Vreselijk nieuws: ”Gordon (55) is van balkon gesprongen”
Connect with us

BNers

Vreselijk nieuws: ”Gordon (55) is van balkon gesprongen”

In de recentste aflevering van Roddelpraat, die vanmiddag online werd gepubliceerd, onthult Dennis Schouten dat Gordon onlangs meerdere keren heeft geprobeerd zijn eigen leven te beëindigen.

“Die pogingen zijn mislukt. Hij heeft het wel op een andere manier gedaan dan we gewend zijn. Hij sprong van het balkon, van de tweede verdieping.”

Gordon’s Suicidepogingen
Tijdens de uitzending is Samantha ‘Barbie’ de Jong te gast. Na een tijdje komt het gesprek op Gordon. “Gordon heeft onlangs meerdere zelfm00rdpogingen gedaan. Ook die zijn mislukt,” vertelt ze.

Met een lach plaatst Dennis twee vingers in de lucht: “Vanaf de tweede verdieping.” Vervolgens krijgt Barbie het woord.

“Als je ervoor kiest om een einde te maken aan je leven, doe het dan vanaf de veertiende verdieping. Niet vanaf de eerste of tweede, want dat is gewoon om aandacht vragen,” zegt Barbie.

Inmenging van Jan Roos
Jan Roos mengt zich in het gesprek: “Maar dat heb je zelf ook gedaan, toch?” Barbie beaamt: “Ja, daarom.” Jan vervolgt: “En dan heb je een gebroken pols.

Wat heeft dat voor zin? Je moet je g0dverdomme je nek breken.” Barbie legt uit: “Nou, wat ik heb is geen gebr0ken pols. Hier is d00rgesneden. En hier met een schaar.

Ik heb dus mijn slagaders geraakt. Dat was niet bepaald… Ik heb het net op tijd 0verleefd.”

Gordon’s Huidige Situatie
Gelukkig heeft Gordon het ook overleefd en woont hij inmiddels weer in Dubai. Dennis en Jan laten een video zien waarin Gordon iedereen in Nederland vraagt om zijn nieuwe album te downloaden. Tijdens het bekijken van de beelden merkt Barbie iets op.

“Ik denk dat hij nog steeds behoorlijk de weg kwijt is,” merkt ze op. Dennis vraagt: “Door dr*gs?” Barbie antwoordt: “Ja, dat zie ik meteen.”

Dennis wendt zich tot Nederlanders in Dubai: “Kunnen jullie alsjeblieft naar de overheid gaan en vertellen dat wij uit betrouwbare bron – wijst naar Barbie – weten dat hij in dat land zwaar aan de dr*gs zit.”

Jan Roos voegt eraan toe: “En dan moeten jullie ook gelijk vermelden dat hij homoseksueel is. Want dat is daar ook niet toegestaan.”

Na deze onthullingen blijft de sfeer in de uitzending gespannen. De opmerkingen over Gordon’s situatie en zijn vermeende dr*gsgebruik zorgen voor een beladen atmosfeer.

Dennis Schouten en Jan Roos lijken vastbesloten om hun kijkers te informeren over wat zij als een alarmerende ontwikkeling zien.

Terwijl het gesprek voortduurt, dringen Dennis en Jan er bij hun kijkers op aan om actie te ondernemen.

Ze roepen Nederlanders in Dubai op om de autoriteiten te waarschuwen over Gordon’s vermeende dr*gsgebruik, en Jan voegt eraan toe dat het vermelden van Gordon’s homos*ksualiteit daarbij ook van belang is.
Gordon

Ondertussen blijft Barbie bezorgd over Gordon’s welzijn. Haar opmerkingen suggereren dat ze zich zorgen maakt over zijn mentale en fysieke gezondheid, en dat ze denkt dat zijn gedrag enkel voortkomt uit zijn worstelingen.

De uitzending van Roddelpraat eindigt met een gevoel van ongemak en bezorgdheid.

Hoewel het programma doorgaans draait om het bespreken van roddels en geruchten in de entertainmentwereld, heeft deze aflevering een meer serieuze toon gekregen door de onthullingen over Gordon’s zelfm00rdpogingen en vermeende dr*gsgebruik.

De kijkers worden achtergelaten met een mix van emoties: bezorgdheid over Gordon’s welzijn, verontwaardiging over zijn gedrag, en vragen over hoe deze situatie verder zal ontwikkelen.

Het blijft afwachten hoe Gordon zelf zal reageren op deze onthullingen en of er verdere actie zal worden ondernomen om hem te helpen.

BNers

Gordon en Martien hebben het heel gezellig met elkaar

Als je aan de doorsnee televisiekijker vraagt wie de meest polariserende figuren in de media zijn, is de kans groot dat Martien Meiland en Gordon hoog op de lijst eindigen.

Dit duo, bekend om hun ongefilterde persoonlijkheden en flamboyante gedrag, heeft een schare fans, maar ook een groep critici die hen als irritant beschouwen.

De combinatie van Gordon met Gerard Joling wordt vaak als vermakelijk ervaren, terwijl Erica Meiland’s nuchterheid een tegenwicht biedt aan de extravagante Maxime en Martien.

De vraag rijst wat er gebeurt als je Gordon en Martien samenbrengt in één televisieprogramma. Zal dit de kijkcijfers ten goede komen of juist niet? Dat blijft een spannend vraagstuk dat we vanavond zullen ontdekken, maar laten we eerst kijken naar een voorproefje.

De chemie tussen Gordon en Martien Meiland is niet te ontkennen!

Gordon heeft een bezoek gebracht aan de familie Meiland, waarbij hij Martien, Maxime, Montana en Erica heeft ontmoet. Dit is geen ongewone gebeurtenis, aangezien vele bekende Nederlanders al eerder bij de Meilands over de vloer zijn gekomen.

Gordon, die net herstellende is van een meniscusoperatie, beweegt zich wat ongemakkelijk voort. De dag is gevuld met diverse activiteiten, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en natuurlijk het genieten van een goed glas wijn. Tussen de bedrijven door is er voldoende tijd voor luchtige gesprekken.

Opvallend is dat Gordon het vooral heeft over zijn ex-partners, terwijl Martien een bijzondere interesse lijkt te tonen in Gordon, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Normaal gesproken valt Gordon op aanzienlijk jongere mannen, maar met Martien, die op 62-jarige leeftijd 7 jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, lijkt er een bijzondere connectie te zijn.

Als deze twee een stel worden, zou dat wel eens het showbizz-koppel van de eeuw kunnen zijn. Laten we de beelden bekijken:

Doorgaan met lezen

BNers

Miljoenenjacht-kijkers razend op thuiswinnaar

Vanavond werd weer een nieuwe aflevering uitgezonden van het iconische ‘koffertjesspel’, beter bekend als Miljoenenjacht.

Al voor de finale begon, vermaakten kijkers zich thuis kostelijk met het ‘gebrek aan kennis’ bij de kandidaten die streden voor een plek in de eindstrijd.

Uiteindelijk was het John die als gelukkige uit de bus kwam. Hij kreeg de kans om het gouden koffertjesspel te spelen met Linda de Mol.

Het begon wat moeizaam, met drie koffers vol miljoenen in de eerste ronde. Maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht.

John ging naar huis met een fraaie prijs van 117.000 euro. Dit betekent dat Winston iemand thuis ook mag verblijden met dit bedrag.

Ditmaal bleven de thuiswinnaars niet onzichtbaar of lieten ze de presentator niet voor de deur staan.

Sommige kijkers vroegen zich af of de winnaars misschien familie zijn van Dries Roelvink, gezien hun zonnebrillen en uitbundige reacties. Ene Yasmina grapte dat Winston terechtkwam bij een ‘dealer die nog aan het genieten was met zijn klant’.

Natuurlijk berust dit allemaal op misverstanden, aangezien het om Richard en zijn zoon uit Hilversum gaat.

Deelneemster Sabrina zorgde al voor hilariteit nog voordat het finalespel begon. Ze had helemaal geen zin om naar de tweede ronde te gaan, wat leidde tot spraakmakende televisie.

Tot slot willen we John, Richard en alle andere winnaars van harte feliciteren met hun overwinning!

 

Naast John en Richard zorgde de deelneemster Sabrina ook voor opmerkelijke momenten in de aflevering. Haar onwil om naar de tweede ronde te gaan leverde spraakmakende televisie op en werd al snel een onderwerp van gesprek onder kijkers.

Het blijft fascinerend hoe Miljoenenjacht keer op keer emoties losmaakt bij zowel de deelnemers als het publiek thuis.

De mix van spanning, vreugde en soms zelfs teleurstelling maakt het programma tot een waar kijkcijferkanon.

Met de felicitaties aan de winnaars en de herinnering aan de memorabele momenten van deze aflevering, kijken fans alweer uit naar de volgende uitzending van Miljoenenjacht, waarbij ze zich ongetwijfeld weer zullen laten meevoeren door de spanning en sensatie van het spel.

Doorgaan met lezen

BNers

Zo ziet de 20-jarige zoon van overleden Guusje Nederhorst er nu uit

Het is moeilijk te geloven dat het alweer zo lang geleden is dat we afscheid moesten nemen van Guusje Nederhorst, die op slechts 34-jarige leeftijd 0verleed aan de gevolgen van borstk*nker.

Haar zoon Dean Maddy, nu twintig jaar oud, is inmiddels uitgegroeid tot een jonge man en draagt een opvallende gelijkenis met zijn moeder.

Tijdens de geboorte van Dean Maddy waren Guusje en haar echtgenoot Dinand Woesthoff al op de hoogte van haar z!ekte.

Helaas 0verleed de getalenteerde actrice en zangeres zes maanden na de geboorte van hun zoontje.

Dinand vond later liefde en trouwde in 2009 met de Britse Lucy Hopkins, met wie hij nog drie kinderen kreeg.

Het is hartverwarmend om te zien dat hun dochtertje de naam Leia Guusje Woesthoff draagt als eerbetoon aan de 0verleden Guusje.

Dean Maddy, de zoon van Guusje Nederhorst, is nu een tiener en staat bekend om zijn opvallende gelijkenis met zijn moeder.

De charme en het talent van Guusje lijken voort te leven in haar zoon, die inmiddels een eigen identiteit begint te vormen.

Ondanks het tragische verlies van Guusje op jonge leeftijd, hebben Dinand en zijn kinderen een manier gevonden om met het gemis om te gaan en liefde te blijven koesteren voor Guusje’s nagedachtenis.

Leia Guusje, vernoemd naar haar moeder, draagt een speciale betekenis met zich mee en symboliseert de voortdurende liefde en verbondenheid binnen het gezin.

Dean Maddy groeit op in de schaduw van zijn moeders erfenis, maar lijkt tegelijkertijd zijn eigen weg te vinden.

Zijn groeiende gelijkenis met Guusje roept warme herinneringen op bij velen die haar talent en persoonlijkheid bewonderden.

Het is hartverwarmend om te zien hoe haar nalatenschap voortleeft in haar zoon en hoe hij, ondanks het verlies, opgroeit tot een uniek individu.

Terwijl Dean Maddy zijn eigen pad bewandelt, blijft de herinnering aan Guusje levendig in het hart van velen die haar kenden en bewonderden.

Haar nalatenschap als actrice, zangeres en moeder zal altijd voortleven, niet alleen in de herinneringen van haar dierbaren, maar ook in de harten van haar fans en bewonderaars.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending