maken en terug te vliegen naar Nederland. Maar ook in Nederland raakt Willy weer in opspraak. Op een foto is te zien dat hij geen mondkapje draagt in een auto waar niet alleen zijn gezin in zit. En dat terwijl de Rijksoverheid dit wel aanraadt. Volgens de RVD droeg de Koning zijn mondkapje de gehele autorit maar is deze foto net genomen toen de familie aankwam bij paleis Huis ten Bosch…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending